Cupa Spaniei: Barcelona vs Valencia

Seară cu fotbal spectacol din Spania. În această seară de la ora 22:00 va avea loc finala Cupei Spaniei. Pe stadionul Benito Vilamarin va avea loc duelul dintre Barcelona vs Valencia. Despre Barcelona putem spune că este o specialistă a Cupei. Catalanii sunt pentru a 6-a oară consecutiv în aceatsă finală. În precedentele 5 finale au reuşit să câştige trofeul de 4 ori. Ne aşteptăm la o finală foarte echilibrată dacă este să ne luăm după rezultatele directe dintre cele două formaţii din acest sezon. Ambele meciuri s-au terminat la egalitate 1-1 şi 2-2. Pentru că este un singur meci ce se dispută pe teren neutru este posibil orice rezultat. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal le găseşti zi de zi pe Beturi.ro.

Spectacol în Barcelona vs Valencia

Barcelona porneşte cu prima şansă în aceatsă finală dar o va aştepta un meci foarte greu. Catalanii nu se mulţumesc doar cu titlul de campioană în La Liga. Cu siguranţă suporterii nu au trecut peste eşecul din UEFA Champions League contra celor de la Liverpool, iar jucătorii trebuie să se revanşeze. În drumul spre această finală Messi şi compania au trecut de Leonesa, Levante, Sevilla şi Real Madrid. Pentru meciul de astăzi Suarez este dat a fi indisponibil. Joacă şi câştigă cu ponturi pariuri fotbal.

Valencia va fi foarte motivată să câştige acest trofeu deoarece ultima prezenţă în finala cupei a fost acum mai mult de 10 ani. Liliecii au un moral foarte bun după finalul de sezon în care au reuşit să se claseze pe poziţia a 4-a şi astfel să obţină prezenţa în UEFA Champions League pentru sezonul viitor. Traseul celor de la Valencia până la această finală a fost mult mai simplu. Ei au eliminat pe  Ebro, Gijon, Getafe şi Betis. 8 din ultimele 11 meciuri disputate de Valencia s-au încheiat cu peste 2,5 goluri marcate. Acest lucru poate fi posibil şi în aceatsă seară.

Barcelona vs Valencia se anunţă a fi un meci foarte interesant. Vom merge aşa cum era de aşteptat pe victoria celor de la Barca. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.62, care în opinia noastră are şanse foarte mari de a fi una câştigătoare. Un alt pariu de luat în calcul este cel conform căruia vor marca ambele formaţii. GG la o cotă de 1.70 este un pariu ce nu trebuie să ne lipsească de pe biletul zilei. Alături de noi o să reuşeşti să câştigi la pariuri pe termen lung.