Cod Bonus Maxbet de Halloween. 666 lei . O groază de bani!

Cod Bonus Maxbet Halloween , 666 lei

Profită și de un bonus Maxbet special pentru Halloween. Ai până la 666 lei bonus la depunere!

De Halloween nu trebuie să-ți fie frică să pariezi. Ai la dispoziție pentru asta un bonus Maxbet impresionant, fără mască și ascunzișuri. Iar noi îți vom spune cum să intri în posesia acestei promoții Maxbet, indiferent dacă ești client nou sau nu. Dar și cum să rulezi banii necesari, pentru a intra în liga câștigătorilor alături de echipa BETuri! Totul va începe cu un cod bonus Maxbet special .

Ce înseamnă acest cod bonus Maxbet de până la 666 lei?

E simplu de tot să te bucuri de această oferta Maxbet. Trebuie doar să urmezi acest link, să faci o depunere în contul tău la acest operator folosind cod bonus Maxbet HALLOWEEN666 și vei primi un bonus de 100% de până la 666 lei. Nu-i așa că e o ofertă numai bună?

Să-ți spunem și ce alte condiții principale sunt:

 • Depunerea minimă trebuie să fie în valoare de 60 RON (12 euro), iar cea maximă de 666 lei (134 euro). Nu uita să introduci Maxbet cod bonus!
 • Oferta Maxbet esta valabilă în perioada 31.10.2020 – 01.11.2020, iar ea poate fi activată o singură dată.
 • Cum spuneam și mai sus, atât clienții noi, cât și cei vechi se pot bucura de această promoție Maxbet.
 • Nu uita că poți avea doar un singur bonus activ în orice moment.

Condiții Rulaj bonus Maxbet Halloween 666 lei

Să vorbim și despre condițiile necesare pentru a rula acest bonus Maxbet. În primul rând, trebuie să știi că va trebui să rulezi bonusul obținut (nu uita să introduci cod bonus Maxbet Halloween !) de 7 ori, pe pariuri distincte și, evident, cu evenimente distincte. Vei avea nevoie de o cotă de 2 pentru pariurile de tip single și de minimum 1.50 pentru cele de tip acumulator.

Atenție! Nu plasa bilete cu o miză mai mare de 200 RON (40 EURO), ele nu vor fi luate în calcul în procesul de rulaj al acestui bonus Maxbet. De asemenea, ține minte că această ofertă se adresează doar pariurilor sportive, deci nu vei putea rula bonusul în secțiunea de Casino sau de Pariuri Virtuale.

Nu uita că ai la dispoziție 30 de zile din momentul activării acestui bonus Maxbet pentru a îndeplini condițiile de rulaj. Suma maximă pe care o vei putea obține la final va fi de 3000 RON (600 Euro).

Cum rulezi superbonusul de la Maxbet?

Nu trebuie să te sperii de faptul că ai nevoie de o cotă de 2 pentru biletele single și de unele de 1.50 minimum, pentru cele de tip acumulator. Suntem aici să te ajutăm pe parcurs și vei vedea cât de simplu e de fapt să rulezi de 7 ori suma bonus!

Nu trebuie să-ți fie frică nici de faptul că trebuie să pariezi mereu pe evenimente distincte, doar oferta de pariuri Maxbet e generoasă! Partea bună e că poți plasa atât bilete pre-match, cât și live, astfel încât vei ajunge mai ușor la rulajul potrivit. Intri pe linkul mai sus indicat, depui folosind cod bonus Maxbet HALLOWEEN666 și ești gata pentru câștiguri mari!

Cum găsești cotele potrivite? Hai să ne uităm repede peste oferta de pariuri Maxbet din week-end pentru a vedea ce opțiuni ai. Ne vom uita la cote variate și la diferite tipuri de bilete pe care le-ai putea folosi pentru a rula bonus Maxbet.

Pentru ziua de sâmbătă, dacă vrei un pariu sigur pentru un bilet de tip acumulator, atunci poți încerca opțiunea Ambele Marchează la meciul Liverpool – West Ham, pentru o cotă de 1.58. Apoi poți merge în Italia, pentru un alt pariu interesant din oferta Maxbet: 1 pauză / 1 final la meciul Inter – Parma are o cotă foarte bună, de 1.93. Și Bundesliga vine cu o altă cotă pe care poți construi un bilet frumos: 1.55 pentru minimum 3 goluri în Borussia Monchengladnach – RB Leipzig.

O duminică perfectă pentru un cod bonus Maxbet!

Și asta doar pentru o zi. Și la o scurtă radiografiere. Să vedem și ziua de duminică. Să începem devreme ziua cu un meci de Liga 2. Noi zicem că Farul o va învinge pe CS Mioveni. Ai o cotă de 2.26 pentru asta, deci poți juca acest meci pe un bilet de tip single. Și vei face astfel un pas mare spre îndeplinirea obiectivului de rulare bonus Maxbet. Apoi mergem din nou în Serie A, pentru a miza pe faptul că Napoli înscrie în ambele reprize, în meciul ei cu Sassuolo. Cota e foarte bună, de 1.87!

Mai vrei o cotă bună pentru un bilet single? De ce nu ai încerca și un pariu pe marcatori în marele meci Manchester United – Arsenal! După ce a făcut senzație în Champions League, Marcus Rashford are o cotă incredibilă pentru măcar un gol marcat, 2.55!

Parcă dintr-o dată nu mai pare așa de înfricoșător rulajul necesar acestui bonus Maxbet, nu? Și am ales repede pentru tine doar 6 selecții diferite. Nu uita că ai ponturi bune mereu pe site-ul nostru. Urmărește și pagina de Facebook pentru extra inspirație și distracție! Dar nu uita de pașii descriși mai înainte: începi cu acest link, depui folosind cod bonus Maxbet HALLOWEEN666 și poți paria fără griji!

Cum te înregistrezi?

Nu ai încă un cont la Maxbet pentru a beneficia de această superofertă? Nu-i nimic! Îți vom spune noi pe scurt ce trebuie să faci.

Pentru a deschide un Maxbet cont trebuie ca mai întâi să apeși pe butonul „ÎNREGISTRARE” din colțul dreapta sus al paginii principale de pe site-ul operatorului. 

Vei completa apoi un formular. La final trebuie să dai click pe căsuța unde scrie ”ÎNREGISTRAȚI-VĂ” –  butonul se găsește în partea de jos a paginii.

Urmează să primești un link prin email pe care trebuie să-l accesezi pentru a confirma cont Maxbet.

După ce ai apăsat butonul ”Înregistrare” ți se vor cere următoarele informații:

 • Codul numeric personal ( CNP ).
 • numele și prenumele complete.
 • adresa completă de rezidență, județ, localitate.
 • adresa de email valabilă.
 • nume de utilizator.
 • Parola.

Verificare cont Maxbet

Și așa ți-ai făcut un cont! Simplu, nu? Mai rămâne doar să închei și procesul de verificare cont și vei putea retrage câștigurile obținute din bonus Maxbet despre care ți-am vorbit. Pentru aceasta  este important să parcurgi un proces obligatoriu conform cu legislația în vigoare. 

KYC (Know your customer) – este necesar pentru a avea cont Maxbet. Această regulă se aplică pentru toate agențiile licențiate la ONJN.

Practic, pentru KYC, după Maxbet inregistrare, ai la dispoziție 30 de zile de la data la care ți-ai alimentat pentru prima oară contul pentru a termina acest proces.

Este nevoie să trimiți o poză color cu buletinul tău, prin secțiunea de încărcare a documentului din contul tău personal. Vei vedea că procesul de verificare cont Maxbet e și el foarte simplu. Și că apoi vei avea doar de introdus un cod bonus Maxbet pentru a profita pe deplin de contul creat.

Nou-veniții pe Maxbet au un alt bonus foarte bun!

Această casă de pariuri oferă un alt cadou generos pentru nou-veniți – Maxbet bonus de bun venit. Tot ce trebuie să faci este să deschizi un cont. Apoi introduci cod bonus Maxbet : BUNVENIT.

Trebuie să pariezi de 5 ori câte 50 de lei pe evenimente diferite și ai obținut gratuit 100 de lei sub formă de bonus. Poți repeta acest proces de 7 ori! Folosește ponturile pe care ți le oferim zi de zi și îți va fi ușor să faci asta. Pentru restul de detalii citește mai întâi termenii și condițiile impuse de acest operator de pariuri sportive online.

Cod Bonus Maxbet de Halloween Concluzie

Noi credem că acest bonus Maxbet de Halloween este numai bun de luat, rulat și retras, pentru a te bucura pe deplin de această sărbătoare populară peste tot în lume. Trebuie doar să accesezi acest link și să urmărești toți pașii, începând cu acel cod bonus Maxbet , dar și sugestiile de pariere prezentate în acest articol. Pariază informat, pariază inspirat alături de echipa BETuri și vei fi mereu în echipa câștigătoare!