La Liga: Real Madrid vs Celta Vigo

Real Madrid se află din nou în centru atenţiei. Cea mai plăcută surpriză pentru fanii Los Blancos a fost anunţată în această săptămână. Yinedine Yidane a revenit pe banca celor de la Real Madrid pentru a încerca să readucă echipa, acolo unde a fost în sezoanele trecute. Primul meci al lui Zizou în noul său mandat se va disputa în această seară. În calitate de oapete pe Santiago Bernabeu va veni Celta Vigo. Meciul tur a fost câştigat de Real madrid cu scorul de 4-2 la capătul unei partide foarte disputate. Niciuna dintre cele două formaţii nu traversează o perioadă foarte bună, astfel că astăzi este posibil orice rezultat. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt pe Beturi.ro.

Revenirea lui Zizou în Real Madrid vs Celta Vigo

Real Madrid ete văzută ca favorită dar o va aştepta o partidă foarte dificilă. Galacticii au avantajul moral mai ales după venirea lui Zidane. Sub comanda acestuia Real a realizat lucruri foarte importante în ultima perioadă. În acest moment, gazdele partidei de astăzi ocupă poziţia a treia a clasamentului. Ei au acumulat până în acest moment 51 de puncte. Încă mai pot spera la poziţia a doua a clasamentului deoarece distanţa faţă de Atletico este de doar 5 puncte. Pariază zi de zi pe cele ami bune ponturi pariuri fotbal.

Celta Vigo nu trece nici ea printr-o perioadă foarte bună. Oaspeţii partidei de astăzi vin după o serie foarte slabă de meciuri şi au şansă foarte mici să obţină ceva astăzi. În ultimele 11 meciuri din La Liga au reuşit să obţină doar 4 puncte venite în urma unei victorii şi a unui rezultat de egalitate. În urma acestei forme foarte slabe au ajus pe poziţia  a 18-a a clasamentului, poziţie retrogradabilă. Ei au nevoie foarte mare de puncte astfel că ne aşteptăm să fie foarte concentraţi şi determinaţi pentru fiecare minge. Real Madrid vs Celta Vigo este un meci foarte interesant. Madrilenii pornesc ca favoriţi şi pentru obţinerea celor 3 puncte au o cotă de doar 1.20. Totuşi, sfatul nostru pentru acest joc este să mizaţi pe faptul că Real se va impune la cel puţin două goluri diferenţă. Acest pariu vine cu o cotă foarte avantajoasă de 1.60. Numărul de goluri din acest meci poate fi şi el o sursă de venit. Dacă pariem că se vor marca peste 3,5 goluri la o cotă de 1.80 vei realiza profit alături de noi.