Liga 1: CSU Craiova vs CFR Cluj

Derby-ul etapei din Liga 1 este un meci ce ne va ține aproape de micul ecran și nu ne poate lipsi de pe biletul zilei la pariuri. În Bănie, CSU Craiova va primi izita celor de la CFR Cluj. Sunt echipele aflate pe prima și a treia poziție a clasamentului astfel că ne așteptăm la o partidă de zile mari. Ultimele meciuri dintre cele două formații au fost partide foarte echilibrate în care principal grijă a fost să nu se primească  gol. Ultimele patru dueluri directe s-au încheiat cu mai puțin de 1,5 goluri. Meciul tur disputant în Gruia s-a încheiat cu scorul de 0-0. Cele mai bune pronosticuri fotbal sunt pe Beturi.ro.

Dery-ul etapei CSU Craiovs vs CFR Cluj

CSU Craiova poate reintra în lupta la titlu în Liga 1. Pentru acest lucru are nevoie de o victorie astăzi în fața proprilor suporteri. În prima etapă oltenii au remizat contre celor de la Viitorul cu scorul de 0-0.  Craiova a acmulat 39 de puncte fiind la 8 puncte în spatele adversarei de astăzi. Cu o victorie astăzi vor trece pe poziția a doua a clasamentului. Faptul că a plecat Mitriță de la echipă poate fi un mare minus în vederea acestui meci dar și a luptei pentru titlu. Pariază și câștigă cu pronosticuri fotbal de pe Beturi.ro.

CFR Cluj a încheiat și ea tot cu un rezultat de egalitate meciul din prima etapă a anului contra celor de la Hermannstadt. Acel meci s-a încheiat cu scorul de 1-1 după ce clujenii au ratat foarte multe ocazii de gol, inclusiv un penalty.  Oaspeții partidei de astăzi se pot mulțumi și cu un rezultat de egalitate în condițiile în care ar păstra distanța de puncte fațăde o rivală la titlul. CFR are un avans de 6 puncte față de FCSB care ocupă în acest moment locul al doilea.

CSU Craiova vsCFR Cluj ne aduce pronosticuri fotbal foarte avantajoase. Vom paria pe1X ținând cont că cei de la Craiova vor avea în spate și un stadion plin ce îi va susține. Un alt pariu de luat în calculpentru acest meci este cel conform căruia se vor marca sub 2,5 goluri. Cota pentru acest pont este una foarte avantajoasă de 1.70. Dacă ți cont de sfaturile noastre în fiecare zi pe termen lung poți realiza un venit consistent doar din pronosticuri fotbal.