Liga 1: CSU Craiova vs Gaz Metan Mediaș

Liga 1 se apropie de încheierea primei jumătăți a sezonului. Astăzi va debuta ultima etapă din acest an a Ligii 1. Chiar dacă unii jucători sunt cu gândul la vacanță ne așteptăm la un meci deosebit de interesant dar și important în același timp. Pe Ion Oblemenco CSU Craiova vs Gaz Metan Mediaș nevor oferi un meci în care principalul obiectiv al echipelor este câștigarea celor 3 puncte. Meciul tur dintre cele două formații a fost o partidă foarte spectaculoasă. Atunci cei de la Gaz Metan Mediaș au reușit să se impună cu scorul de 3-2 la capătul unei partide deosebit de spectaculoase. Ponturi pariuri găsești pe Beturi.ro zi de zi.

Spectacol între CSU Craiova vs Gaz Metan Mediaș

CSU Craiova pornește din postura de favorită în acest meci și trebuie să obțină cele trei puncte. În ultima etapă gazdele partidei de astăzi nu au arătat deloc bine. Ei au pierdut clar cu scorul de 3-0 contra celor de la Dinamo. Astăzi ne așteptăm la elevii lui Devis Mangia să fie mult mai motivați și să încerce să răzbune acel rezultat. În prezent, Craiova ocupă poziția a treia a clasamentului cu 35 de puncte acumulate. Pe teren propriu sunt o echipă foarte puternică și au suferit o singură înfrângere în acest sezon. Ponturi pariuri ne vor aduce pentru astăzi o cotă de 1.60.

Gaz Metan Mediaș pornește cu a doua șansă în acest meci dar oricând poate furniza o surpriză. Oaspeții partidei de astăzi au mare nevoie de puncte deoarece au coborât pe poziția a 7-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze 28 depuncte. Ultima perioadă este una destul de dificilă pentru cei de la Gaz Metan. Ei au înregistart o singură victorie în ultimele 9 etape și astfel au părăsit locurile de play-off.  În deplasare cei de la Gaz au o singură victorie ceea ce este prea puțin pentru o echipă cu pretenții la primele șase poziții.

Meciul dintre CSU Craiova vs Gaz Metan Mediaș se prezintă a fi o partidă foarte interesantă. Ambele echipe vor fi foarte motivate pentru obținerea unui succes care să le asigure o vacanță liniștită. Vom paria la finalul celor 90 deminute pe o victorie a celor de la CSU Craiova. Un alt pont care ni se pareunul cu șanse mari de reușită este cel conform căruia se vor executa peste 10,5 cornere. Pariază cu noi.