greșește și câștigă la Unibet
Oferta valabilă: 07-11.06.2021
Cristi Geiger
7 iunie 2021

Promoția Greșește și Câștigă la Unibet – Predicții de 500.000 EURO!

Promoția greșește și câștigă Unibet – spune cum NU se vor desfășura partidele de la EURO 2020 și poți câștiga un premiu în valoare de 500.000 EURO!

UPDATE: Pentru CM 2022 vezi promoția asemănătoare, Unibet Zero Right!

unibet pariuri sportive
Promoția greșește și câștigă la Unibet – Premiu de 500.000 EURO!
Oferă pronosticurile tale despre ce NU se va întâmpla și câștigă premiul cel mare

Greșelile îți aduc un premiu substanțial în valoare de jumătate de milion de euro. Oferă pronosticuri despre cum NU vor fi rezultatele la EURO 2020 și câștigă premiul cel mare!

Te-ai gândit cum ar fi să câștigi 500.000 RON la Euro 2020? Operatorul vine cu promoția greșește și câștigă la Unibet pentru cele 36 de meciuri de la turneul final din faza grupelor. Practic, dacă nu nimerești niciun pronostic corect, operatorul de pariuri sportive te recompensează cu acest premiu de 500.000 RON, dar care se poate împărți dacă sunt mai multe persoane cu același punctaj. Apasă pe butonul „Vreau oferta!” și profită de promoția greșește și câștigă la Unibet!

Promoția Unibet este una dintre cele mai interesante, deoarece este accesibilă tuturor clienților. Nu trebuie să pariezi niciun leu pentru a intra în promoție Unibet și primești un Pariu Gratuit de 10 lei doar pentru simplul fapt că participi la această ofertă.

Reguli promoție Unibet – Pariuri Euro 2020

Fiecare jucător poate participa o singură dată la concurs Unibet. Pentru a avea un cupon valid trebuie să pariezi pe cele 36 de meciuri din ofertă. Pariul gratuit va fi acordat pe data de 11 iunie 2021, în intervalul orar 22:00 – 00:00 ora României și poate dura până la 24 de ore ca el să fie vizibil în contul tău dacă ai îndeplinit toate criteriile pentru această promoție unibet. Premiul va fi câștigat doar de cei care au 0 răspunsuri corecte și 36 greșite. Dacă niciun parior nu greșește cele 36 de rezultate, atunci premiul nu se va acorda.

Pentru a înțelege mai bine cum funcționează această promoție îți explicăm într-un exemplu: Ești sigur că Portugalia o va învinge pe Ungaria, selectează fie pronosticul Ungaria sau pronosticul Egalitate (X) pe cuponul de joc, si dacă într-adevăr Portugalia învinge, atunci acest pronostic este considerat incorect. Te poți înscrie la concursul Greșește și Câștigă la Unibet până vineri, 11 iunie, ora 22:00.

Care sunt meciurile pe care mizezi la Promoția greșește și câștigă la Unibet

Grupa A:

 • Turcia – Italia, Țara Galilor – Elveția
 • Turcia – Țara Galilor, Italia –Elveția
 • Elveția – Turcia, Italia – Țara Galilor

Grupa B:

 • Danemarca – Finlanda, Belgia – Rusia
 • Finlanda – Rusia, Danemarca – Belgia
 • Rusia – Danemarca, Finlanda – Belgia

Grupa C:

 • Austria – Macedonia de Nord, Țările de Jos – Ucraina
 • Ucraina – Macedonia de Nord, Țările de Jos – Austria
 • Macedonia de Nord – Țările de Jos, Ucraina – Austria

Grupa D:

 • Anglia – Croația, Scoția – Cehia
 • Croația – Cehia, Anglia – Scoția
 • Croația – Scoția, Cehia – Anglia

Grupa E:

 • Polonia – Slovacia, Spania – Suedia
 • Suedia – Slovacia, Spania – Polonia
 • Slovacia – Spania, Suedia – Polonia

Grupa F:

 • Ungaria – Portugalia, Franța – Germania
 • Ungaria – Franța, Portugalia – Germania
 • Portugalia – Franța, Germania – Ungaria

Bonusuri și oferte Unibet 2021

Promoția greșește și câștigă la Unibet nu este singura care te așteaptă în această perioadă la acest operator de pariuri sportive.

La Unibet există o ofertă interesantă pentru pariorii care aleg să mizeze pe bilete cu mai multe evenimente. Cu ajutorul Combo Booster poți să adaugi trei sau mai multe evenimente pe bilet și câștigul tău se mărește cu până la 50%.

Pentru oferta Combo Booster ai nevoie de o cotă de 1.25 pentru fiecare meci de pe cuponul tău de pariuri. Dacă ai 3 meciuri pe bilet, câștigul tău crește cu 3%, în timp ce la 12 meciuri pe tichet ajungi la 50%.

Cum beneficiez de Promoția greșește și câștigă la Unibet dacă nu am cont

Pentru a putea participa la această promoție este obligatoriu să ai 18 ani și un cont Unibet. În cazul în care nu ai un cont la această casă de pariuri îl poți deschide foarte ușor. Prima dată, te invităm pe pagina Recenzii Case de Pariuri, acolo unde găsești o analiză amănunțită despre tot ce înseamnă Unibet.

Pentru a te înregistra la Unibet trebuie să accesezi pagina de pe care îți deschide un cont nou. Acolo primești un formular în care trebuie să completezi numele, prenumele, CNP, adresa, adresa de e-mail, telefon, dar și țara din care faci parte sau moneda în care vrei să joci.

Bonus de bun venit Unibet

Gamă de Promoție Unibet vine și o ofertă excelentă în momentul înregistrării la această casă de pariuri. La prima depunere, primești un bonus de bun venit Unibet sub formă unui pariu fără risc de 300 RON plus alte 150 de rotiri gratuite la jocul Burning Hot.

Trebuie să știi că bani bonus primiți la înregistrare nu poți fi retrași până când nu sunt îndeplinite condițiile de rulaj. Bonusul primi la înregistrare trebuie rulat de 8 ori, iar la acest calcul nu sunt luate în considerare pariurile închise prin opțiunea cashout.

Exemplu: Dacă ai primit 100 RON bonus, trebuie să pariezi 800 RON pentru a îndeplini condițiile de rulaj. Pentru rulaj sunt luate în calcul doar pariurile cu cote de minimum 1.40. În momentul în care rulezi bonusul primit la Promoție Unibet poți să plasezi tichete atât înaintea meciului, cât și în timpul meciului la secțiunea de live.

Bonusul este valabil 30 de zile, timp în care poți să rulezi și să îndeplinești condițiile impuse în regulamentul de pariere. Deci, pe lângă promoția Greșește și Câștigă la Unibet ai și un cadou de bun venit valoros, spunem noi.

Verificare cont Unibet

După ce ai beneficiat de bonus de înregistrare și ai ajuns să câștigi sume importante, pasul următor este retragerea. Totuși, până să scoți banii din cont și să te bucuri cu adevărat de ei trebuie să mai parcurgi procesul de verificare. Fiecare casă de pariuri este obligată prin lege să facă acest lucru și Unibet doar se supune unui regulament național.

Așadar, pentru verificarea contului trebuie să încarci o poză cu buletinul, una cu cardul de pe care ai depus și să faci dovada reședinței. Ultimul pas se face printr-o poză cu o factură de utilități înregistrată pe numele tău. Aceasta nu trebuie să fie mai veche de 60 de zile. Unibet acceptă și un extras de cont pentru a face dovada reședinței, dar să se vadă adresa completă. Și apoi ești liber să pariticipi la concursul Greșește și Câștigă la Unibet!

Promoția greșește și câștigă la Unibet

Dacă te-ai săturat de bilete pierdute pe ultimul meci și treci printr-o perioadă slabă este timpul să îți încerci norocul la la concursul Greșește și Câștigă la Unibet. Aici ai șansa să încerci o altă abordare asupra pariurilor sportive și nu te costă nimic.

Cel mai probabil, pe durata Euro 2020 vom avea și alte promoții și oferte de la această casă de pariuri. Pentru a fi la curent cu toate noutățile de la Unibet și din lumea sportului te invităm să rămâi aproape de echipa BETuri.ro. Poți să ne urmărești pe Facebook, Telegram sau Instagram pentru cele mai bune ponturi și oferte.

Vom avea pentru tine Cota 2 și Biletul Zilei gratis, pentru fiecare zi de joc de la EURO 2020. Pariază inspirat alături de noi și câștigă împreună cu echipele tale favorite!