La Liga 2: Albacete vs Granada

Primera Division este un vis pentru orice echipă ce evoluează în Liga a doua din Spania. În această seară avem programat un meci decisiv privind prezenţa în La Liga pentru sezonul viitor. De la ora 22:00 Albacete vs Granada ne vor oferi un joc foarte interesant în care ambele echipe vor da totul pentru cele trei puncte puse în joc. Sunt echipele despărţite de doar trei puncte în clasament şi sunt vecine pe poziţiile a doua şi a treia. Acest meci este deschis oricărui rezultat, mai ales că meciul tur s-a încheiat cu scorul de 1-1. Nu putem spune că avem o favorită clară pentru biletul zilei.

Lupta pentru promovare Albacete vs Granada

Albacete este obligată să abordeze această partidă la victorie. Ei au avantajul de a evolua în faţa propriilor fani. Înaintea partidei din această seară. Ei ocupă poziţia a treia a clasamentului cu 68 de puncte acumulate. În ultima perioadă nu au fost deloc constanţi. Ei au obţinut rezultate total diferite de la o etapă la alta. Chiar dacă nu au nici o înfrângere pe teren propriu cei de la Albacete nu se pot lăuda cu rezultate foarte bune. Ei au 9 victorii şi 10 rezultate de egalitate acasă. Pariază alături de noi şi câştigă cu biletul zilei.

Granada se poate mulţumi şi cu un rezultat de egalitate deoarece ar păstra distanţa faţă de adversara de astăzi şi ar mai face un pas spre promovarea directă din La Liga. Oaspeţii partidei de astăzi au reuşit să acumuleze 71 de puncte. Referitor al forma de moment, ei stau mai bine deoarece au înregistrat trei victorii şi un rezultat de egalitate în ultimele 4 meciuri disputate. Granada impresionează prin buna organizare defensivă pe care o are. Ei au primit doar 25 de goluri în cele 38 de etape disputate. Albacete vs Granada se anunţă a fi un meci foarte important pentru ambele echipe. Ne aşteptăm la un meci destul de echilibrat în care ambele echipe îşi vor crea ocazii de a marca. Astfel am ales să merge pe un PSFX. Credem că la pauză sau la final se va înregistra egalitate. La acest meci putem merge şi pe un pariu conform căruia ambele echipe vor reuşi să marcheze. GG la o cotă de 1.80 este în opinia noastră un pariu ce nu ar trebui ratat. Pariază cu noi zi de zi şi o să câştigi.