Liga 1: FCSB vs FC Botoşani

Liga 1 a ajuns şi la finalul celei de-a treia etape. Echipele trebuie să îşi fi reintrat în formă deoarece nu este timp de pierdut. Partida ce va încheia această rundă este cea dintre FCSB vs FC Botoşani. Fluierul de start al partidei ce urmează a se disputa la Piteşti este programat pentru ora 21:00. Ne aşteptăm la un meci echilibrat şi interesant între două formaţii care au un start de sezon destul de bun. Rezultatele directe dintre cele două formaţii ne arată că cei de la Botoşani nu au reuşit să câştige niciodată în faţa gazdelor din această seară. Pariază şi câştigă alături de noi zi de zi cu biletul zilei.

Sfârşitul etapei: FCSB vs FC Botoşani

FCSB porneşte ca favorită şi în jocul din această seară. Roş-albaştrii au reuşit să acumuleze 4 puncte în cele două etape disputate. Ei au învins pe Hermannstadt cu scorul de 4-3, iar în cea de-a doua rundă au remizat contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe scor 0-0. Pe plan european, FCSB se descurcă foarte bine. Ei vin după un succes cu scorul de 3-0 în faţa celor de la Alashkert. Singura problemă a gazdelor partidei de astăzi pare să fie numărul foarte mare de jucători indisponibili. Joacă alături de noi cu biletul zilei.

FC Botoşani a început destul de bine sezonul sub comanda lui Marius Croitoru. Moldovenii au acumulat 4 puncte până în acest moment. Ei au remizat contra celor de la Astra Giurgiu şi au învins pe FC Voluntari. Meciul din această seară este cel mai greu al startului de sezon, iar FC Botoşani va putea vedea nivelul la care este în acest sezon. În ambele meciuri, FC Botoşani a reuşit să înscrie dar a şi primit gol. Acest lucru ne arată că pot avea unele probleme în defensivă.

FCSb vs FC Botoşani se anunţă a fi un meci foarte interesant. Noi, vom merge pe o victorie a celor de la FCSB, în condiţiile în care vom primi o cotă de  1.49. Un alt pariu de luat în calcul, în condiţiile în care se vor întâlni două echipe puternice din punct de vedere ofensiv, este acela conform căruia se vor marca peste 2,5 goluri. Cota pentru acest pont este de 1.70. GG-ul la o cotă de 1.80 este şi el un pariu foarte bun. Pariază în fiecare zi alături de noi şi vei câştiga.