free bet chelsea real madrid
Andrei ReF
29 aprilie 2021

Betfair Free Bet Chelsea Real Madrid – 100 Lei Gratis pe Champions League

Betfair pariuri sportive vine cu o ofertă bombă pentru clienții noi, cu ocazia returului semifinalelor Liga Campionilor. Pentru partida retur din Champions League ai Betfair Free Bet Chelsea Real Madrid în valoare de 100 RON!

betfair pariuri
Free Bet Chelsea Real Madrid – 100 RON Betfair
Fă-ți cont la Betfair și primești un pariu gratuit în valoare de 100 RON. Atât de simplu!
Cod bonus: ZSKW07
 • Te înregistrezi pornind de la oferta noastră
 • Folosești codul ZSKW07
 • Depui și apoi plasezi un pariu pe meciul Chelsea vs Real Madrid
 • Primești până la 100 de lei înapoi sub forma unui free bet Betfair

Meciurile din semifinalele Champions League creează un suspans enorm, profită și tu de spectacol și deschide un cont Betfair. Este o perioadă decisivă pentru fotbalul european, iar asta înseamnă un singur lucru: oferta bogată de pariere și multe cote bune.

Cum poti să participi la promoție? – Free Bet Chelsea Real Madrid

 • Oferta Betfair pariu gratuit este disponibilă doar pentru clienții noi. Procesul de inregistrare Betfair este foarte ușor, chiar și pentru pariorii neexperimentați. Îți vom descrie pașii necesari pentru inregistrare Betfair imediat.
 • Oferta free bet Betfair este disponibilă doar pentru clienții din România. De reținut este că oferta nu este disponibilă pentru utilizatorii Betfair care realizează depunerile prin Neteller sau Moneybookers.
 • După ce realizezi cu succes înregistrare Betfair, trebuie să plasezi un pariu pe Sportsbook folosind codul ZSKW07.
 • În cadrul promoției, este eligibil doar primul pariu pe care îl vei plasa. Dacă alegi să folosești opțiunea de Cash Out pentru pariul tău, nu te vei mai califica pentru promoție.
 • De asemenea, nu sunt eligibile pentru promoție nici pariurile plasate din fonduri bonus, pariurile Exchange sau pariurile anulate. Nici pariurile complexe – Lucky 15, de exemplu – nu sunt eligibile pentru promoție.
 • Trebuie să mai știi ca vei intra în posesia fondurilor bonus la o oră după aflarea rezultatelor, imediat ce pariul tău este validat ca fiind pierdut.

Cum te inregistrezi la Betfair? – Free Bet Chelsea Real Madrid

Pentru început, este nevoie să apeși pe butonul “Vreau oferta!” de mai sus. Vei ajunge în pagina de înregistrare cont nou Betfair. Acolo, trebuie să menționezi câteva detalii și informații. Operatorul are nevoie de aceste date pentru a se asigura că ești o persoană reală, sporind astfel securitatea platformei și a mediului de pariere. Iată care sunt informațiile cerute de Betfair:

 • Sex
 • Prenume
 • Nume de familie
 • Data nașterii
 • Țară
 • Adresă
 • Județ
 • Cetățenie
 • CNP (Cod numeric personal)
 • Numărul de telefon
 • Adresa de mail
 • Parolă (alegi o parolă pe care să o știi doar tu, pentru contul tău)
 • Confirmarea parolei (rescrie parola aleasă de tine)
 • Întrebare de securitate (Alegi o întrebare pe care să oferi tot tu un răspuns de siguranță. În cazul în care îți uiți parola, vei avea nevoie de această întrebare)
 • Răspuns de securitate (Este vorba despre răspunsul de siguranță menționat mai sus)
 • Moneda folosită (Leul Românesc)

După ce completezi datele cerute de operator, procesul de inregistrare Betfair este aproape complet. În final, completează rubric de cod promo pentru a intra în posesia bonus bun venit Betfair. Codul ZBAN01 îți oferă 500 RON bonus bun venit Betfair.

Ultimul pas necesar este să îți activezi contul Betfair. Poți să faci asta după ce termini de completat formularul de înregistrare despre care ți-am zis mai sus. Vei primi de la Betfair un link special. Accesând acest link, se realizează procesul de activare cont Betfair.

Free Bet Chelsea Real Madrid – Depunere bani Betfair

Următorul pas pe care trebuie să-l faci după ce îți deschizi un cont nou Betfair este, firesc, depunere Betfair. Astfel, poți să beneficiezi de bonusul de bun venit și să începi să pariezi pe evenimentele tale preferate. După ce realizezi o depunere Betfair, ești gata să pariezi online! Esențial este să știi că depunerea minimă la Betfair este de 25 RON, în cazul în care alegi să îți alimentezi balanța contului prin Paysafecard. Dacă alegi ca metodă de depunere cu ajutorul unui card bancar, depozitul minim este de 40 RON.

Despre metodele de depunere și retragere puse la îndemână de Betfair poți citi în secțiunile atent redactate de echipa BETuri. Află mai multe detalii despre Betfair din articolele dedicate special. Echipa BETuri îți descrie fiecare proces în parte. Vei afla tot ce te interesează despre depunere Betfair, inregistrare Betfair sau retragere Betfair!

Alte promoții de la Betfair – Free Bet Chelsea Real Madrid

La Betfair poți să primești săptămânal un free bet Betfair în valoare de 25 RON. Tot ce trebuie să faci este să plasezi bilete de tip acumulator în valoare de 75 de lei, de luni până duminică. Luni, în noua săptămână, primești un free bet de 25 lei, fără să existe asupra lui nicio condiție de rulaj.

O altă ofertă interesantă pentru pariorii începători la Betfair este free bet-ul săptămânal în valoare de 125 lei. Pentru a primi acest pariu gratuit , trebuie doar să plasezi un pariu combinat câștigător de minim cota 5. Pentru detalii suplimentare legate de promoțiile Betfair, te invităm să citești recenzia Betfair de pe BETuri.

Oferta de pariuri Betfair – Pe ce pariem? – Betfair Pariu Gratuit

 • Credem că Real Madrid va lupta cu toate armele în deplasarea de pe Stamford Bridge. Cu toate astea, băieții lui Tuchel vor profita de avantajul pe care l-au obținut în partida tur și nu vor ceda cu ușurință în meciul retur. Ambele offensive vor evolua la cote înalte, de aceea credem că Ambele Marchează – GG este un pronostic de luat în calcul. Pariază pe GG la o cotă de 2,02.
 • Cealaltă partidă din Champions League este Man City – PSG. Englezii vin după un success obținut în deplasare, pe Parc des Princes. Francezilor le rămâne doar cartea atacului în meciul de marți seara, iar pentru cel puțin 2 goluri marcate de PSG primești o cotă de 3.07!

Concluzii – Pariu Gratis Betfair

E momentul să tragem linie și să vedem care sunt concluziile noastre despre Free Bet Chelsea Real Madrid. Fazele superioare ale unei competiții ca Champions League poate fi un bun început pentru pariori. Vorbim de, probabil, cele mai tari meciuri ale momentului. Oferta propusă de Betfair – pariu gratuit de până la 100 lei acordat clienților noi. Trebuie să îți creezi un cont nou Betfair, să realizezi o depunere și să plasezi un pariu inițial pe partida dintre Chelsea – Real Madrid.

Chiar dacă plasezi biletul și nu iese așa cum ți-ai fi dorit, primești banii înapoi. 100 RON puși pe victoria tricolorilor îți poate dubla suma pariată (vorbim de un profit de până la 100 de lei). Credem că nu ar fi un început rău pentru pariorii amatori. Profită și tu de Free Bet Chelsea Real Madrid!

Echipa BETuri are pentru tine detalii despre multe alte oferte speciale pe care le poți găsi aici pe site-ul nostru. De asemenea, fii la current cu cele mai noi avancronici postate de echipa noastră pentru cele mai interesante evenimente din lumea sportului! Avem pentru tine ponturi pentru partidele momentului în fotbalul European – Serie A, La Liga, Premier League plus multe alte surprize. Sportul de top este aici! Urmărește-ne și pe Facebook BETuri, instagram și Telegram pentru cele mai noi ponturi!

Îți urăm multă inspirație și o săptămână profitabilă!