pariu fara risc casa
Andrei ReF
4 mai 2021

Pariu Fără Risc Casa Pariurilor – 40 RON pentru semifinalele europene

Returul Semifinalelor din Liga Campionilor și Europa League vine cu o promoție Casa Pariurilor pe care nu ai voie să o ratezi – Pariu Fără Risc Casa Pariurilor 40 RON.

casa pariurilor online
Pariu Fără Risc Casa Pariurilor – 40 RON
Pariază fără risc pe cele mai tari meciuri!

Semifinalele din Champions League și Europa League vin cu 3 zile de promoție. Obține câte un pariu fără risc în valoare de 40 RON pentru fiecare dintre cele 3 zile promoționale (4-6 mai). Profită și tu și pariază 3 x 40 RON pe meciurile bombă din Europa!

Profită și tu de acest bonus pariuri – Pariu Fără risc Casa Pariurilor 40 RON. Tot ce trebuie să faci este să faci o depunere de cel puțin 80 lei în zilele în care se joacă semifinalele de Champions League și Europa League. Pariurile trebuie plasate în intervalul orar 20.00 – 24.00. Dacă întrunești aceste condiții lejere, automat vei primi pariu fără risc Casa Pariurilor 40 RON.

Campania se desfășoară în perioada 4-6 mai 2021, în fiecare zi în care se joacă meciurile europene. Marți (Manchester City – PSG), Miercuri (Chelsea – Real Madrid), Joi (Arsenal – Villarreal și AS Roma – Manchester United). Promoția devine activă cu 2 ore înainte de startul meciurilor.

Iată care sunt condițiile promoției de Pariu Fără Risc Casa Pariurilor:

 • Pentru a putea beneficia de pariu fără risc Casa Pariurilor 40 RON, este necesar să faci o depunere de cel puțin 80 RON. Depunerea trebuie făcută în intervalul orar 20.00-24.00. Poți profita de ofertă în fiecare dintre cele 3 zile de fotbal din Cupele Europene (4, 5 mai – Champions League, 6 mai – Europa League).
 • Poți folosi pariu fără risc Casa Pariurilor doar pe evenimente din categoria meciuri Live, iar cota totală minimă trebuie să fie de 1.30.
 • Fiecare client va primi automat bonusul, imediat ce a întrunit cu succes fiecare cerință a promoției.
 • Bonusul se acordă automat tuturor pariorilor eligibili. Îndeplinește cerințele campaniei și vei primi pariu fără risc Casa Pariurilor cu care poți profita la maxim de cele mai tari evenimente sportive. Poți primi acest bonus o singură dată pe zi.

Aici avem câteva cote pe care merită să le iei în calcul pentru returul din semifinale Liga Campionilor și Europa League:

 • Următorul rezultat Peste 2.5 goluri marcate – cotă de 1.61 la meciul Manchester City – PSG. Credem că francezii nu vor ceda ușor în soarta calificării, având nevoie de o victorie la diferență de 2 goluri pentru a face uitat eșecul de săptămâna trecută. Totuși, adversarii de la Manchester City nu vor încerca să protejeze scorul obținut pe Parc des Princes. Echipa lui Guardiola va merge la luptă cu gânduri ofensive, având în lot jucători care pot învinge majoritatea defensivelor de top din fotbalul european.
 • Pentru meciul de pe Stamford Bridge – Chelsea – Real Madrid, calificarea este încă greu de acordat vreunei echipe. Chelsea vine cu entuziasmul, Real Madrid vine cu tradiția în competiția de top a fotbalului european – UEFA Champions League. Un pont la care ne putem gândi este că ambele echipe vor marca – GG, la o cotație de 1.83. Credem că cele două partide vor avea o desfășurare asemănătoare. Gazdele pleacă cu avantajul obținut în partida tur, iar oaspeții nu au voie să abordeze altfel decât ofensiv partida retur.
 • În meciul de joi seara dintre Arsenal – Villarreal, gazdele au de recuperat un scor de 1:2 obținut pe terenul spaniolilor. Tunarii luptă pentru trofeul Europa League, venind după o campanie ratată în Premier League. Gol marcat în ambele reprize – cotă 1.64 este un pariu de luat în calcul pentru semifinala de pe Emirates.
 • În cealaltă semifinală, AS Roma primește pe Olimpico pe Manchester United. În tur, englezii au distrus echipa italiană. 6-2 s-a înregistrat pe Old Trafford. Soarta calificării pare rezolvată, iar asta ne face să credem că nu vom mai vedea un meci foarte spectaculos. Sub 3.5 goluri primește o cotă de 1.70. Credem că este o cotă bună care merită jucată de tine pe unul din biletele cu pariu fără risc Casa Pariurilor.

Promoția este în toi, cotele sunt bune! Tot ce îți mai trebuie este un cont Casa Pariurilor. Dacă nu ai deja un cont la acest operator, rândurile care urmează sunt pentru tine. Echipa BETuri vine cu câteva informații de ajutor pentru orice parior dornic să afle mai multe despre cont Casa Pariurilor.

Inregistrare Casa Pariurilor – Pariu Fără Risc Casa Pariurilor

Pentru a începe procesul de înregistrare cont Casa Pariurilor, poți apăsa pe butonul Vreau oferta! De mai sus. Vei fi redirecționat către site-ul operatorului de pariuri. Imediat ce ai ajuns pe prima pagină, vei observa butonul de culoare galbenă “Înregistrare”. El se află în partea din dreapta sus a paginii. Apasă pe acest buton și vei fi direcționat spre formularul care trebuie completat cu datele tale personale. Procesul de Înregistrare Casa Pariurilor este ușor de făcut, chiar și pentru pariorii începători!

Formularul de înregistrare conține 3 etape foarte importante. Fiecare etapă este mai simplă decât precedenta. În prima parte a formularului trebuie să completezi câteva informații despre noul tău cont Casa Pariurilor. Vei avea 5 câmpuri de completat în această etapă din procesul de înregistrare Casa Pariurilor:

 • Nume de utilizator
 • Parolă
 • Confirmare Parolă
 • Adresa e-mail
 • Cofirmare adresa e-mail

Formular Inregistrare Casa Pariurilor – Cote pariuri Liga Campionilor

În a doua parte a formularului, trebuie să completezi câteva date personale. Este esențial ca toate informațiile pe care le vei trece în câmpurile de aici să fie corecte și adevărate. Operatorul nu permite utilizarea de date false de către utilizatorii săi. Se previne, astfel, furtul de identitate, dar și accesul persoanelor sub vârsta de 18 ani. Aceste informații sunt complet confidențiale, scopul fiind doar securitatea ta pe platformă.

 • Nume
 • Prenume
 • Data nașterii
 • CNP
 • Județ și Oraș/Comună/Sector
 • Țară
 • Adresa
 • Cod Poștal
 • Număr de telefon
 • Fus Orar

După această etapă, îți mai rămâne doar să efectuezi procesul de activare cont Casa Pariurilor și să te pregătești de Pariu Fără Risc Casa Pariurilor. Echipa BETuri a pregătit pentru tine un articol special despre Inregistrare Casa Pariurilor. Acolo, găsești mult mai multe informații despre acest proces. Citește acel articol și află răspunsul pentru toate întrebările tale. De asemenea, poți găsi pe site-ul nostru și articole despre Depunere Casa Pariurilor, Cum faci o Retragere Casa Pariurilor, dar și despre celelalte arii de interes legate de activitatea de pariere de la Casa Pariurilor. Fă-ți un cont la Casa Pariurilor și profită la maxim de Pariu Fără Risc Casa Pariurilor.

Concluzii Pariu Fara Risc 40 RON Casa Pariurilor – Pariuri Liga Campionilor

Semifinalele de Liga Campionilor și Europa League aduc o super-promoție Casa Pariurilor. Mingea e la tine în teren. Fă-ți un cont la Casa Pariurilor, profită de ofertă și pariază 3×40 RON Pariu fără risc Casa Pariurilor pe cele mai tari meciuri. Echipa BETuri vine cu informațiile și cotele. Pariază inspirat și bucură-te de câștiguri!