Copa del Rey: Sevilla vs Barcelona

Copa del Rey ne aduce meciuri din ce în ce mai spectaculoase. Am ajuns în faza sferturilor de finală. Cea mai aşteptată partidă din această fază a competiţiei este cea dintre Sevilla vs Barcelona. De fiecare dată când cele două formaţii se întâlnesc spectacolul este la el acasă. În ultimul duel direct din La Liga am avut parte de o partidă foarte spectaculoasă. Acel joc s-a încheiat cu scorul de 4-2 pentru cei de la Barcelona. În ultimele 8 meciuri directe, indiferent de comeptiţie, s-au marcat peste 2,5 goluri. Ne aşteptăm şi astăzi ca cele două echipe să ne delecteze cu un asemenea meci. La pariuri sportive poţi câştiga zi de zi.

Spectacol ofensiv în Sevilla vs Barcelona

Sevilla pe teren propriu este o formaţie foarte puternică, ce poate pune probleme oricărui adversar. Pentru a ajunge în aceastp fază a competiţei, andaluzii au trecut de Villanovense şi Athletic Bolbao. Forma de moment a gazdelor partidei de astăzi este una destul de slabă.Ei vin după trei înfrângeri în ultimele trei meciuri disputate în toate competiţiile. Ţinând cont de faptul că astăzi vor întâlni un adversar foarte puternic o să îi aştepte un meci foarte dificil.  În Primera Division cei de la Sevilla au coborât până pe poziţia a patra şi vin după o înfrângere cu scorul de 2-0 în faţa celor de la Real Madrid. Pariază şi câştigă alături de noi la pariuri sportive.

Barcelona porneşte din postura de mare favorită în acest joc. Catalanii nu sunt obligaţi să câştige astăzi deoarece returul se va disputa pe terenul lor Camp Nou. Totuşi pentru a nu avea emoţii liderul din La Liga trebuie să se impună, ţinând cont şi de programul tot mai aglomerat pe care îl va avea. În Copa del Rey a trecut de Cultural Leonesa şi de Levante. Catalanii au o serie de 3 meciuri în care au obţinut victorii şi în fiecare dintre ele au marcat de 3 ori.

Sevilla vs Barcelona este unul dintre cele mai interesnate meciuri ale acestei zile. Victoria Barcei ne va aduce o cotă de 2.45 care în opinia noastră este una ce nu trebuie ratată. Un alt pont în care avem mare încredere este cel conform căruia se vor marca peste 2,5 goluri. Dacă ne bazăm şi pe meciurile anterioare dar şi pe forţa ofensivă pe care o au cele două echipe credem că acest pariu nu are cum să nu fie unul câştigător. Pariază în fiecare zi alături de noi.