retragere conticazino
Cristi Geiger
16 martie 2022

Retragere ContiCazino pariuri sportive – Tot ce e de știut

ContiCazino este cea mai nouă casă de pariuri din România, lansată la începutul lui 2022. Pariorii adevărați au încercat deja acest operator de jocuri de noroc și au început procesul de retragere ContiCazino, cel despre care vom discuta și astăzi.

Retragere ContiCazino este pasul cel mai așteptat de pariuri, fiind vorba despre momentul în care fondurile sunt transferate din contul de jucător în portofelul electronic sau cardul bancar.

Retragerea se efectuează ușor dacă ai parcurs corect procesul de înregistrare Conticazino și contul tău este verificat de casa de pariuri.

Conti Cazino retragere online este un proces ușor și asemănător cu cel întâlnit la alte case de pariuri. Retragere minimă ContiCazino diferă de la o metodă de plată la alta, în timp ce comisioanele sunt inexistente. Un aspect important de reținut este faptul că Conti Cazino retragere online se poate efectua doar prin același card prin care s-a efectuat depunerea. De exemplu, dacă ați depus cu Skrill, veți putea retrage în același cont Skrill folosit la depunere.

Metode retragere ContiCazino

La acest operator de pariuri sportive ai diferite metode retragere ContiCazino. Poți să retragi banii din contul tău de jucător prin portofele electronice sau cardul bancar. O opțiune importantă este și transferul bancar. Comision retragere ContiCazino este 0%, singurele taxe pe care trebuie să le plătești, fiind impozitul către stat.

Metodele de retragere ContiCazino sunt următoarele: card bancar, transfer bancar, serviciul de plăți online Skrill.

  • transfer bancar – Retragerea nelimitată, timp de procesare o zi. Prin această metodă de retragere vei achita doar impozitul către stat.
  • card bancar – Retragerea maximă ContiCazino este de 200.000 de lei. Durată retragere Conti Cazino 3-6 zile
  • Skrill – Retragerea maximă ContiCazino este de 45.000 de lei. Durată retragere Conti Cazino instantaneu
  • Neteller – Retragerea maximă ContiCazino este de 45.000 de lei. Durată retragere Conti Cazino instantaneu
  • Ecopayz – Retragerea nelimitată, timp de procesare instantaneu. Prin această metodă de retragere vei achita doar impozitul către stat.

Retragere minimă ContiCazino este de 20 de lei, indiferent de metoda de plată aleasă. E important să știi că durată retragere Conti Cazino diferă și în funcție de bănci, tipul de card. Citește și despre cum faci o depunere ContiCazino tot la noi pe site un articol cuprinzător.

Retragere Conti Cazino verificare cont

Înainte să soliciți o retragere Conti Cazino, trebuie obligatoriu să ai contul de jucător verificat. Mai exact, conform Art. 129, alineatul (5) din decizia Nr.111, din data de 24 februarie 2016, conturile de pariuri neverificate în termen de 30 de zile de la deschidere trebuie închise, iar banii de pe cont trebuie transferați în conturile statului fără ca jucătorul să aibă posibilitatea de a îi mai recupera. Pe scurt, dacă nu îți verifici contul timp de o lună de la deschidere, vei pierde toți banii pe care îi ai în contul de jucător. Banii nu vor rămâne la casa de pariuri și vor fi transferați către statul român.

Acest proces de verificare a contului mai este cunoscut și ca procesul KYC (know your customer). La acest proces de verificare, casa de pariuri are nevoie de o poză cu buletinul sau orice alt act de identitate. În plus, în momentul în care vrei să retragi bani trebuie să trimiți și o poză cu cardul de pe care ai depus sau alte documente pe care ți le solicită echipa ContiCazino în momentul în care efectuezi o retragere.

De ce este nevoie de verificare cont Conti Cazino?

Verificarea contului se face strict pentru ca statul să știe la cine ajung banii proveniți din jocuri de noroc. În urmă cu 4 ani, jucătorii erau obligați să își plătească singuri impozitul, dar acest lucru a fost eliminat între timp. Acum, la fiecare retragere, casa de pariuri oprește impozitul datorat către stat.

Procesul de verificare este uneori enervant pentru tine ca parior, dar poate fi și benefic. De exemplu, dacă vrei să cumperi o casă de 200.000 de euro, bani proveniți din pariuri, tu poți justifica proveniența banilor cu un extras de cont sau o interogare la ANAF. În caz contrar, statul te poate acuza de spălare de bani sau alte infracțiuni.

Concluzii retragere ContiCazino

Retragere ContiCazino este un proces ușor de realizat, atât timp cât totul este în regulă din punct de vedere legal. Dacă contul și cardul de pe care ai depus sunt pe numele tău, atunci poți retragere bani fără emoții din contul tău de pariuri.

Comision retragere ContiCazino este 0% indiferent de metoda de plată, singurele taxe fiind cele plătite către stat. Durată retragere ContiCazino diferă de la o metodă de plată la alta, dar niciodată nu depășește 7 zile.

ContiCazino este un operator de pariuri sportive nou apărut în România, dar cu multe posibilități. Poți să pariezi pe cele mai tari meciuri de fotbal, tenis sau handbal dacă ai un cont deschis. Pentru mai multă inspirație, noi îți recomandăm să urmărești echipa BETuri.ro care îți aduce proiecte precum Cota 2 sau Biletul Zilei.