Liga 1: Astra Giurgiu vs Viitorul

O nouă etapă din Liga 1 stă să înceapă. Runda cu numărul 23 va fi deschisă de partida dintre Astra Giurgiu vs Viitorul. Este un meci care poate fi decisiv pentru prezența în play-off. Astra și Viitorul sunt despărțite de doar 2 puncte în clasament. Mai mult în prima etapă a anului ambele formații au obținut rezultate de egalitate. Ultimele înfruntări directe au fost meciuri foarte echilibrate în care am văzut puține goluri. În ultimele patru meciuri directe s-au marcat sub 2,5 goluri.  Cele mai bune pronosticuri fotbal sunt pe Beturi.ro.

Lupta pentru play-off Astra Giurgiu vs Viitorul

Astra Giurgiu nu trebuie să piardă acest meci pentru a nu îșiîngreuna situația privind poziția în play-off. Giurgiuvenii ocupă poziția a șasea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 32 de puncte. Au un avans de 3 puncte față de locul al 7-lea ocupat de Hermannstadt. În prima etapă cei de la Astra au obținut o remiză, scor 1-1, pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș. Pentru meciul de astăzi ne așteptăm să revină pe teren Denis Alibec, care a fost suspendat în primul meci. El poate fi surpriza plăcută a acestui retur de campionat și îi poate ajuta pe cei de la Astra să prindă un loc între primele 6 echipe. Pariază și câștigă cu pronosticuri fotbal.

Viitorul se poate mulțumi și cu un rezultat de egalitate în condițiile în care luptă pentru un loc de play-off. Elevii lui Gheorghe Hagi ocupă poziția a 4-a a clasamentului cu 34 de puncte. În prima rundă a anului au remizat pe teren propriu cu scorul de 0-0 în fața celor de la CSU Craiova. Chiar dacă a fost pauza de iarnă în Liga 1 trebuie să notăm faptul că cei de la Viitorul nu au reușit nici o victorie în ultimele 5 etape. Nu putem vorbi de o formă de moment slabă a celor de la Viitorul deoarece a fost pauza de iarnă dar ei trebuie să obțină victorii.

Astra Giurgiu vs Viitorul este o partidă ce se anunță foarte interesantă. Putem paria la finalul celor 90 de minute pe 1X care ne a aduce o cotă de 1.70. Un alt pariu pe care am câștigat în ultima perioadă și are șanse mari de reușită în Liga 1 este cel conform căruia se vor arăta peste 5,5 cartonașe galbene.Cota de 1.75 pentru acest tip de pariu este foarte avantajoasă. Pariază alături de echipa noastră.