unibet extrageri săptămânale
Viorel
30 martie 2021

Unibet extrageri săptămânale – Premii de top

Îți plac free bet-urile? Dar rotirile gratuite? Vrei bani cash, un Iphone sau un laptop de gaming? Cu Unibet extrageri săptămânale le ai pe toate!

unibet pariuri sportive
Bani cash, free beturi și multe alte premii de la Unibet!
La Unibet, în fiecare săptămână poți lua premii de top!
 • Îți deschizi un cont la Unibet pariuri sportive
 • Rulezi bani la pariuri sportive sau cazino, primești tichete la extragerile săptămânale Unibet
 • Poți câștiga un Iphone, un laptop de gaming sau chiar și bani cash sau free beturi!
 • Primii 400 clasați intră în premii!

Cum participi la extrageri săptămânale Unibet?

Cum intri și tu în hora câștigurilor de la aceste Unibet extrageri săptămânale? În perioada 29 martie – 30 mai 2021, trebuie ca mai întâi să te înscrii la această promoție, accesând secțiunea aferentă din contul tău Unibet pariuri sportive. Apoi vei primi tichet sau tichete la extragerea săptămânală Unibet dacă îndeplinești următoarele cerințe:

 • 25 RON rulați la Unibet pariuri sportive, cotă minimă 1.40 – 1 tichet
 • 25 RON la orice slot din secțiunea cazino sau la mesele din cazinoul live – 1 tichet
 • 25 RON rulați la pariuri sportive și 25 RON în cazino (sloturi și live) – 2 tichete + 1 GRATIS!

Vei fi informat constant în legătură cu numărul de tichete acumulate. Ține minte că tichetele adunate într-o săptămână sunt valabile doar până la momentul extragerii. Spre exemplu, acumulezi tichete pentru Unibet extrageri săptămânale în perioada 29 martie – 4 aprilie și acestea vor fi valabile pentru tragerea la sorți de pe 5 aprilie.

Unibet extrageri săptămânale – 200 premii puse la bătaie!

Ce poți câștiga? Dacă te clasezi între primii 400 participanți la extragerile săptămânale de la Unibet pariuri sportive, atunci ești câștigător. Premiile pentru extragerea din 5 aprilie 2021 sunt următoarele:

 • Locul 1 – Un Iphone 12 Pro
 • Locul 2 – Ipad Air 4
 • Locul 3 – Smart Watch
 • Locurile 4-10 – 1000 RON cash
 • Locurile 11-50 – 500 RON cash
 • Locurile 51-100 – 250 RON cash
 • Locurile 101-200 – 100 RON Pariu Gratuit Unibet
 • Locurile 201-300 – 400 rotiri gratuite la slotul Shining Crown
 • Locurile 301-400 – 200 rotiri gratuite la slotul Shining Crown

Premiile pentru primii trei clasați vor varia pe parcursul celor 9 săptămâni din promoție, de la smart watch-uri și până la laptopuri de gaming. Premiile din cadrul acestor Unibet extrageri săptămânale vor fi creditate în termen de 3 zile de la afișarea câștigătorilor.

Ce trebuie să mai știi despre acestă promoție Unibet?

 • Banii cash primiți la Unibet extrageri săptămânale nu au nevoie de rulaj!
 • În cazul Unibet free bet 100 RON, vei avea nevoie de un rulaj de doar X5, la cote minime de 1.40, pentru a putea efectua apoi o Unibet retragere.
 • În cazul rulajului de cazino necesar pentru obținerea unui tichet, se iau în calcul doar rotirile de minimum 0,5 lei.
 • Banii proveniți din rotirile gratuite la Shining Crown (o rotire valorează 0,20 lei) trebuie rulați de 35 ori la cazino și jocuri, 40X pentru cazino live, 25X pentru pariuri sportive, respectiv de 7 ori în secțiunea Bingo.
 • Poți câștiga un singur premiu pe săptămână
 • Nu uita să optezi pentru această ofertă. Orice rulaj făcut înafara promoției nu se ia în considerare!

Pentru mai multe detalii, asigură-te că parcurgi secțiunea de Termeni și Condiții de pe site-ul operatorului. Despre cum intri în legătură cu Unibet am scris în articolul dedicat modalităților de Unibet contact.

Unibet extrageri săptămânale – Cum te înregistrezi aici?

Pentru acest concurs Unibet cu premii impresionante, va trebui înainte de toate să-ți deschizi un cont la acest operator de top. Nimic mai simplu! Primul pas îl poți face chiar de aici, apasând pe butonul de „Profită acum!”. Vei ajunge pe site-ul operatorului, iar acolo vei putea începe procesul de înregistrare Unibet cont. Nu-ți va lua mai mult de 5 minute să-ți deschizi un cont nou aici. Ai detalii în articolul nostru specializat din secțiunea de Ghid Pariuri.

Verificarea contului – Ultimul pas spre o lume profitabilă!

Cum am spus și mai sus, un pas important pentru a beneficia de toate ofertele de sport de la Unibet (și nu sunt puține) este să-ți verifici contul. Procesul de KYC este unul obligatoriu, dar totodată și unul foarte simplu de finalizat. Ai nevoie doar de o copie după buletin, de o dovadă a adresei menționate la înregistrare și ești liber să faci o retragere Unibet.

Ai și un bonus de bun venit de top!

Odată înregistrat și cu procesul de KYC încheiat, nimic nu te mai poate opri din a face profit! În afară de extrageri săptămânale Unibet și Bonus de bun venit Unibet merită atenția ta. Ai 100 % bonus la prima depunere Unibet, până în 300 de Lei. Practic îți dublezi ușor banii pentru a putea profita de oferta de pariuri sportive de top de la acest operator.

Iar condiția de rulaj, de 8 ori suma depusă e ușor de îndeplinit, dacă vei ști să urmărești zi de zi ponturile pe care ți le oferim. Poți intra zilnic pe site sau poți urmări pagina și grupul nostru de Facebook. Sau poți primi pontul zilei la cald pe grupul Telegram. Tu alegi, mingea e în terenul tău. Trebuie doar să știi că ai și alte bonusuri la Unibet, înafară de cel de bun venit, dar și de premiile de care poți beneficia prin extragerile săptămânale de la Unibet.

Unibet extrageri săptămânale – Ai și alte oferte bune pentru tine!

Unibet pariuri sportive înseamnă o lume plină de posibilități pentru tine! Ți-am spus mai sus de bonusul de bun venit, dar mai ai și:

 • 25 RON free bet pentru meciurile de Liga 1
 • 25 RON free bet pentru meciurile din Liga Campionilor – detalii în articolul dedicat.
 • Combo Booster – 50 la sută în plus pe biletele de tip acumulator
 • Promoția Unibet dedicată sporturilor americane – extrageri săptămânale Unibet și aici!
 • Bounce – concurs gratuit de pronosticuri

Află mai multe din recenzia Unibet pariuri, dar și din secțiunea dedicată ofertelor de la casele de pariuri.

Concluzii despre Unibet extrageri săptămânale

Este această nouă promoție de la Unibet una de care ar trebui să profiți și tu? Cu siguranță. Ai văzut ce simplu e totul. Rulezi 25 RON, primești un tichet la extrageri săptpmânale Unibet. Iar premiile sunt pe măsură!

Condițiile de rulaj, în special pentru secțiunea de pariuri portive, sunt blânde. Mai ales că ai la dispoziție pe BETuri.ro inspirație zi de zi! Recomandăm în mod special secțiunile dedicate de Ponturi Pariuri, Cota 2 azi și Biletul Zilei pariuri sportive. Găsești acolo cotele de care ai nevoie!

Nu uita că avem și alte oferte de top pentru tine. Obișnuiește-te să intri pe pagina dedicată de Oferte Speciale, pentru a fi sigur că nu ratezi nimic! Pariază informat și inspirat alături de echipa BETuri!