Liga 1: CSU Craiova vs FCSB

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
CSU Craiova - FCSB
1
2.88
X
3.15
2
2.48

După ce în acest week-end a fost câte un derby în aproape fiecare campionat puternic, Liga 1 nu se lasă. Pentru astăzi ne propune un meci de zile mari, un adevărat derby de tradiție. În Bănie pe stadionul Ion Oblemenco, CSU Craiova vs FCSB se vor lupta pentru cele trei puncte puse în joc. Pentru acest sezon ambele formații și-au anunțat candidatura la titlul astfel că ne așteptăm la un meci de totul sau nimic pentru ambele echipe. În ultimele 12 meciuri disputate între cele două formații, FCSB a obținut 11 victorii. Oltenii au un adevărat complex în fața roș-albaștriilor putem spune. Acest meci este pariul zilei pe site-ul Beturi.ro.

Derby în Bănie între CSU Craiova vs FCSB

CSU Craiova speră să rupă blestemul și să își treacă în cont o vicotrie în fața unei rivale. Gazdele partidei de astăzi vor avea un sprijin foarte mare în proprii fani. Elevii lui Devis Mangia nu trec prin cea mai bună formă posibilă. În ultimele patru etape disputate au reușit să obțină un singur success dar trebuie să notăm și faptul că au înregistrat doar o înfrângere. Juveții ocupă pozția a șaptea a clasamentului după ce au reușit în acest sezon să acumuleze doar 16 puncte. Rămâne de văzut dacă ei au reușit să își rezolve problemele din defensivă. Pariul zilei ne va aduce o cotă de 2.48.

FCSB are avantajul moral în fața adversarilor de astăzi. Elevii lui Nicolae Dică ocupă poziția a doua a clasamnetului după ce au reușit să acumuleze 21 de puncte. Putem spune că ei sunt obligați să câștige astăzi pentru a reveni pe prima poziție a clasamnetului. În ultima perioadă se vorbește tot mai mult despre înlocuirea lui Nicolae Dică în cazul în care va pierde astăzi. Astfel putem spune că cei de la FCSB văd acest meci ca pe unul decisiv. În deplasare oaspeții partidei de astăzi vin după trei victorii și un rezultat de egalitate.

Derby-ul zilei din Liga 1 dintre CSU Craiova vs FCSB ne va aduce o serie de pariuri câștigătoare. Vom miza că se vor arăta peste 6,5 cartonașe galbene la o cotă de 1.75. Ținând cont la cât de aprins se anunță acest derby nu este un număr mare. Apoi vom miza și pe un reulztat în care vor reuși să marcheze ambele formații la o cotă de 1.70. Pariază în fiecare zi pe pronosticurile noastre și obține un profit consistent pe termen lung.