Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii
pacanele cu dublaje

Păcănele cu Dublaje – Ce alegi? Roșia sau neagra?

Ultimul update pe: 9 august 2022
5/5 - (3 votes)

Aici îți prezentăm o altă super categorie de sloturi, și anume păcănele cu dublaje. Este vorba de una dintre cele mai căutate și apreciate funcții speciale, care îți poate dubla câștigul sau anula complet. Adepții adrenalinei sunt cei mai pasionați de dublaj aparate. Dar și jucătorii mai calculați se pot bucura de această funcție din când în când. Vrem să-ți arătăm de ce dublajele sunt atât de iubite și, dacă ne permiți, să-ți facem și câteva recomandări de păcănele cu dublaje.

Înainte să intrăm în pâine, nu uita că avem o secțiune întreagă cu oferte de bonus fără depunere unde poți profita de rotiri gratuite. Acestea se oferă pe baza completării unor acțiuni oricum obligatorii, precum verificarea contului tău. Cine știe, poate unele dintre sloturile din lista dublaje păcănele se află printre ele!

Păcănele cu dublaje – ce sunt dublajele?

Hai să clarificăm puțin ce este această funcție specială la păcănele cu dublaje. Este vorba despre un adaos adus jocului principal prin care îți poți dubla câștigul sau îl poți pierde complet. La sloturile cu roșie neagră ca la aparate, opțiunea de dublaj sau ”Gamble” ți se pune la dispoziție în urma unui câștig.

Noi recomandăm să folosești opțiunea de dublaj păcănele doar la sumele mici sau medii. Puțin ghinion va face ca suma ta să dispară cât ai zice ”Double up”! Deși pe moment pare că poți obține sume enorme, pe termen lung ai putea observa că pierzi mai mult decât câștigi.

De asemenea, în funcție de producătorul slotului, poți dubla suma de 3-5 ori. Cu cât dublezi mai mult, cu atât mai mult cresc șansele să pierzi câștigul. Spre exemplu, cei de la Play’n GO permit mărirea câștigului la păcănele dublaje de patru ori și ai posibilitatea de a pune la bătaie întreaga sumă sau jumătate din aceasta. Această alegere a producătorului vine totuși cu o limită: poți paria până la X10 miza. În schimb, EGT permite parierea câștigurilor până la X35 miza.

Mai sunt și alte aspecte la funcția roșie neagră aparate care țin de producător. Spre exemplu,este vorba de tipuri de dublaje aparate. Hai să vedem care sunt acestea!

Tipuri de dublaje aparate

Când vorbim de păcănele cu dublaje, ne gândim în principal la roșie sau neagră. Știai că sunt mai multe tipuri de dublaj pe care le poți încerca? Avem aici o listă cu cele mai cunoscute dublaje la păcănele. Oare le știi pe toate?

 • Ghicitul culorii corecte: Este cel mai cunoscut dublaj păcănele. Odată ce apeși pe butonul ”Gamble” vei fi trimis către o altă pagină, unde ai o carte cu fața în jos. Scopul este să intuiești culoarea cărții, opțiunile fiind roșu sau negru. Depinzând de joc, poți juca chiar și 4 runde la jocuri roșie neagră ca la aparate;
 • Ghicește dacă este mai mare sau mai mică cartea de joc pusă jos față de cea anterioară. Se aplică același mecanism ca la tipul de păcănele cu dublaje de mai sus;
 • Simbolul cărții de joc: O alternativă mai diversă este cea cu dublaje la aparate în funcție de simbolul cărții – inimă roşie/neagră, treflă roşie/neagră, pică roşie/neagră sau romb roşu/negru;
 • Cap sau Pajură: Cei de la Playtech au încorporat o nouă versiune de dublaje aparate și anume datul cu banul. Până acum toate dublaje aparate au avut de-a face cu cărțile, dar aceasta nu este singura opțiune. La jocurile Playtech, a treia rundă de dublaj este și ultima, dar până atunci poți colecta câștiguri de 1,9X, 3,8X și, la final, 4,5X;
 • Par/Impar: Un alt mod de dublaj păcănele este cel în care trebuie să ghicești dacă numărul de pe fața zarului va fi par sau impar.

În principal, acestea sunt tipurile de dublaje roșie neagră ca la aparate. Desigur, nu știm niciodată când producătorii se vor gândi la altă versiune inedită pentru jucători. Dacă tot am vorbit în mare despre tipurile de dublaje la păcănele, e timpul să trecem la recomandări.

Păcănele cu dublaje – recomandările noastre

Am făcut o listă cu cele mai bune păcănele cu dublaje pe care le poți testa. Desigur, posibil ca unele din ele să fie deja arhicunoscute, de aceea am căutat și câteva sloturi mai neconvenționale. Nu uita că pe pagina noastră cu oferte speciale vei găsi cele mai tari bonusuri, care pot include chiar și free spins la unele dintre aceste jocuri. Să începem!

 • Book of Dead: Unul dintre cele mai iubite păcănele cu dublaje, Book of Dead este inspirat din Egiptul Antic. Cei de la Play’n GO au ales să combine această temă populară cu clasica funcție de dublaje păcănele, făcând astfel din Book of Dead un slot super versatil. Primul slot din top jocuri cu dublaje aparate are un RTP de 96% și 10 linii de plată. La Book of Dead dublaj lucrurile stau foarte simplu. Când îți dublezi câștigul trebuie să alegi ori culoarea cărții aflate cu fața în jos, ori suita din care aceasta face parte;
 • 40 Super Hot: Al doilea din top jocuri cu dublaje aparate vine de la EGT, unul dintre cei mai iubiți producători de sloturi online. Acesta este un slot clasic, cu fructe, pe care te-ai așteapta să îl găsești chiar și într-un casino terestru. Dublajul se face prin alegerea culorii cărții întoarse cu fața în jos și se poate face de până la 5 ori. Deci, astfel ai șansa să ai parte de un câștig de 32 ori mai mare decât cel inițial. Există o multitudine de funcții speciale pe care le poți explora, fiind potrivite atât pentru jucătorii experimentați cât și pentru începători. Una peste alta, 40 Super Hot este unul din alegerile noastre favorite de păcănele cu dublaje;
 • Shining Crown: Acest slot face parte și din categoria de păcănele cu coroane și, fiind atât de bine conturat, nu îl putem exclude nici din categoria de păcănele cu dublaje. Câteva dintre atuurile jocului cu excepția Shining Crown dublaj sunt jackpot-ul și simbolurile foarte bine plătitoare, dar și grafica de top. Cei de la EGT rar dezamăgesc cu jocurile lor, iar acesta este cel mai bun exemplu.

Top jocuri cu dublaje aparate tematice

Ți-am prezentat mai sus recomandările noastre de cele mai bune păcănele cu dublaje, dar asta nu e tot. Fiindcă te încurajăm să explorezi mereu sloturi noi și interesante, am pregătit o listă scurtă cu alte păcănele roșie neagră pe care le poți testa, de această dată având diferite tematici. Deci, dacă vrei să pășești în lumea aventurii și câștigurilor avantajoase, acordă o șansă acestor super sloturi!

 • Versailles Gold: EGT ne aduce încă odată un joc inedit de păcănele cu dublaje. Versailles Gold încorporează tema inedită a regalității, fiind inspirat de Ludovic al XIV-lea. Una dintre cele mai atractive funcții ale acestui joc este jackpot-ul progresiv. Acesta îți poate aduce câștiguri demne de un monarh. Funcția de dublaje la aparate este simplă, fiind vorba de alegerea cărții cu culoarea potrivită. De asemenea, odată cu Versailles Gold dublaj ai și rotiri gratuite împreună cu un simbol special extensibil. Ce zici, ești gata să câștigi coroana regatului?;
 • Serengeti Wilds: Pregătește-te de o aventură în safari cum nu ai vrezut că o să ai vreodată! Stakelogic a lansat o păcănea inedită, cu un RTP de 96%, 25 de linii de plată și runde gratuite, multiplicatori și posibilitatea de a cumpăra speciala. Poți mări câștigurile cu Serengeti Wilds dublaj. Acesta îți permite să alegi ori culoarea cărții întoarse cu spatele, ori suita din care aceasta face parte;
 • Los Muertos: Cu și mai multe linii de plată avem Los Muertos de la Wazdan, un producător cunoscut pentru tematicile abordate. De data asta ne aflăm în lumea petrecerilor latine pline de culoare și veselie. Slotul are un RTP de 96,29%, 40 linii de plată și, desigur, foarte multă voie bună și înfricoșătoare! Pentru slotul Los Muertos dublaj trebuie să alegi unul dintre cele două personaje aflate cu spatele la tine. Este vorba de femeia îmbrăcată în roșu și bărbatul la costum negru. Dacă faci o alegere iar personajul respectiv are un schelet pictat pe corp atunci când se întoarce înseamnă că ai pierdut dublajul. Suntem obișnuiți cu dublaje exclusiv cu cărți, dar acest joc a îmbinat perfect tematica și funcțiile speciale.

Avantaje la păcănele cu dublaje

De ce să alegi păcănele cu dublaje? Până la urmă, îți poți pierde întregul câștig. Vrem totuși să-ți oferim o scurtă listă cu avantaje, pentru a-ți demonstra că nu doar partea negativă trebuie privită. Unii oameni iubesc adrenalina de dinaintea deciziei finale, în timp ce alții se bucură pur și simplu de posibilitatea dublării unor câștiguri.

Desigur, fiind vorba de sloturi, mereu există posibilitatea să-ți pierzi ”investiția”. Înainte să începem, ținem să îți reamintim că, dacă alegi să îți pui câștigurile în mâna destinului, fii sigur că îți permiți să pierzi complet suma respectivă. Nu uita că încurajăm jocurile de păcănele cu dublaje pentru distracție și suspans, nu neapărat pentru a obține câștiguri.

 • Cu un dublaj aparate ai șansa să îți mărești considerabil câștigurile. Desigur, le poți pierde în totalitate, dar aceasta este o parte normală din experiența jocurilor de noroc;
 • Ai parte de o grămadă de adrenalină! Știi deja câte emoții te trec în cele câteva secunde până alegi culoarea cărții sau suita acesteia. Nu are rost să le descriem, sigur ai trecut măcar odată prin această experiență și știi cât de faină este;
 • În ultimul rând, categoria de păcănele cu dublaje încorporează numeroase teme cât și multe alte funcții speciale bine plătitoare. Desigur, dacă îți plac jocurile retro tip roșie neagră aparate, vei găsi și sloturi care au doar funcția gamble.

Acum că am clarificat situația la păcănele cu dublaje, este timpul să-ți alegi chiar tu slotul favorit și să pui în practică ce ai aflat aici! Nu există ponturi aparate dublaje care să prezică dacă o să fie roșie sau neagră cartea. Și nici un anume program dublaje Gaminator la care ai putea apela. Însă, atunci când vine vorba de păcănele cu dublaje, îți putem spune despre cele mai tari cazinouri la care să le găsești.

Unde găsești jocuri roșie neagră ca la aparate?

Atunci când vrei să joci păcănele cu dublaje, poți apela cu încredere la categoria noastră de top casino online. Vei găsi acolo atât bonusuri de bun venit cu super avantaje, cât și bonusuri fără depunere, care de obicei oferă free spins. Cine știe, poate vei avea parte de rotiri gratuite chiar la unul din sloturile menționate mai sus.

Majoritatea cazinourilor din lista noastră, dacă nu chiar toate, îți pun la îndemână atât site-uri perfect optimizate pentru ecranele mici cât și aplicații pentru Android și iOS. Asta înseamnă că este din ce în ce mai convenient să iei distracția după tine oricând, oriunde. Și, bineînțeles, aia ai mai multe ocazii să alegi cartea potrivită la păcănele cu dublaje. Cu ajutorul unui strop de inspirație, desigur.

Lasă-ne să îți prezentăm chiar noi un exemplu. Este vorba despre Magic Jackpot, un casino online cu o reputație binemeritată, care oferă și un super bonus. La bonus bun venit Magic Jackpot ai 100% bonus până în 1500 RON și 600 rotiri gratuite. Desigur, majoritatea jocurilor de păcănele cu dublaje sunt accesibile în portofoliul casinoului, deci te poți familiariza cu ele cu ajutorul banilor bonus. Nu ești încă sigur? Ți-am pregătit o recenzie Magic Jackpot, ca să poți face mereu alegerea potrivită ție!

Concluzii

Ei bine, sperăm că am clarificat totul în ceea ce privește jocurile de păcănele cu dublaje. Fiind atât de diversă în formă și aducătoare de potențiale câștiguri, nu ne mirăm că dublajul este una dintre cele una dintre cele mai populare funcții speciale.

Nu uita că seria de tipuri de păcănele prezentată de BETuri.ro este departe de a se termina! Am vorbit despre dublaje aparate și păcănele cu coroane, iar următoarele în serie sunt categorii la fel de populare. Vorbim, desigur, despre mult iubitele păcănele cu trifoi, cu temă egipteană și, desigur, păcănele cu RTP mare. Fii cu ochii pe noi pentru a afla atât cele mai fresh informații din sport, cât și tot ce trebuie să știi despre lumea cazinourilor online!