sportingbet 20 ron freebet
Ofertă valabilă: 09 - 30.09.2021
Cristi Geiger
15 septembrie 2021

Sportingbet 20 RON freebet – Pariază pe câștigătoarele cupelor europene!

4.9/5 - (64 votes)

Sportingbet 20 RON freebet este oferta ideală pentru debutul meciurilor tari din grupele cupelor europene! Alfă mai multe detalii în articolul care urmează.

Sportingbet pariuri
Pariază liniștit pe câștigătoarele cupelor europene!
Primești un freebet de 20 RON de la Sportingbet!

Încep meciurile din grupele cupelor europene. Ai vreo favorită? Atunci mizează cel puțin 40 RON pe oricare dintre potențialele câștigătoare și primești automat un freebet de la Sportingbet. Nimic mai simplu!

Cum iei acest freebet Sportingbet 20 RON?

Este foarte simplu să intri în posesia unui freebet Sportingbet de 20 RON! Tot ce trebuie să faci este să plasezi minim 40 lei pe un pariu antepost referitor la câștigătoarele din UEFA Champions League, Europa League sau Conference League. Nu este nevoie de o cotă anume, ci doar de un simplu pariu la această categorie de pariuri speciale.

Odată plasat acest pariu antepost vei primi automat un freebet Sportingbet 20 RON. Pare simplu, nu-i așa? Dar cum faci să câștigi pe ambele părți, adică să și pariezi cu cap cei 40 de lei, dar apoi să și profiți de pariul gratuit de la Sportingbet?

Haide să trecem în revistă câteva cote din categoria de pariuri antepost pe câștigătoarea Champions League, să zicem. Aici, cel mai logic pariu ar fi să mizezi pe PSG drept câștigătoare. Cota înainte de debutul competiției este de 4 pentru noua echipa a superstarului Leo Messi. Dar poate că Ronaldo nu e de acord? Ai prinde o cotă de 9 numai bună dacă Man United ia Liga. Ce să mai zicem de o cotă 12 dacă titlul rămâne la Londra, în posesia lui Chelsea?

Dar poți obține un freebet Sportingbet 20 RON și dacă mizezi pe câștigătoarea Europa League, de ce nu? „Italienele” Lazio și Napoli sunt cotate cu prima șansă, la o cotă de 11! Dar de ce nu ar lupta pentru trofeu și Leicester (cotă 12) sau chiar West Ham United (cotă 20)?

În fine, Conference League pare o competiție mai mică, dar sunt multe echipe importante implicate. Tottenham pare mare favorită și de aceea primește o cotă de 5, dar nici Roma lui Mourinho nu e departe, pentru o cotă de 9 numai bună!

E nevoie de rulaj?

Nu! Asta e partea frumoasă a acestui pariu gratuit Sportingbet de 20 lei! Odată ce ai plasat un pariu eligibil în condițiile prezentate mai sus, vei intra automat în posesia acestui freebet Sportingbet 20 RON. Va fi nevoie să reții doar două aspecte:

  • Pariul gratuit va trebui folosit în termen de 7 zile de la intrarea în posesia lui
  • El poate fi folosit pe orice pariu fotbal din oferta Sportingbet, una foarte generoasă în acest domeniu.
  • Câștigurile provenite din acest freebet vor intra integral în contul tău!

Dacă ai probleme de orice natura, nu uita că ai multe variante de contact Sportingbet la care poți să apelezi. Vei vedea că problema ta va fi rezolvată de către echipa Sportingbet într-un timp scurt.

Cum poți folosi cei 20 RON freebet Sportingbet?

Cum această promoție esta valabilă până la finele lunii septembrie, ai multe ocazii de a profita de acest bonus Sportingbet. Poți plasa acest freebet Sportingbet 20 RON pe meciurile din cupele europene, de ce nu? În fiecare etapă ai multe meciuri analizate pe BETuri.ro. Mai ales partidele din Liga Campionilor sunt specialitatea noastră. Și ce să mai spunem atunci de week-end-uri? Acolo ai și mai multe meciuri de care poți profita, de la liga secundă de la noi și până la campionatele din Top 5.

La categoria ponturi fotbal vei găsi mereu pronosticuri îndelung analizate, dar și varietatea de care ai nevoie pentru un bilet câștigător! Etapă de etapă, cele mai tari partide sunt analizate de echipa noastră! Hai să pariem împreună și să ieșim pe plus!

Ia și bonusul de bun venit!

Pe lângă acest pariu gratuit de la Sportingbet, nu uita că ai și un bonus de bun venit foarte interesant de la Sportingbet. Este vorba despre 500 lei acordați pentru primele trei depuneri. Sună simplu, nu-i așa? Citește mai multe despre asta în articolul dedicat din secțiunea dedicată ofertelor de la casele de pariuri.

Concluzii

Noi spunem că acest freebet Sportingbet 20 RON este o ofertă pe care nu ai voie s-o ratezi. Unde mai spunem că și cei 40 de lei pe care trebuie să-i mizezi îți pot aduce câștiguri mari, așa cum ți-am arătat mai sus. Startul celor 3 competiții de fotbal european marchează și startul ofertelor la pariuri online! După un turneu EURO 2020 care a marcat revenirea fanilor în tribune, este momentul să trecem la fotbalul inter-cluburi european!

Profită și tu de oferta de freebet Sportingbet 20 RON și atacă cotele pentru pariuri antepost Champions League, Europa League sau Conference League! Salah, Neymar, Ronaldo, Lewandowski și Benzema vor cu orice preț trofeul. Profită de duelurile lor și ieși pe plus!

Pentru un plus de inspirație, alătură-te și grupurilor noastre de Facebook și Telegram BETuri. Acolo ai parte de cele mai fresh ponturi și articole cu informații din lumea sportului. Pariază informat și cumpătat și profită de fiecare pont marca BETuri!

Sportingbet pariuri
Pariază liniștit pe câștigătoarele cupelor europene!
Primești un freebet de 20 RON de la Sportingbet!

Încep meciurile din grupele cupelor europene. Ai vreo favorită? Atunci mizează cel puțin 40 RON pe oricare dintre potențialele câștigătoare și primești automat un freebet de la Sportingbet. Nimic mai simplu!