misiunile europene
Ofertă valabilă: 22- 25.11.2021
Alexandru Lupu
22 noiembrie 2021

Misiunile Europene Sportingbet – Cote mărite + Rotiri Gratuite

4.8/5 - (14 votes)

Cu Misiunile Europene de la Sportingbet faci profit ușor pe marile meciuri din competițiile europene. Profită și tu acum de cote mărite cu 100 % + rotiri gratuite! Ai și un concurs interesant!

Sportingbet pariuri
Participă și tu la Misiunile Europene de la Sportingbet!
Primești cote mărite cu 100% + rotiri gratuite la Starbust!
 1. Revendică oferta pornind de la butonul „Profită acum!”
 2. Deschide un cont la Sportingbet
 3. Pariază 40 lei pe un bilet simplu care să conțină un meci din UEL sau Conference League
 4. Primești un token de cote mărite cu 100% + 5 rotiri gratuite la jocul Starbust!
 5. Poți câștiga și 2 bilete la meciul CFR Cluj – Jablonec, din Conference League.

Misiunile Europene – Ce presupune oferta Sportingbet?

Profită și tu de o săptămână bogată în meciuri europene cu noua promoție de la Sportingbet. Misiunile Europene sunt simple de înțeles și de accesat. Tot ce trebuie să faci este să:

 • deschizi un cont la Sportingbet pornind de la butonul nostru de ofertă.
 • pariezi minimum 40 Ron pre-match (bilet single) pe un meci din Europa League sau Conference League.
 • te asiguri că ai o cotă mai mare sau egală cu 1.50 pe biletul tău.

Ce primești în schimb? Din momentul în care ai îndeplinit toate condițiile de mai sus, primești un token de cote mărite cu 100 % pentru orice pariu. Dar cu Misiunile Europene Sportingbet mai ai o surpriză care te așteaptă în secțiunea de cazino. Odată cu acel pariu gratuit primești și 5 rotiri gratuite Sportingbet la jocul Starbust! În plus, poți câștiga două bilete la meciul european CFR Cluj – Jablonec, de pe 9 decembrie!

Rulaj bonus Sportingbet

Trebuie să știi că tokenul de cote mărite cu 100 % de la Sportingbet poate fi folosit pe orice pariu. Reține că ai trei zile de dispoziție pentru a-l folosi. Meciuri și oportunități sunt destule pentru a profită de acest token provenit din Misiunile Europene.

Situația stă ușor diferit cu cele 5 rotiri gratuite Sportingbet pentru jocul Starbust. Și acestea trebuie folosite în termen de trei zile de la momentul în care îți sunt creditate în cont. Toate câștigurile provenite din aceste free spins Sportingbet trebuie rulate de 20 ori la acest cazinou online. Ai 7 zile la dispoziție pentru a face asta, dar cu o „mână” bună poți rezolva rulajul dintr-un foc! Citește secțiunea de Termeni și Condiții pentru mai multe detalii.

Misiunile Europene – Ce poți paria?

Poate că ești într-o pană de idei și nu îți vine în minte o variantă anume pentru pariul tău single de care ai nevoie pentru a finaliza cu succes Misiunile Europene de la Sportingbet. Nu e nicio problemă! Suntem aici să te ajutăm. Echipa BETuri.ro te sfătuiește să încerci una dintre variantele de mai jos, toate în cote de peste 1.50:

 • Spartak Moscova – Napoli – 2 solist- Cotă de 1.60 Credem că echipa italiană este mai valoroasă și se va impune.
 • Bayer Leverkusen – Celtic- Over 2,5 goluri – Cotă de 1.55. Se anunță un meci deschis și plin de goluri pe BayArena!
 • Randers – CFR Cluj X2 – Cotă 1.72 – Clujenii par în revenire de formă și nu este exclus să plece cu măcar un punct din deplasarea în Danemarca.
 • Lincoln Red Imps – FC Copenhaga – 2 pauză – cotă 1.62 – Diferența de valoare este uriașă. În plus, Copenhaga este obligată să învingă în Gibraltar și credem că va forța încă din start.

Și acestea sunt doar câteva dintre meciurile pe care poți paria pentru a profita de Misiunile Europene de la Sportingbet. Nu uita să nu dai cash out și să nu folosești decât bani din balanța ta reală, nu freebet-uri sau alte bonusuri. Asta pentru a te bucura pe deplin de această ofertă de top. Stai cu ochii pe site, dar și pe grupul de Telegram BETuri pentru extra inspirație când vine vorba de pariuri sportive!

Concluzii

Cu Misiunile Europene de la Sportingbet poți fi triplu câștigător. Prima data, câștigi biletul simplu pre-match de 40 RON pe care-l plasezi. Ai pronosticuri de calitate mai sus, din care te poți inspira. Apoi, urmărești meciurile și pariezi folosindu-te de acel token de cote mărite cu 100%. Nu în ultimul rând, poate prinzi ceva valoros și din cele 5 rotiri gratuite la Starbust, joc cunoscut pentru câștigurile mari pe care le oferă. Sună bine, nu-i așa? Noi zicem că nu ar trebui să ratezi această ofertă specială. Nu uita că acoperim cele mai importante și mai bune oferte de la casele de pariuri. Totul pentru ca tu să fii informat, inspirat și, la final, câștigător! Spor(t) la pariuri alături de BETuri.ro!

Sportingbet pariuri
Participă și tu la Misiunile Europene de la Sportingbet!
Primești cote mărite cu 100% + rotiri gratuite la Starbust!
 1. Revendică oferta pornind de la butonul „Profită acum!”
 2. Deschide un cont la Sportingbet
 3. Pariază 40 lei pe un bilet simplu care să conțină un meci din UEL sau Conference League
 4. Primești un token de cote mărite cu 100% + 5 rotiri gratuite la jocul Starbust!
 5. Poți câștiga și 2 bilete la meciul CFR Cluj – Jablonec, din Conference League.