Super Maratonul Pariurilor Gratuite
Ofertă valabilă: 11 - 19.01.2022
Viorel Berbece
11 ianuarie 2022

Super Maratonul Pariurilor Gratuite – Premii Totale de 2.000.000 RON

4.8/5 - (42 votes)

Începe noul an cu profit! Superbet pune la bătaie premii totale de 2.000.000 RON în cadrul super maratonul pariurilor gratuite. Profită și tu de cea mai nouă ofertă a operatorului accesând butonul “Vreau oferta!” din cadrul acestei pagini!

superbet pariuri sportive
Super Maratonul Pariurilor Gratuite – Câștigă și tu până la 50.000 RON!
Premii în valoare de 2.000.000 RON sunt puse la bătaie pentru cei mai norocoși pariori!
 • Înregistrează-te accesând butonul „Vreau oferta!” din această pagină;
 • Plasează minim un pariu de 50 RON pentru a-ți asigura participarea la extragerea zilnică;
 • Adună un număr nelimitat de intrări în tombolă și măreșteți șansele!

Super maratonul pariurilor este o promoție exclusiv online, prin care participanții pot să câștige pariuri grauite, prin tragere la sorți, dacă toate condițiile prezente în regulament sunt îndeplinite. În această ofertă sunt puse la bătaie premii totale în valoare de 2.000.000 RON sub formă de pariuri gratuite Superbet.

Ce Este Super Maratonul Pariurilor Gratuite?

Acest turneu se desfășoară în perioada 11.01.2022 – 19.01.2022. Există câte o extragere zilnică pe toată durata și o extragere finală în data de 19.01.2022. Extragerea zilnică îți aduce premii sub forma a 2000 de pariuri gratuite Superbet a câte 100 RON. Extragerea finală pune la dispoziție o sumă totală de 200.000 RON. Aceștia vor fi distribuiți în mod aleatoriu participanților sub forma a 236 de pariuri gratuite.

Pentru extragerea zilnică, un număr de 2000 de participanți vor fi extrași, cărora li se va acorda câte un pariu gratuit Superbet în valoare de 100 RON. Extragerea finală se va face o singură dată, iar câștigătorii vor primi pariuri gratuite după cum urmează:

 • Locul 1 – Pariu Gratuit Superbet de 50.000 RON!
 • Locurile 2-3 – Pariu Gratuit 10.000 RON
 • Locurile 4-6 – Pariu Gratuit 5.000 RON
 • Locurile 6-25 – Pariu Gratuit 2.500 RON
 • Locurile 26-75 – Pariu Gratuit 500 RON
 • Locurile 76-236 – Pariu Gratuit 250 RON

Cum te califici pentru extragere?

Pentru a intra în cursa pentru super maratonul pariurilor gratuite trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

 • Pentru fiecare 50 RON bani reali rulați din balanța proprie în categoriile de Sport și Live în decursul unei zile, veți primi câte o intrare în extragerea din ziua următoare. Beneficiezi de un număr nelimitat de intrări la extragerile zilnice. De exemplu dacă rulați o sumă de 100 RON, beneficiați de 2 intrări la extragerea din ziua următoare.
 • Pentru fiecare zi în care te califici la extragerea zilnică, beneficiezi și de o intrare la extragerea finală. Poți aduna un număr maxim de 9 intrări pentru această extragere.
 • Poți câștiga maxim un pariu gratuit Superbet pe fiecare extragere, indiferent de câte intrări ai acumulat, atât la extragerea zilnică cât și la cea finală.
 • Pentru ca rulajul tău să fie eligibil pentru concurs, acesta trebuie să conțină evenimente din ziua în care au fost plasate.
 • Tipurile de pariuri admise sunt pariurile simple și acumlator, plasate în pre-meci cât și live, cu o cotă minimă pe fiecare selecție de minim 1,60.
 • Nu sunt luate în considerare pariurile care au fost finalizate prin funcția de Cash Out și pariurile pe selecții din ofertele Super Extra și Speciale. Atenție însă și la pariurile anulate, indiferent dacă primesc cotă 1.00, nu sunt luate în considerare ca fiind eligibile pentru super maratonul pariurilor gratuite.

Când sunt acordate pariurile gratuite?

În primul rând pentru a putea primi pariurile gratuite, trebuie să te asiguri că ți-ai dat acordul în privința contactării de către organizator pentru oferte promoționale și bonusuri înainte de participarea la promoție.

Pariurile gratuite vor fi acordate în maxim 48 de ore de la momentul efectuării tragerii la sorți. Bonusul primit în urma Super Maratonul Pariurilor Gratuite trebuie acceptat în decurs de 24 de ore de la creditare. Acest lucru se face prin apăsarea butonului “Accept” la notificarea pe care o primești când te loghezi în cont. Suma creditată va fi alocată balanței bonus, în categoria Pariu Gratuit.

Termeni și Condiții Pentru Pariul Gratuit

După revendicarea pariului gratuit, trebuie respectate niște condiții pentru a putea converti bonusul în balanța reală de unde îi poți retrage. Când ai ajuns în punctul de a efectua o retragere dar nu știi care este procesul, BETuri îți pune la dispoziție un articol dedicat special acestei operațiuni de retragere la Superbet în categoria Ghid Pariuri de pe pagină.

Pariul gratuit trebuie rulat o singură dată. Dacă pariul gratuit este câștigător, condiția de rulaj va fi considerată îndeplinită iar câștigurile se vor transfera automat în balanța reală. Se pot plasa unul sau mai multe bilete din același pariu gratuit Superbet. Acesta trebuie jucat în termen de 14 zile din momentul activării.

Secțiunile eligibile pentru pariul gratuit sunt Sport și Live, pe bilete de tip single sau acumulator. Biletele plasate pe meciuri de tip sistem nu pot fi jucate utilizând pariul gratuit.

Concluzie – Super Maratonul Pariurilor Gratuite

Super Maratonul Pariurilor Gratuite reprezintă o promoție Superbet ideală pentru jucătorii care sunt în căutarea unui început de an promițător. Nu uita că acestă tombolă îți poate aduce premii zilnice pentru ca tu să ai o experiență unică și să te bucuri de câștiguri generoase.

Combină biletele pentru această extragere cu ponturile de pe BETuri.ro pentru bilete verzi! Nu uita să arunci un ochi și pe Facebook și Telegram pentru mai multă inspirație!

Dacă iți place cum sună aceste extrageri zilnice Superbet, aruncă o privire pe pagina noastră cu Oferte Cazino și alege ce ți se potrivește cel mai bine. Echipa BETuri.ro iți urează succes!

superbet pariuri sportive
Super Maratonul Pariurilor Gratuite – Câștigă și tu până la 50.000 RON!
Premii în valoare de 2.000.000 RON sunt puse la bătaie pentru cei mai norocoși pariori!
 • Înregistrează-te accesând butonul „Vreau oferta!” din această pagină;
 • Plasează minim un pariu de 50 RON pentru a-ți asigura participarea la extragerea zilnică;
 • Adună un număr nelimitat de intrări în tombolă și măreșteți șansele!