Liga 1: CSU Craiova vs Astra Giurgiu

Play-off-ul din Liga 1 este din ce în ce mai spectaculos. Victoria de aseară a celor de la CFR Cluj le obligă pe celelalte candidate la titlu ă obţină victorii. Astăzi în Bănie, CSU Craiova o va primi din nou pe Astra Giurgiu. Cele două formaţii s-au întâlnit în ultima etapă a sezonului, iar acel meci s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea celor de la Astra. Acum cele trei puncte puse în joc în acest meci sunt mult mai importante. Cele două formaţii sunt despărţite de doar două puncte în clasament. Alături de noi poţi să câştigi zi de zi cu cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Derby-ul zilei CSU Craiova vs Astra Giurgiu

CSU Craiova pare a fi văzută ca favorită de către casele de pariuri dar, oltenii vor avea un meci foarte dificil. Chiar dacă vor evolua pe teren propriu, suporterii se pot întoarce împotriva lor în cazul unui start mai slab de meci. Cu 23 de puncte cei de la Craiova ocupă poziţia a treia a clasamentului. În ultimele două runde din Liga 1 au suferit înfrângeri în faţa celor de la FCSB şi Astra. În cazul unei noi înfrângeri  pot apărea probleme din ce în ce mai mari în tabăra gazdelor. Ponturi bune fotbal ne aduc profit astăzi.

Astra Giurgiu arată din ce în ce mai bine în acest sezon. În Liga 1 în acest an nu au suferit nici o înfrângere. Mai mult în ultimele trei runde au reuşit să obţină trei victorii. Pentru meciul de astăzi este aşteptat să evolueze din primul minut şi Denis Alibec, care ar fi un mare plus pentru oaspeţi. Astra ocupă poziţie a 4-a a clasamentului cu 21 de puncte, astfel cu un succes astăză pot ajunge pe podium în Liga 1.

CSU Craiova vs Astra Giurgiu se anunţă a fi un joc foarte interesant. Ţinând cont de forma foarte slabă a celor de la Craiova vom paria pe un X2. Avem mare încredere în Astra că vor confirma forma foarte bună pe care o traversează. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.70. GG-ul la o cotă de 1.80 este un pariu ce nu trebuie ratat deoarece niciuna dintre cele două formaţii nu excelează în compartimentul defensiv. Ţine cont de sfaturile noastre în fiecare zi şi pe termen lung o să realizezi un profit consistent alături de echipa noastră.