Contact

Suntem în aceeași tabără cu tine! Scrie-ne oricând ai o întrebare, un sfat sau o propunere pentru noi. Poate ai o întrebare la care nu ai găsit răspuns pe site legată de pariuri, meciurile de azi, rezultate meciuri, o promoție sau un bonus. Poate ai o propunere pentru un anumit tip de conținut pe site sau feedback pentru forma lui actuală. Ori poate ne-a scăpat ceva și nu ne-am dat seama. Echipa Beturi.ro îţi stă oricând la dispoziţie, 24 de ore din 24, cu cele mai noi informaţii despre sistemele de pariere, meciurile de azi, rezultate meciuri şi modul în care îţi poţi multiplica banii. Consideră acest lucru ca pe o investiţie, nu neapărat ca pe nişte bani pe care îi arunci în neant. Din acest motiv, consultanţii noştri îţi stau la dispoziţie cu informaţii la obiect, despre tot ceea ce te interesează. Vrei să afli anumite rezultate meciuri şi nu ştii de unde să le iei? Intră pe site-ul nostru şi vei găsi site-urile relevante care te pot conduce la acesta. Dacă nu te descurci, trimite-ne un mesaj şi cineva din echipa noastră îţi va răspunde în cel mai scurt timp.

Toate informațiile de care ai nevoie!

De asemenea, îţi stăm la dispoziţie cu un arsenal întreg de date şi statistici despre rezultate meciuri, meciurile de azi și nu numai, pentru care, altfel, ar trebui să faci o muncă de documentare asiduă pentru a le obţine. Pe Beturi.ro ai posibilitatea de a le afla gratis, doar printr-un simplu mesaj pe formularul special conceput de la rubrica de Contact.

Să facem cunoştinţă!

Nu în ultimul rând, şti că nu toţi vizitatorii nou intraţi pe site sunt familiarizaţi cu terminologia şi condiţiile folosite de obicei de casele de pariuri şi de jucătorii profesionişti. Astfel, de la noi ai posibilitatea de a afla totul despre cote, sisteme de joc, rate ale câştigurilor, rezultate meciuri sau meciurile de azi. Vrei să joci la „martingale” sau nu ştii ce înseamnă un pariu la un meci cu „handicap”? Informaţia este la îndemâna ta. Totul este doar să îţi faci curaj şi să ne scrii. Cât priveşte sistemele de joc, avem ce discuta. Nu contează că vrei să încerci sisteme de joc clasice, în care să bifezi doar echipa câştigătoare sau  un meci egal, pe sistemul vechiului ”Pronosport”, ori doreşti o „combinată” în care să alternezi numărul de puncte cu cel de cornere sau de cartonaşe galbene, plus minutul până la care se marchează primul gol. Indiferent de complexitatea „biletului” online pe care doreşti să îl completezi, trebuie să ai încredere că va fi oricând cineva lângă tine.

Consultantul tău în pariuri, rezultate meciuri la meciurile de azi și nu numai

Consideră Beturi.ro consultantul tău în pariuri sportive, la orice oră din zi şi din noapte. Nu mai spunem de ponturile despre meciurile de azi sau rezultate meciuri de care poţi beneficia în mod gratuit pentru un meci cu miză, la care simţi că ai putea da marea lovitură. Pe Beturi.ro ai ocazia să găseşti informaţii livrate în mod prompt din ”teren” de către colaboratorii noştri, la rândul lor jucători profesionişti la pariuri sportive şi care ştiu ce anume ar putea întoarce soarta unui meci. Astfel, pe site-ul nostru ai cele mai utile legături spre informaţii precum loturile echipelor combatante, echipa de arbitri, condiţiile climatice ori starea terenului. De asemenea, ai acces la o bază de date completă în ce priveşte clasamentele, rezultate meciuri din confruntările directe ori numărul de goluri marcate sau rezultate live la meciurile de azi. Nu în ultimul rând, poţi afla dacă o echipă marchează mai bine acasă ori în deplasare, de asemenea, cu numărul de goluri marcate. Sunt însă şi informaţii pe care nu ţi le va livra nimeni altcineva decât cunoscătorii fenomenului, precum starea de spirit a echipei sau a unui jucător anume, care a suferit o accidentare sau poate a trecut printr-o etapă mai grea în plan personal ori la echipa de club. Acestea sunt date pentru care pariorii înrăiţi ar da bani grei să le afle şi pe care, de multe ori, le poţi afla în mod gratuit doar intrând pe site-ul nostru, unde alţi jucători profesionişti le pun gratuit la dispoziţia ta. Nu trebuie să iei însă totul ca pe o certitudine şi să consideri că poţi miza totul doar pe baza informaţiilor de pe site. Ele sunt însă o bază de la care poţi pleca în efectuarea unei predicţii la un eveniment sportiv, la rezultate meciuri la meciurile de azi, pentru care echipa Beturi.ro şi-a dat toată silinţa să o pună la dispoziţia ta.

Scrie-ne și hai să păstrăm legătura!