netbet free bet euro 2020
Ofertă valabilă: 11-17.06.2021
C.R.
11 iunie 2021

NetBet Free Bet EURO 2020 – Câștigă bani la fiecare gol marcat

Trăiește din plin primele zile ale Campionatului European cu ajutorul ofertei NetBet Free Bet EURO 2020. Pentru fiecare gol înscris în meciurile selectate pe biletele tale necâștigătoare, vei primi câte 10 RON Freebet.

netbet sport
10 RON Free Bet de la NetBet pentru fiecare gol marcat!
Ai pierdut pariul pe un meci de la Euro? Nicio problemă!

Mizează minimum 100 de RON pe un meci de la Euro 2020. Ai pierdut pariul? Atunci primești 10 RON înapoi de la NetBet sub formă de free bet pentru fiecare gol marcat în respectiva partidă!

Turneul final pornește la drum cu o mulțime de oportunități pentru pasionații de pariuri sportive. A 16-a ediție a Campionatului European este organizată în 11 orașe din 11 țări diferite. România va găzdui 4 partide din cadrul competiției. În faza grupelor, pe Arena Națională vor evolua Ucraina, Austria și Macedonia de Nord, urmând ca Bucureștiul să bifeze și un meci din faza optimilor de finală. Dacă îți plac pariurile și vrei să fii și mai aproape de turneul final îți sugerăm să profiți de orice ofertă care se ivește în perioada următoare. Poți începe chiar cu promoția NetBet Free Bet EURO 2020. Vei vedea imediat cât de simple sunt regulile acestui bonus NetBet. Atenție! Oferta este valabilă doar în prima săptămână a Campionatului European.

Pe Beturi.ro găsești ultimele promoții de la EURO 2020 pe pagina Oferte Case Pariuri. Nu uita de pronosticurile noastre zilnice. Accesează cu încredere secțiunile Ponturi Pariuri, Cota 2 și Biletul Zilei.

Care sunt regulile promoției NetBet Free Bet EURO 2020?

Pentru a profita de NetBet Free Bet Bonus trebuie mai întâi să pariezi 100 de lei pe un bilet single. Alege orice meci de la EURO 2020 și intră în joc mizând Pre-Match sau Live. Acesta este un mare avantaj al promoției NetBet Freebet. Nu ești constrâns să pariezi înainte de începutul partidei (pre-live). Poți intra în joc și după fluierul de start al oricărei partide din primele 7 zile de la Campionatul European de fotbal. Suma maximă pe care o poți câștiga este de 200 de lei sub forma unui pariu gratuit.

Ce trebuie să faci pentru a activa bonus NetBet Free Bet EURO 2020?

 • Accesează contul tău de jucător.
 • Intră la categoria Promoții și înscrie-te la oferta NetBet.
 • Pariază minimum 100 de lei pe meciurile de la europeanul de fotbal.
 • Dacă biletul e pierzător, vei primi 10 lei pentru fiecare gol înscris în partida selectată de tine.

Este necesar să ai cont la NetBet pariuri pentru a putea participa la această ofertă. Accesează secțiunea Recenzii pentru a afla totul despre acest operator. Găsești acolo toate detaliile privind modalitățile de depunere și retragere, dar și pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a-ți crea cont și pentru a profita de NetBet bonus de bun venit.

Tot ce trebuie să știi despre NetBet Free Bet EURO 2020

Fiecare zi de la EURO 2020 reprezintă o sărbătoare pentru fanii fotbalului. Oferta NetBet Free Bet are loc în perioada 11-17 iunie. Iată toate regulile promoției:

 • Oferta este valabilă doar pentru pariurile necâștigătoare pe care s-a mizat minimum 100 de lei pe bilet simplu.
 • Unica selecție de pe bilet trebuie să fie făcută live sau pre-live pe un meci de la Campionatul European de fotbal.
 • Pariurile plasate folosind freebeturi nu sunt eligibile.
 • Doar primul pariu necâștigător pe bilet simplu plasat pe fiecare meci va fi luat în considerare pentru bonus NetBet Free Bet EURO 2020.
 • Vei primi cadou (dacă biletul e pierzător) un freebet în valoare de 10 de lei pentru fiecare gol înscris în acel meci selectat.
 • Suma maximă pe care o poți primi este de 200 de lei (10 goluri înscrise în partida aleasă de tine).
 • Nu se califică la acest Bonus Netbet, pariurile din secțiunea NetBet Special – Cote Mărite.

Pariul gratuit primit prin promoția NetBet va fi creditat în contul jucătorului în cel mult 48 de ore. Freebet-ul trebuie pariat apoi o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2,00 sau pe un bilet multiplu în care fiecare meci selectat are cota 2,00. Dacă pariul plasat prin oferta NetBet Free Bet EURO 2020 este câștigător, jucătorul va primi profitul în bani reali.

Un alt aspect important este faptul că trebuie mizezi suma pe care ai primit-o ca Freebet. În cazul în care vei plasa o sumă mai mică, restul banilor primiți cadou vor fi pierduți.

Dacă un eveniment pe care ai pariat și-a schimbat cota în 1.00 sau dacă pariul a fost închis prin opțiunea Cashout, trebuie să știi că biletul plasat prin promoția NetBet Free Bet EURO 2020 nu va fi luat în considerare.

NetBet Fotbal. Pe ce poți paria la EURO 2020?

În prima săptămână a turneului final vei avea un număr mare de partide din faza grupelor pe care poți folosi această promotie NetBet. Nu lipsesc cele mai populare variante:

 • Total goluri
 • Ambele echipe înscriu
 • Pauza/final
 • Cine marchează prima
 • Total cornere
 • Interval goluri
 • Scor corect
 • Număr goluri – Echipă
 • Cornere – Repriza 1 sau 2
 • Șansă Dublă
 • Prima Echipă care înscrie
 • Ultima echipă care înscrie

Sfatul nostru este să alegi meciuri în care simți că se va marca mult. Asta pentru a profita din plin de NetBet Free Bet Euro 2020. Alege echipe ofensive sau apărări modeste. Nu uita că scopul acestei oferte este să primești bani pentru fiecare gol marcat în cazul în care pariul este pierdut. Încă din primele zile ale Campionatului European ai câteva variante interesante: Olanda – Ucraina, Austria – Macedonia de Nord sau Belgia – Rusia.

Oferta NetBet. Prinde un Bonus de bun venit de 500 RON!

Imediat după înregistrare, un bonus de bun venit te așteaptă sub forma unui pariu fără risc de până la 500 de lei. Pentru a recepționa acest bonus trebuie să joci primul pariu pe un bilet cu cotă minimă de 1,50. Poți să plasezi biletul pe evenimente live sau pre-live din orice categorie.

Reguli suplimentare pentru a intra în posesia unui NetBet free bet cu ajutorul bonusului de bun venit:

 • Dacă primul tău pariu plasat este necâștigător, primești un freebet egal cu valoarea mizei utilizate.
 • Suma maximă pe care poți s-o încasezi este de 500 RON.
 • Rambursarea va fi procesată în termen de cel mult două ore după pierderea pariului inițial.
 • Jucătorii trebuie să parieze bonusul o singură dată pe orice sport cu o cotă minimă de 2,00. Aceeași regulă se aplică și pentru biletul combinat.
 • Cerinţele de pariere trebuie să fie îndeplinite în 3 zile de la primirea acestui bonus de bun venit.

Pe lângă NetBet Free Bet Euro 2020, alt cadou spectaculos pentru clienții noi se numește NetBet Pariu Gratuit 500 RON. Oferta este valabilă pe perioada campionatului european. Tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont nou la NetBet și vei primi până la 2×250 RON pariuri gratuite. Ai mai multe detalii la secțiunea Top Case Pariuri – Oferte speciale.

NetBet FreeBet EURO 2020. Ce alte promoții oferă operatorul?

La acest operator există mereu cadouri săptămânale. Tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea Promoții pentru a vedea ultimele oferte. În acest moment ai câteva opțiuni foarte interesante pentru Campionatul European de fotbal:

Așadar, nu mai sta pe gânduri și profită cât mai repede de oportunități. Îți recomandăm să începi chiar cu promoția NetBet Free Bet EURO 2020. Nu uita să verifici mereu pe pagina noastră secțiunea Oferte Case Pariuri.

Pariază inspirat și bucură-te de fiecare ofertă!