misiune betano liga campionilor
Andrei ReF
26 aprilie 2021

Misiune Betano Liga Campionilor – Pariu gratuit Betano și rotiri gratis

Misiune Betano Liga Campionilor – ultimele partide din Ligă vin cu oferte pe măsură! Poți primi bonus Betano pariuri gratuite de 20 RON, plus alte 20 rotiri gratis! Află cum!

Betano Pariuri
Misiune Betano Liga Campionilor – Pariu Gratuit 20 RON + 20 Free Spins!
Pariază pe meciurile din UCL și primești super premii!

Pariază pe semifinalele din UCL în misiunile Betano și primești două pariuri gratuite, dar și rotiri gratis pentru sloturile momentului! Acceptă și tu oferta Betano!

Misiune Betano Liga Campionilor 1 – Real Madrid – Chelsea

Prima misiune Betano Liga Campionilor este legată de partida dintre Real Madrid – Chelsea. Duelul dintre cele două echipe îți aduce un pariu gratuit 20 RON, iar tot ce trebuie să faci este să plasezi un pariu care conține partida de Champions League. Mai precis, este necesar să-ți faci un bilet cu cotă minima 1.80 în care să incluzi și meciul de pe Alfredo di Stefano dintre Real Madrid – Chelsea. Pe BETuri găsești pronosticuri sportive pentru cele mai atractive dispute din această săptămână. Așadar, îți va fi ușor să alegi meciurile pentru biletul tău.

Misiune Betano Liga Campionilor 2 – PSG – Manchester City

Despre același lucru putem vorbi și la a doua misiune Betano Liga Campionilor. De data aceasta, în atenția noastră este partida-cutremur dintre PSG – Manchester City. Se aplică aceleași condiții ca pentru prima misiune, iar premiul este la fel de atractiv. Vei primi un alt pariu gratuit 20 RON Betano, însoțit de încă 20 rotiri gratuite.

Dacă tragem linie, vorbim de un total de 40 RON gratis pe care îi poți plasa pe meciurile tale favorite, dar și despre 40 rotiri gratuite la unele dintre sloturile momentului. Misiune Betano Liga Campionilor 1 îți aduce 20 rotiri gratuite la Starbust, în timp ce Misiune Betano Liga Campionilor 2 te premiază cu 20 rotiri gratuite la jocul Wild Wild West.

Pentru a beneficia de aceste 2 misiuni, este nevoie să ai un cont activ Betano. Echipa BETuri vine în ajutorul tău în următoarele rânduri, unde vei afla tot ce trebuie să știi despre Inregistrare Betano și Depunere Betano.

Dacă tot e săptămână de Champions, fii un campion și profită la maxim de ofertă. Hai să împușcăm împreună cele două misiuni Betano, exact ca în Vestul Sălbatic!

Betano inregistrare – Promoție Betano pariuri

Procesul de înregistrare Betano este simplu și clar. Orice parior își poate deschide un cont Betano în câteva minute. În continuare, îți vom arăta pas cu pas ce e de făcut și care sunt etapele pe care trebuie să le parcurgi. De asemenea, îți vom spune și care sunt beneficiile pe care le ai la pariuri online, iar aici include și Misiune Betano Liga Campionilor pariuri! Să începem!

Primul pas pentru a deschide un cont Betano este să apeși pe Înregistrare acum de pe site-ul Betano. Îl poți găsi în partea de sus a paginii, în colțul din dreapta. Imediat, îți va apărea pe ecran un formular de înregistrare. Acesta trebuie completat de tine cu datele necesare. Este important să completezi datele reale, deoarece contul tău va fi verificat de către Betano din motive de securitate. Se previn astfel fraude online și folosirea platformei de către personae minore. Procesul de înregistrare Betano este 100% confidential. Site-ul folosește tehnici complexe de criptare ca măsuri de securitate online pentru ca fiecare utilizator să fie în siguranță.

În coloana din stânga a formularului, primul câmp de completat este adresa ta de e-mail. Următorul pas este să îți alegi un nume de utilizator și o parolă pentru contul tău. Recomandăm să folosești o parolă complex, greu de ghicit. Folosește litere, cifre și chiar și caractere speciale – $, #, *. După aceste etape, este nevoie să completezi numele, prenumele, sexul, data nașterii și numărul tău de telefon mobil. Este necesar numărul de telefon deoarece va fi nevoie să răspunzi la un SMS de confirmare, prin care îți vei activa contul.

Pe partea dreaptă a formularului vei avea de completat țara și localitatea în care ai adresa. La aceste două informații va urma un câmp în care să completezi adresa ta, exact ca în buletin.

În continuare, va fi nevoie să îți confirmi identitatea prin completarea CNP-ului și să confirmi că ai vârsta minima de 18 ani.

Activare cont Betano – Misiune Betano Liga Campionilor

Ești aproape gata de finalizarea procesului. Pentru a termina 100% cu această etapă, va fi nevoie să ți se activeze cont nou Betano. Vei primi două coduri – unul dintre ele pe SMS, pe telefon, iar celălalt pe e-mail. Trece aceste două coduri în câmpurile dedicate lor și apasă pe butonul Activare. Din acest moment, ești gata să te bucuri de toate evenimentele sportive de pe Betano online!

Găsești mai informații mai detaliate despre inregistrare Betano în articolul special dedicat pe care îl poți găsi pe site-ul nostru. După ce ți-ai deschis cu succes contul, ești gata să profiți de bonus misiune Betano Liga Campionilor!

Betano Depunere – Misiuni Betano Liga Campionilor

Imediat după ce ai încheiat procesul de inregistrare Betano, vei putea realiza prima ta depunere Betano. În partea din dreapta sus a paginii se află butonul Depunere. Apasă pe el de fiecare dată când dorești să faci o depunere la Betano.

Betano pune la îndemână metode potrivite pentru fiecare dintre utilizatori. Îți vom spune în continuare care sunt metodele de depunere de la Betano și care sunt principalele caracteristici ale lor.

Ai de ales dintre următoarele opțiuni de depunere – Depunere prin card bancar (depunere minima 20 RON). Alte variante sunt depunerea prin portofelele electronice Skrill (depunere minima 20 RON) sau Neteller (depunere minima 40 RON). Ai la îndemână și depunerea prin Paysafecard, unde depozitul minim este de 20 Lei. Indiferent de metoda aleasă de tine, trebuie să știi ca se va percepe un comision de 2% la depunere.

Mai multe informații despre Depunere Betano poți afla în articolul special făcut de echipa noastră. De asemenea, îți recomandăm să citești și articolul despre bonus de bun venit Betano. Misiune Betano Liga Campionilor poate fi speculată la maxim de tine!

Concluzii – Misiune Betano Liga Campionilor pariu gratuit 20 RON

Profită și tu de misiune Betano Liga Campionilor și înscrie în Champions League cu Betano Pariuri. Pe lângă oferta din Liga Campionilor, Betano îți oferă o promoție și pentru meciurile din semifinalele Europa League.

Real Madrid – Chelsea, PSG – Manchester City, Villarreal – Arsenal și Manchester United – AS Roma sunt meciurile pe care toți fanii fotbalului le așteaptă. Fii cu ochii pe BETuri.ro pentru ponturile pregătite de echipa noastră pentru fiecare dintre aceste 4 meciuri de foc și câștigă cu Betano!

Pariază inspirat cu BETuri și bucură-te de acest spectacol fotbalistic!