Liga 1: Dinamo vs CSU Craiova

Recomandarea noastră: 2

Liga 1, Dinamo, CSU Craiova
Dinamo - CSU Craiova
1
3.20
X
3.15
2
2.28

Din seria pronosticurilor oferite de echipa noastră pentru astăzi nu avea cum să lipsească meciurile din Liga 1. Campionatul României ne propune pentru astăzi un meci foarte interesant. Este un derby de tradiție al fotbalului românesc. În Ștefan cel Mare Dinamo s CSU Craioa se vor lupta pentru puncte. Rivalitatea dintre cele două formații este una foarte mare. Chiar dacă în acest moment în clasamentul Ligii 1 este o diferență destul de mare între cele două echipe nu putem vorbi despre o favorită clară la cele trei puncte puseî n joc. Ultimele două meciuri directe au fost câștigate de cei de la CSU Craiova astfel că ei vor avea avantajul moral pentru acest joc. Cele mai bune ponturi pariuri le găsești zi de zi pe Beturi.ro.

Derby-ul etapei Dinamo vs CSU Craiova

Dinamo se află în criză în acest moment. Câinii sunt la unul dintre cele mai proaste sezoane a lor. După După 19 etape disputate ei au obținut doar 19 puncte. În urma acestui punctaj ocupă doar poziția a 11-a a clasamentului. Putem spune că pentru Diinamo în acest sezon a mai rămas obiectivul de a se salva de la retrogradare.  În ultima periaodă cei de la Dinamo par a fi uitat să câștige. Ei nu au reușit să câștige nici un meci în ultimele 5 etape. În această săptămâna s-au despărțit de Cooper și de Penedo. Câștigă cu ponturi pariuri oferite de Beturi.ro.

CSU Craiova este favorită la cele trei pucte n meciul din această seară. Oltenii sunt ntr-o formă de moment foarte bună. Elevii lui Devis Mangia au obținut trei victorii în ultimele trei etape disputate și în această seară au ocazia șă obțină al patrulea succes. În ultimele două meciuri directe în fața celor de la Dinamo, CSU Craiova nici u a primit gol. Astfel că ei avantajul moral în fața adversarilor deastăzi dar și o echipă mult mai bună.

Meciul dintre Dinamo vs CSU Craiova poate fi una dintre ultimele șanse ale câinilor de a mai ieși din criza pe care o traversează în acest sezon. La finalul celor 90 de minute vom paria pe succesul celor de la CSU Craiova. Acest pariu ne aduce o cotă de 2,28 care în opinia noastră nu ar trebui ratată de nici un parior. Ține cont de sfaturile noastre și câștigă zi de zi la pariuri.