Liga 1: FC Botoșani vs CSU Craiova

Recomandarea noastră: 2

FC Botoșani - CSU Craiova
1
2.75
X
3.10
2
2.60

Etapa cu numărul 16 din Liga 1 se apropie de final. Meicul care va încheia această rundă se va disputa între FC Botoșani vs CSU Craiova. Ținând cont că în acest meci evoluează CSU Craiova putem spune că este un meci ce are importanță în lupta pentru titlu. CSU Craiova nu a învins niciodată la Botoșani. Mai mult în ultimele șase întâlniri directe disputate în Moldova cei de la Craiova au pierdut. Putem spune că Botoșaniul este o sperietoare pentru olteni. Așa că ne așteptăm la un meci foarte spectaculos în care Craiova poate sparge gheața și să obțină primele puncte contra adversarilor de astăzi. Strategie meciuri fotbal găsești pe multe site-uri dar cea mai bună este pe Beturi.ro.

Duel important FC Botoșani vs CSU Craiova

FC Botolani nu are un sezon prea excelent. Ei ocupă doar poziția a 13-a a clasamentului. Până în acest moment au reușit să acumulezedoar 16 puncte ceea ce este foarte puțin ținând cont de ce jucători au în lot. Din acest motiv a fost înlocuit și antrenorul Costel Enache cu Liviu Ciubotariu. Astfel noul tehnician va debuta astăzi pe banca moldovenilor. Singurul rezultat pozitiv al gazdelor de astăzi în ultimele trei etape este o remiză contra celor de la Hermannstadt. În șapte meciuri disputate pe teren propriu cei de la Botoșani au doar două victorii. Cea mai bună strategie meciuri fotbal ne va aduce câștig.

CSU Craiova este favorită la cele trei puncte puse în joc în aceatsă seară. După victoriile celor de la CFR Cluj și FCSB în această etapă cei de la Craiova sunt obșigați și ei să își treacă în cont cele trei puncte. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a patra a clasamentului după ce au acumulat 29 de puncte. Cu un succes astăzi ei vor ajunge pe locul al treilea ocupat în acest moment de Viitorul. Trei victorii și un rezultat de egalitate este bilanțul celor de la Craiova în ultimele cinci meciuri sin Liga 1.

Meciul dintre FC Botoșani vs CSU Craiova ne va aduce un profit consistent astăzi. Vom paria pe victoria oltenilor care sunt și ăntr-o formă mai bună dar și echipa mult mai puternică. Vom paria că se vor executa peste 9,5 cornere. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 1.80. Un alt pariu de luat în calcul este cel conform căruia se vor arăta peste 5,5 cartonașe galbene. Pariază cu noi zi de zi și câștigă.