Liga 1: CFR Cluj vs Dinamo

Liga 1 continuă cu cea de-a treia rundă. Derby-ul acestei runde este întâlnirea dintre CFR cluj vs Dinamo. Acest meci găseşte cele două formaţii în situaţii total diferite. Clujenii sunt în revenire de formă după rezultatele bune pe plan european, în timp ce la Dinamo este o adevărată degringoladă. CFR s-a impus în ultimele 4 meciuri directe, iar în aceste jocuri, câinii au marcat un singur gol. Chiar dacă putem vorbi despre o favorită clară astăzi, jocul este deschis oricărui rezultat. Fluierul de start al acestei partide va fi de la ora 21:00. Pe Beturi.ro găseşti cele mai bune pronosticuri la pariuri etapă de etapă.

Derby-ul rundei: CFR Cluj vs Dinamo

CFR Cluj este favorită în partida de astăzi. În primele două runde, clujenii au acumulat 4 puncte după victoria contra celor de la Clinceni şi remiza obţinută în faţa Iaşului. Elevii lui Dan Petrescu se pregătesc pentru returul din turul doi preliminar al UEFA Champions League, contra celor de la Maccabi Tel Aviv. Clujenii au avantajul de 1-0 obţinut la finalul meciului tur. Pentru partida din această searp este posibil ca Dan Petrescu să odihnească o serie de jucători pentru partida de la mijlocul săptămânii viitoare. Pronosticuri la pariuri poţi găsi oriunde dar pe Beturi.ro sunt cele mai avantajoase.

Dinamo pare a avea un start de sezon ratat chiar dacă suntem abia în a treia etapă. După primele două meciuri, oaspeţii partidei de astăzi nu au reuşit să acumuleze niciun punct. Mai mult, ei nici nu au reuşit să marcheze vreun gol şi au pierdut în faţa Viitorului cu scorul de 5-0 şi în faţa Craiovei cu scorul de 2-0. În meciul contra Craiovei, antrenorul Eugen Neagoe s-a simţit rău şi a părăsit banca tehnică. Nici în această seraă el nu va putea să îşi conducă elevii de pe banca tehnică. Acest lucru va face ca Dinamo să aibă un meci şi mai dificil.

CFR Cluj vs Dinamo se anunţă un meci foarte interesant. CFR este echipa mai bună dar câinii sunt dornici de revenire, astfel că ne aşteptăm ca ei să fie foarte motivaţi în a obţine cele 3 puncte puse în joc. La o cotă de 1.47 vom miza pe victoria CFR-ului. Pentru acest meci ne putem îndrepta privirea şi spre numărul de cornere. Peste 9,5 cornere la o cotă de 1.80 ăare a fi un pariu de pe urma căruia putem câştiga o sumă importantă. Pariază alături de noi zi de zi.