Liga 1: Dinamo vs CFR Cluj

Recomandarea noastră: 2

Dinamo - CFR Cluj
1
4.10
X
3.95
2
1.93

O nouă etapădin Liga 1 va debuta astăzi. Nici o zi fără fotbal din România. În Ștefan cel Mare, Dinamo vs CFR Cluj ne vor oferi sperăm o partidă foarte interesantă. Între cele două adversare de astăzi este o mare diferență atât în clasament cât și la nivelul jocului. Meciul tur dintre cele două formții a fost câștigat de cei de la CFR Cluj cu scorul de 3-1. Clujenii sunt angrenați în lupta la titlu în timp ce cei de la Dinamo luptă pentru prinderea unui loc de play-off. Ne așteptăm la o partidă extrem de disputată în care ambele formații să încerce să își treacă în cont cele trei puncte. O bună strategie pariuri ne va duce spre câștig.

Derby-ul etapei Dinamo vs CFR Cluj

Dinamo merge din ce în ce mai prost în acest sezon. Se pare că nici venirea lui Mircea Rednic pe banca Alb-roșilor nu este una de bun augur. Câinii ocupădoar poziția a 10-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 18 puncte. În ultimele trei etape au înregistrat două rezultate de egaliate și o înfrângere. Este foarte puțin pentru o echipă ce emite pretenții la play-off. În 8 partide disputate pe teren propriu cei de la Dinamo au înregistrat doar trei victorii în acest sezon. Strategie pariuri ne poate aduce un câștig suplimentar astăzi.

CFR Cluj este mare favorită la cele trei puncte astăzi.Oaspeții partidei de astăzi ocupă primapoziție a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 36 de puncte. Ei au cu două mai multe decât cei de la FCSB. În acest sezon CFR pare a avea cel mai puternic lot astfel că se pot impune fără nici un fel de probleme în orice meci. Patru victorii și un rezultat de egalitate au reușit să obțină cei dela CFR în ultimele cinci etape. Acest lucru de arată că sunt într-o formă foarte bună și pot spera și astăzi la un succes.

Meciul dintre Dinamo vs CFR Cluj se anunță a fi o partidă deosebit deinteresantă. La finalul celor 90de minute vom miza pe victoria celor de la CFR Cluj care au o cotă de 1.93 pentru acest lucru. Un al pariu deluat în calculeste cel conform căruia se vor marca peste 2,5 goluri. La ce probleme au cei de la Dinamo în defensivă credem că acest pariu are șanse foarte mari de reușit. Pariază în fiecare zi alături de noi și pe termen lung o să realizezi profit.