maxbet pariu gratuit wimbledon
Ofertă valabilă: 28.06 - 11.07.2021
Cristi Geiger
30 iunie 2021

Maxbet pariu gratuit Wimbledon – Câștigă 50 RON zilnic!

Maxbet pariu gratuit Wimbledon, zi de zi! Pariază și tu gratuit cu free bet 50 RON zilnic, doar cu Maxbet!

Maxbet Pariuri
Maxbet Pariu Gratuit Wimbledon – 50 RON zilnic!
Tenisul de la Wimbledon îți aduce pariuri gratuite în fiecare zi
Cod bonus: WIMBLEDON2021

Game, Set, Free Bet! Sportul alb jucat pe terenurile londoneze de la Wimbledon îți aduce pariuri gratuite în valoare de 50 RON fiecare, zilnic. Pariază și tu pe favoriții tăi vara asta!

Regulamentul promoției de la Maxbet – Tenis Wimbledon

Turneul de pe iarba londoneză se dispută în perioada 28 iunie – 11 iulie. Este ocazia perfectă pentru fiecare dintre noi să profităm de un bonus Maxbet excelent. Este vorba de pariu gratuit Wimbledon. Jucătorii de top ai tenisului mondial se întâlnesc pe terenurile britanice.

Wimbledon 2021 este însoțit de o ofertă foarte atractivă venită din partea celor de la pariuri online Maxbet. Orice parior poate câștiga în fiecare zi câte un pariu gratuit Maxbet în valoare de 50 lei.

Dacă dorești să participi și tu la oferta Maxbet, trebuie să știi că există și un cod promoțional ascoiat ofertei. Asigură-te că folosești codul WIMBLEDON2021 în rubrica asociată bonusurilor disponibile. Următorul pas pe care trebuie să-l faci este să plasezi cel puțin 3 pariuri cu ajutorul fondurilor cash din contul tău. Pentru fiecare pariu plasat, este nevoie să folosești o miză de minimum 50 RON.

Fiecare pariu gratuit Wimbledon 2021 va fi activat în contul tău de pariuri sportive în termen de cel mult 24 de ore de la stabilirea pariurilor plasate. El îți va fi alocat în mod automat. Pariul va putea fi folosit pentru orice eveniment din oferta de tenis Maxbet.

Termeni și condiții – Maxbet Pariu Gratuit Wimbledon 2021

În continuare vei putea vedea câteva dintre cele mai importante reguli ale promoției Maxbet pariuri online. Este important să fii atent la toate acestea înainte să te hotărăști să joci și tu. Un parior informat este un parior ce deține controlul!

Regulile campaniei Maxbet:

 • Pentru a putea profita de oferta Maxbet este nevoie să ai un cont la acest operator de pariuri. Despre procesul de înregistrare poți citi mai multe în articolul special dedicat înregistrare Maxbet scris de echipa noastră. Acolo ai toate informațiile care contează!
 • Imediat după ce ți-ai deschis cont Maxbet, asigură-te că folosești codul promoțional WIMBLEDON2021. După ce adaugi codul, plasează cel puțin 3 pariuri cu fonduri cash, fiecare pariu cu miză de minim 50 RON.
 • Te poți înscrie la promoție zilnic. Adaugă codul promoțional și beneficiezi de Maxbet pariu gratuit Wimbledon. Poți participa doar o singură dată pe zi la această ofertă.
 • Maxbet Pariu Gratuit Wimbledon NU se adresează clienților noi de la Maxbet (nu se aplică clienților care nu au realizat încă prima depunere). Operatorul vine către cei mai noi clienți cu oferta Maxbet bonus bun venit. Găsești mai multe detalii despre acest bonus în articolul special pregătit de echipa BETuri.
 • Sunt eligibile pentru promoția Maxbet pariu gratuit Wimbledon doar pariurile plasate pe meciurile de tenis Wimbledon din perioada 28.06.2021 – 09.07.2021.
 • O altă condiție de eligibilitate pentru pariurile tale este ca selecțiile tale de pe bilet să fie de tip single, iar cota minimă totală trebuie să fie 2.00. Pariurile trebuie plasate pe evenimente diferite.
 • De regulă, pariurile gratuite se vor acorda în mod automat contului tău de pariuri Maxbet. Dacă există neclarități sau probleme legate de experiența ta pe site-ul Maxbet, nu ezita să iei legătura cu echipa de contact Maxbet. Recomandăm funcția de Live Chat Maxbet de pe site pentru o soluționare rapidă și eficientă a tuturor problemelor.

Ce altceva trebuie să mai știi? Meciuri Wimbledon 2021

 • Poți plasa pariul gratuit doar pe evenimente din oferta de tenis Maxbet.
 • Maxbet pariu gratuit Wimbledon este valabil timp de 3 zile în contul tău, 3 zile din momentul în care bonusul îți este acordat. În acest interval de timp, pariul tău trebuie să fie stabilit și încheiat.
 • Trebuie să știi că în cazul în care alegi să plasezi pariul gratuit pe un bilet tip single, cota minimă a evenimentului de pe biletul tău trebuie sa fie 2.00. În cazul în care optezi pentru un pariu multiplu, fiecare selecție de pe biletul tău trebuie să aibă o cotă de cel puțin 1.50.
 • Dacă pariul tău este plasat pe un eveniment a cărui cotă se schimbă și devine 1.00 (indiferent de motiv) sau asupra căruia se aplică funcția cashout, el va fi considerat pierdut.
 • În cazul în care biletul plasat cu ajutorul pariului gratuit este câștigător, ție îți va reveni profitul de pe bilet (câștig total – valoarea pariului tău gratuit).
 • Suma maximă care poate fi revendicată în cadrul ofertei Maxbet pariu gratuit Wimbledon este 500 RON.

Tenis Wimbledon 2021 – Scurt preview pentru turneul britanic

Echipa noastră ți-a pregătit și un articol special în care aducem în discuție principalele nume de urmărit la turneul britanic. Analizăm atât favoritele de pe tabloul feminin, cât și de pe cel masculin. În avancronica Wimbledon 2021 îți oferim principalele noastre pronosticuri legate de turneul de la Wimbledon, dar și multe alte informații de care ar fi bine să ții cont vara asta. Pe site vei găsi și avancronici pentru meciurile tari de la turneul britanic, în rubrica de Ponturi Pariuri, zona de Tenis. Dă-ne și un follow pe instagram (beturi), dar și un join la grupul de Telegram BETuri pentru cele mai proaspete ponturi și vești!

Concluzii ofertă pariuri Wimbledon 2021 – Maxbet pariu gratuit Wimbledon

Maxbet pariu gratuit Wimbledon este de care toți fanii tenisului trebuie să profite în această perioadă. Cu ajutorul ponturilor oferite de echipa noastră, credem că îți va fi ușor să repsecți toate regulile promoției și să obții și un profit considerabil. Dacă nu ai cont la acest operator, promoția pentru pariurile pe tenis de la Maxbet poate fi un motiv bun pentru a-ți deschide unul.

Dacă dorești să afli mai multe informații despre agenția de pariuri online Maxbet, BETuri a pregătit pentru tine un articol special în rubrica de Recenzii Case de Pariuri. Află care sunt metodele de retragere Maxbet, dar și care sunt variantele pe care le ai la îndemână atunci când vrei să faci prima depunere la pariuri.

De asemenea, dacă ești un fan al fotbalului, trebuie să știi ca pe site-ul nostru găsești avancronici pentru toate meciurile de la EURO 2020. Faza meciurilor eliminatorii atrage atenția tuturor, iar cotele și pariurile sunt pe măsura calității competiției. Găsești pe site-ul nostru rezultate EURO 2020, dar și multe oferte EURO 2020 la pariuri.

Profită și tu de ofertele de top pentru tenis și fotbal și bucură-te de câștig! Fie ca cel mai informat să câștige!