pariuri volei
Andrei ReF
23 mai 2019

Cele mai populare pariuri volei

Azi vorbim de pariuri volei. Ți-ai făcut deja încălzirea cu o strategie eficientă pe hochei, acum e timpul să faci o schimbare. Pentru cei care nu au urmărit niciodată un meci de volei, dar vor să parieze, cel mai important este să știe că în acest sport nu avem posibilitatea unei remize, deci orice meci se termină cu victoria gazdelor sau a oaspeților.

Într-un meci se joacă maxim cinci seturi, iar câștigătoare este echipa care își adjudeca prima 3 seturi. Câștigă setul echipa care atinge prima 25 de puncte. În cazul în care se ajunge la un scor de 24:24, câștigă prima echipă care se distanțează la 2 puncte.

Cele mai frecvente pariuri volei

Pariați pe echipa care va câștigat meciul. Totodată, puteți paria și pe numărul de seturi, adică pariați pe numărul exact de seturi din meci (3, 4 sau 5).De regulă linia de bază este setată la 3.5 seturi, ceea ce înseamnă că un „under 3.5” iese în cazul unei victorii a unei echipe cu 3:0, în timp ce pariul „over 3.5” este câștigător la scorul de 3:1 sau 3:2.

Scor exact (seturi) – scorul cu care se impune una din echipe (3:0, 3:1, 3:2). De exemplu, pariați că Volei Alba Blaj trece de CSM Târgoviște, cu 3-1, în finala Cupei României la volei feminin. La fel ca și în alte sporturi, aveți varianta par/impar pe totalul de puncte. La fel ca și în cazul tenisului puteți paria pe echipa care va câștiga primul set.

Pariuri volei pe handicap

Handicap puncte set 1 – la câte puncte diferență va câștiga o echipă setul. Exemplu: luăm un handicap asiatic de -3.5 puncte în defavoarea echipei A. Pentru ca pariul pe ea să fie câștigător, aceasta trebuie să câștige setul la cel puțin patru puncte diferență. De exemplu, 25-21.  În cazul pariului pe handicap puncte pe întreg meciul se adună punctele din toate seturile și se calculează la câte puncte diferență s-a impus echipa. Totuși, această opțiune este mai puțin folosită.

Cele mai populare pariuri live – strategii pariuri

Pariul pe echipa care ajunge prima la un anumit număr de puncte.  Setul X (peste / sub) – câte puncte vor fi reușite în respectivul set. Pariul pe echipa care câștigă anumit set.  Setul X – Punctul Y – De exemplu poți paria pe punctul 10 din setul 3. Un astfel de pariu ar trebui să fie disponibil cel mult în setul 3 în momentul în care se desfășoară punctul 8, dar pot fi agenții de pariuri unde să poți paria chiar pe următorul punct ca strategii pariuri.

Marja de câștig a setului – la câte puncte diferență va câștiga o echipă setul. Exemplu: sub 3 puncte, 3-5 puncte, 6+ puncte.

Handicapuri asiatice pe set – la câte puncte diferență va câștiga o echipă setul. Exact ca în exemplul de la pariuri pre-meci.

Scor exact – dacă ești fan al pariurilor  volei pe cote mari, atunci trebuie să știi că sunt agenții care îți permit să mizezi chiar pe scorul exact dintr-un anumit set. De exemplu poți paria pe un scor de 25:20. Acestea ar fi sugestii de strategii pariuri pentru volei. Găsești o ofertă variată de pariuri volei la NetBet. Despre toate oprotunitățile pe care le ai cu acest operator, citești poți citi în recenzia NetBet Sport.

Numărul total de puncte

În cadrul acestui tip de pariu, sunteţi nevoit să pariaţi pe numărul de puncte care se vor juca în meci. De obicei casa de pariuri vă ofera o limită la strategii volei şi aveţi posibilitatea de a paria că se vor juca mai multe sau mai puţine puncte decât acea limită. Este unul din pariurile volei preferate ale pariorilor pe partidele din volei mai ales la strategii pariuri.

Alte tipuri de pariuri

Unul dintre acestea este numărul exact de seturi. Acest tip de pariu vă impune să anticipaţi numărul exact de seturi care se va juca pe parcursul partidei (3, 4 sau 5).

Numărul de seturi din meci ( peste/sub) funcţionează în principiu la fel ca primul tip de pariu, dar casa de pariuri vă oferă limitele, de cele mai multe ori fiind sub 3.5 şi peste 3.5. Voi selectați pronosticul pe care-l considerați  corect şi aşteptați desfăşurarea partidei.

Va fi decis meciul în setul 5?

Casele de pariuri volei online vă mai pun la dispoziţie fel de fel de pariuri care să vă atragă şi care să vă pună cunoştinţele şi spiritul de anticipare la lucru. Pur şi simplu aici selectaţi varianta da/nu cu cotele corespunzătoare, dar într-un fel funcţionează ca un pariu de tipul sub/peste 4.5 seturi în meci.

Total puncte în setul 1

Dacă strategiile pariuri de până acum nu prea v-au încântat, vă putem spune că în cadrul partidelor din volei mai aveţi posibilitatea de a paria şi pe numărul total de puncte din primul set. Și aici funcționează sistemul de over/under.

Unul dintre cele mai folosite tipuri de pariuri volei este pariul pe scorul corect la seturi. Pariorii profesionişti reuşesc să anticipeze scorul final în funcţie de valoarea echipelor şi astfel obţin câştiguri importante, dar bineînţeles, acest lucru se întâmplă numai după o analiză extrem de profundă a partidelor şi a profesionalismului acestora. Opţiunile sunt:  3:0, 3 :1, 3 :2, 2 :3, 1 :3, 0 :3 cu cote care diferă de la pariu la pariu, în funcţie de valoarea echipelor.

Sfaturi utile – pariuri volei

Ca și în cazul celorlalte sporturi, H2H nu este relevant! Acesta are rol doar orientativ. Pentru a paria corect pe un meci trebuie verificată formă echipelor și mai ales trebuie să ne informăm despre obiectivele echipelor. Exemplu perfect este liderul Italiei, Modena, echipa care a câștigat lejer finala cupei cu Trentino 3-0, dar a pierdut în 5 seturi meciul de campionat cu aceeași echipa la 3 zile distanță.

Este de preferat să plasați pariuri cât mai aproape de ora începerii primului eveniment de pe bilet. Astfel pot fi adunate mai multe informații legate de loturile și tacticile echipelor. Se evita de asemenea și scăderea cotei favoriților sau creșterea totalului de puncte.

Pentru a avea profit din pariurile volei trebuie să aveți un plan bine stabilit de la început și în nici un caz să nu mizați mai mult decât va permiteți să pierdeți. Pariurile volei de orice fel sunt o sursă suplimentară de venit.