aplicatie pokertars
Cristi Geiger
26 aprilie 2021

Aplicatie PokerStars – Download PokerStars app + Folosire

5/5 - (1 vote)

Aplicatie PokerStars – Fii mereu în joc! Vrei să fii în permanență conectat la lumea pariurilor sportive și să prinzi în timp real cele mai tari cote? Atunci ai putea să încerci fără îndoială aplicatia PokerStars. Cunoscutul operator nu dezamăgește nici la acest capitol și pune la dispozița clienților toate variantele confortabile pentru ca experiența să fie una cât mai plăcută.

PokerStars app Android este renumită pentru avantajele sale. Are o interfață plăcută și ușor de utilizat, cu ajutorul careia clienții pot paria fără probleme sau pot juca o mână de poker online. Îți vom explica mai departe de unde poți descarca PokerStars aplicație și cum se instalează versiunile pentru Android sau iOS. De asemenea, îți vom arăta cât de ușor se face o depunere cu ajutorul aplicației PokerStars mobile.

Pariază direct de pe telefon cu aplicatia PokerStars

Cunoscut pentru platforma de poker online, operatorul inspiră încredere și seriozitate când vine vorba de toate aspectele importante pentru clienții din lumea jocurilor de noroc. Există o aplicație PokerStars apk pentru care poate fi utilizată de orice jucător care are cont. Ai parte de variante atât pe iOS, cât și pe Android PokerStars, în funcție de dispozitivul pe care îl folosești.

Aplicatia PokerStars este ideală pentru că poate fi accesată de oriunde. De asemenea, ai la dispoziție toate funcțiile preferate de pe calculator, inclusiv opțiunea de cash out.

PokerStars app caracteristici

Îți recomandăm cu încredere să instalezi aplicatie PokerStars pentru a fi conectat non-stop la toate evenimentele posibile. Versiunea pentru mobil este disponibilă pentru iPhone, iPad, iPod touch şi dispozitive Android.

Aplicația PokerStars mobile a fost creată pentru dispozitive cu Android 5.0 sau versiuni mai recente. Are o rezoluţie minimă a ecranului de 800×480.

Totodată, există și o variantă PokerStars app care funcţionează pe iOS 11 sau pe sistemele superioare.

Este posibil ca în cazul dispozitivului iOS să fie nevoie de o actualizare. Acest lucru se poate face imediat. Trebuie să intrați în setări la secțiunea „General” și apoi la „Actualizare software”. Ulterior, vă puteți bucura de toate beneficiile pe care le pune la dispoziție aplicatia PokerStars.

Cum să instalezi Pokerstars mobile – Aplicatie PokerStars

Procesul este simlu și respectă în mare parte aceeași pași familiari pe care i-ai parcurs în alte situații similare.

 • Intră din browser-ul telefonului pe site-ul operatorului.
 • Vei găsi un link care te va trimite în magazinul Google Play
 • Descarcă PokerStars app
 • Procesul de download PokerStars durează câteva minute, după care aplicația va începe să se instaleze
 • După ce este finalizat acest pas, vei fi redirecționat către fereastra de logare.

Majoritatea celor care descarcă aplicatia PokerStars pe telefon au deja un cont la secțiunea arhicunoscută de poker a operatorului. Pasiunea pentru pariuri poate fi foarte ușor îmbinată cu cea pentru poker, în condițiile în care la PokerStars.ro poți plasa bilete chiar în momentul în care aștepți să prinzi un Full House la o mână de poker online. În cazul în care nu ai cont de jucător, atunci îți poți crea unul fără nicio problemă chiar și de pe telefon.

PokerStars mobile – Cum îți faci cont de jucător?

Intră pe site-ul PokerStars și caută butonul ”Înregistrează-te Acum”. Este amplasat în partea dreaptă a ecranului. Poți face acest lucru din oricare secțiune (Poker, Casino sau Sports) disponibilă pe platforma online a opratorului.

Mai întâi vei completa un formular simplu care va conține următoarele categorii:

 • țară de reședință
 • adresă de e-mail
 • ID Stars (alege un nume de utilizator)
 • parolă

Apoi, trebuie să oferi câteva informații generale: codul numeric personal (CNP), numele și prenumele, adresa completă, adresa de email, nume de utilizator și parolă. Completarea informațiilor durează doar câteva momente. Alege o parolă sigură și ai grijă să nu o uiți. După terminarea acestui proces, vei primi prin mail un link pentru activare.

Contul va deveni activ după ce ai accesat linkul de confirmare. Din acest moment ai parte de o sumedenie de surprize și poți utiliza fără probleme PokerStars app Android. Mai multe detalii în articolul dedicat procesului de înregistrare cont PokerStars.

Trimite informații prin aplicatie PokerStars

Documentele necesare pentru completarea procesului de înregistare pot fi furnizate și prin aplicatia PokerStars. Expedierea unei copii a cărţii de identitate şi a unui extras de cont bancar se poate face foarte ușor.

 • Dacă folosești Android, apasă butonul „Meniu”
 • Pentru PokerStars iOS mergi la butonul „Mai multe”
 • Apoi, intră la „Setări și instrumente”
 • Caută căsuța cu „Asistenţă „ și apasă pe „Trimite documente”
 • Va trebui să introduci numărul tău de telefon.

Cu aplicatia PokerStars vei avea opţiunea de a selecta „Carte de identitate” şi „Extras de cont bancar”. Selectează pe rând aceste opțiuni și efectuează o fotografie a documentelor originale. Apasă pe butonul „Continuă” pentru a trimite documentele prin aplicatie PokerStars. Vei primi un mesaj pop-up după ce trimiterea este finalizată. Atenție! Sunt acceptate doar copiile clare şi netăiate ale documentelor.

PokerStars app – Cum faci o depunere? Aplicatie PokerStars

Tot prin aplicatie PokerStars poți face foarte ușor o depunere. Autentifică-te în cont şi dă click pe butonul „Casierie”. Ulterior, urmează instrucţiunile afişate pe ecran. În cazul în care ești pe telefon va trebui să selectezi secţiunea „Bani reali”, din lobby. Apoi apasă pe butonul „Depunere” și urmează instrucţiunile afişate pe ecran.

Poți alimenta contul tău Pokerstars prin toate variantele moderne aflate la îndemâna oricui:

 • Card Bancar
 • Transfer Bancar
 • My PaysafeCard
 • Apple pay
 • Neteller
 • Skrill

Pe ce poți să pariezi prin aplicatia PokerStars?

Vrei să joci în cele mai tari competiții din lume? Fie că ești la muncă, pe drum sau în vacanță, poți face acest lucru cu ajutorul PokerStars mobile. Ai acces de pe telefonul tău la cele mai tari meciuri din Champions League, Europa League, Liga 1, Bundesliga, Premier League sau Serie A. Nu uita să consulți pe site-ul nostru și pagina Ponturi Pariuri pentru cele mai bune cote găsite de experții noștri.

De asemenea, prin aplicatie PokerStars ești aproape de sporturile cu motor, de turneele ATP și WTA, dar și de cele mai tari meciuri de baschet din lume.

Pasionații de E-sports sunt la rândul lor răsfățați și au parte de câteva jocuri foarte apreciate de cunoscători:

 • Dota 2
 • League of Legends – LOL
 • Counter-Strike: Global Offensive
 • Call of Duty

Concluzii PokerStars apk – Simte pulsul fiecărei partide – Aplicatie PokerStars

PokerStars apk este o nouă dovadă că agenția are grijă ca toți clienții să aibă parte de o experiență cât mai modernă și mai plăcută.

Aplicatie PokerStars este foarte ușor de folosit și de personalizat. Ai diferite opțiuni prin care poți să setezi preferințele tale. De asemenea, toate beneficiile și avantajale pe care le găsești când stai în fața calculatorului sunt acum transferate în buzunarul tău. Poți fără probleme să pariezi pe echipa favorită, să joci poker sau să alimentezi contul de jucător. De asemenea, PokerStars apk este ușor de folosit și atunci când vrei să prinzi un bonus sau să faci o retragere.

Nu uita să verifici pe site-ul nostru secțiunea Top Case Pariuri unde vei găsi toate informațiile importante despre PokerStars Romania, dar și despre alți operatori cunoscuți din lumea pariurilor sportive.