superbet superclub
Oferta valabilă: 11.06.2021 - 11.07.2021
C.R.
14 iunie 2021

Oferta Superbet SuperClub de European – Pariază 1 leu și câștigă o mașină de 5 stele

EURO 2020 a dat startul la o sărbătoare fabuloasă în lumea pariurilor sportive, iar oferta Superbet SuperClub de European este o nouă promoție specială de care poți profita pe durata celui mai important eveniment sportiv al anului.

superbet pariuri sportive
Superbet SuperClub – Câștigă premii colosale cu doar 1 leu!
Superbet îi recompensează pe cei mai norocoși pariori!

Participă și tu și poți câștiga un BMX X5, dar și multe alte premii! De ce să nu fii chiar tu câștigătorul?

În perioada următoare, cunoscutul operator de jocuri de noroc din România pune la bătaie un pachet cu premii de vis:

 • 22 SuperMașini
 • 88 smartphone-uri
 • 110 SuperCeasuri

Premiile vor fi acordate în urma a 22 de extrageri care vor avea loc pe durata Campionatului European de fotbal. Șansa marelui premiu poate începe cu doar 1 singur leu. Îți explicăm mai departe cum să participi oferta Superbet SuperClub de European.

Pe Beturi.ro ai mai multe informații despre această casă de pariuri la secțiunea Recenzii. Acolo poți să afli care sunt competițiile pe care poți paria, dar și care sunt modalitățile prin care poți să retragi banii câștigați. Nu uita de pronosticurile noastre zilnice. Accesează cu încredere, în fiecare zi, pagina Ponturi Pariuri.

Regulile promoției Superbet SuperClub de European

Vara lui 2021 a început electrizant, iar cadourile curg non-stop, odată cu începerea Campionatul European de fotbal. Cea mai atrăgătoare promoție Superbet se desfășoară în perioada 11.06.2021 – 11.07.2021. Fiecare leu jucat la secțiunile Pariuri Sportive, Live, Loto și Virtuale, pe platforma online și în agențiile Superbet, înseamnă o șansă la următoarea extragere.

Cei care pariază online vor fi înscriși automat la oferta SuperClub de European. Trebuie doar să intri în contul de jucător și să mizezi minim 1 leu în secțiunile menționate mai sus. Atenție! Jocurile de tip casino nu se califică pentru ofertă. Dacă nu ai deja un cont Superbet, recomandăm articolul despre înregistrare Superbet. Acolo vei găsi toate informațiile utile.

Dacă ai jucat într-una din agențiile Superbet, nu trebuie să te îngrijorezi. Poți avea aceleași șanse la cele 22 de extrageri spectaculoase. Intră în SuperClub cu cardul tău de loialitate și scanează fiecare bilet pentru a lua parte la campania Superbet SuperClub de European.

Oferta Superbet – Fiecare extragere aduce premii fabuloase

În total vor exista 22 de extrageri pe durata Campionatul European de fotbal. La fiecare extragere se vor acorda minim 10 premii. În fiecare zi poți câștiga:

 • 1x BMW X1 pentru fiecare dintre primele 7 extrageri (12-18 iunie)
 • 1x BMW X2 pentru fiecare extragere din perioada 19-27 iunie
 • 1x BMW X3 pentru fiecare extragere din perioada 28 iunie – 8 iulie
 • 1x BMW X5 la ultima extragere din 12 iulie
 • 2x iPhone 11
 • 2x Samsung Galaxy S20
 • 3x Apple Watch
 • 2x Samsung Galaxy Watch

Extragerile Superbet SuperClub de European vor fi transmise pe pagina de facebook a cunoscutului operator de jocuri de noroc.

Un alt amănunt important este faptul că fiecare leu mizat îți va crește șansele de câștig. Un leu este echivalentul unui punct. Cu cât pariezi mai mult înainte de fiecare extragere, cu atât ți se vor mări șansele de câștig.

Bonus Superbet – Cum obții cardul Superclub

În cazul în care dorești să pariezi în agențiile Superbet și să intri la extragerile acestei super oferte, vei avea nevoie de un card de fidelitate. Acesta se emite gratuit oricărei persoane fizice (peste 18 ani) care participă la jocurile de noroc din incinta locațiilor Superbet.

Cardul este unic, nominal și netransmisibil. Cardul Superclub se acordă clientului pe loc. Tot ce va trebui să faci este să respecți următoarele condiții:

 • Furnizează operatorului numele și prenumele, codul numeric personal (CNP), împreună cu un buletin de identitate sau un pașaport valabil
 • Oferă numărul personal de telefon mobil pentru verificare
 • Nu se va putea face înregistrarea până nu vor fi completate corect toate datele
 • Apoi vei primi un SMS prin care ești înștiintat care sunt sunt termenii, condițiile și politica de confidențialitate
 • Va trebui să răspunzi la acel mesaj cu textul „DA”

Un jucător poate să oprească în orice moment recepționarea mesajelor promoționale și a ofertelor. Tot ce trebuie să faci este să trimitiți mesajul „STOP” la numărul de telefon 3785.

Pe perioada EURO 2020 joacă la Superbet SuperClub de European – Încearcă și promoția „20+20”

Oferta Superbet 20+20 este valabilă până pe 11 iulie 2020, dar poate fi folosită o singură dată pe zi. Pentru a intra în posesia premiului zilnic de 20 de lei e nevoie să îndeplinești câteva condiții de rulaj. Poți paria atât în secțiunea Sport, cât și în cea Live. Pentru pariurile single, cota pe care o selectezi trebuie să fie cel puțin 1,60. În cazul pariurilor acumulator, cota totală a biletului folosit la rulaj va fi de minimum 2,50.

Dacă folosești bilete de tip sistem pentru promotia Superbet, cota totală a celei mai mici combinații trebuie să fie 1,60.

La rularea acestui bonus Superbet nu se pot plasa pariuri pe evenimente care se finalizează după expirarea promoției.

Nu rata cadoul de bun venit!

După ce ți-ai deschis cont la Superbet, primele 3 depozite îți pot aduce bonusuri de până la 500 de lei. Este foarte important ca fiecare depunere să fie de minimum 20 de lei pentru a te califica la oferta de bun venit Superbet.

 • primești 50% din primul depozit până la 200 RON
 • primești 50% din al doilea depozit până la 200 RON
 • primești 100% din al treilea depozit până la 100 RON

Oferta poate fi rulată în secțiunile Sport, Pariuri Live și Loto. Este disponibilă doar 7 zile de la data la care a fost activată.

Verifică periodic pagina operatorului pentru a prinde toate promoțiile. Această agenție excelează la capitolul oferte. Iată câteva cadouri interesante care te așteaptă chiar acum pe site-ul Superbet:

 • Bonus aniversar Superbet
 • SuperProno – premii de 200.000 de lei în fiecare rundă de întrebări
 • Superspin – în fiecare zi beneficiezi de o rotire gratuită care-ți poate aduce premii excelente sub formă de bonus Superbet
 • Super Bonus – poți să crești câștigurile cu până 150%
 • Super Live – ai cote mărite pe pariuri live

Câștiguri incredibile pe perioada EURO 2020 – Superbet SuperClub de European

Noua ofertă bombă propusă de Superbet este una dintre cele mai spectaculoase de pe piață. Timpul trece! Nu mai aștepta și intră cât mai repede în fiecare extragere pentru a câștiga unul din super premiile propuse de operator. Superbet oferă 22 de SuperMașini, 88 de smartphone-uri și 110 SuperCeasuri. Indiferent de rezultatul biletelor plasate, vei fi adăugat automat în marile extrageri. Nu uita că fiecare leu pariat îți va crește exponențial șansele de câștig.

Îți recomandăm să nu stai pe gânduri și să te bucuri cât mai repede de bonusurile existente deja pe site-ul Superbet. Poți să începi chiar cu promotia Superbet SuperClub de European. Nu uita să accesezi în fiecare zi pe pagina noastră secțiunea Oferte Case Pariuri. Găsești acolo ultimele promoții ale celor mai populare agenții din România.

Îți recomandăm să te inspiri zilnic din avancronicile marca BETuri! Acolo găsești multe pronosticuri EURO 2020, dar și o scurtă analiză pentru fiecare echipă în parte. Fii alături de noi pe Facebook și Telegram pentru cele mai noi ponturi. Tot zilnic îți oferim și Cota 2 și Biletul Zilei, două rubrici gratuite pentru toți fanii BETuri. Pariază inspirat și bucură-te de fiecare ofertă!