fortuna euromaraton
Oferta valabilă: 11.06.2021 - 11.07.2021
C.R.
14 iunie 2021

Bonus Fortuna Euromaraton – Câștigă premii frumoase pe durata lui EURO 2020

Promoția Fortuna Euromaraton este o nouă ofertă spectaculoasă pe care te sfătuim s-o încerci cât mai repede. Pariuri gratuite în valoare totală de 300.000 RON!

fortuna pariuri sportive
Fortuna Euromaraton – Pariuri gratuite în valoare de 300.000 RON!
Pariază pe meciurile de la EURO 2020 și primești pariuri gratuite!

Oferta este valabilă pe durata Campionatului European de fotbal și se adresează jucătorilor care efectuează pariuri sportive pre-match.

Așa cum te-a obișunit, această casă de pariuri e mereu pregătită să vină în întâmpinarea clienților cu promoții speciale și suprize neașteptate. Agenția eFortuna este o casă de pariuri foarte îndrăgită în România. Operatorul propune peste 230 de cote pentru evenimentele importante și 140.000 de transmisiuni în direct pe an prin funcția livestream. În plus, eFortuna te așteaptă cu statistici detaliate și analize direct în ofertă, dar și cu funcții inedite (Instant, Maxikombi și Domino) care pot fi folosite prin aplicație. Nu lipsesc bonusurile și cadourile.

Îți explicăm mai departe cum activezi oferta Fortuna Euromaraton. Pe Beturi.ro ai mai multe informații despre această casă de pariuri la secțiunea Recenzii. Acolo vei afla cum te înregistrezi, dar și care sunt modalitățile prin care poți să retragi banii câștigați. Nu uita de pronosticurile noastre zilnice. Accesează cu încredere, în fiecare zi, pagina Ponturi Pariuri.

Oferta Fortuna Euromaraton se împarte în 2 etape

EURO 2020 readuce în prim-plan emoții și pasiuni. Spectacolul sportiv este completat de super ofertele puse la bătaie de cei mai tari operatori de jocuri de noroc din România. Promoția propusă de Fortuna se împarte în două faze:

 • primul maraton – perioada 11.06 – 23.06
 • al doilea Euromaraton – perioada 26.06 –11.07

În cadrul promoției online vor fi acordate premii în valoare totală netă de 300.000 lei (150.000 de lei pentru fiecare maraton). Pentru a putea participa la această campanie, jucătorul trebuie să plaseze pariuri pre-match în fiecare zi din perioadele anunțate mai sus.

Dacă îndeplinești condițiile ofertei Fortuna Euromaraton vei primi Bonusuri de tip Pariu Fără Risc în valoare de 30 lei (primul maraton) și 50 de lei (al doilea maraton). Criteriile trebuie să fie bifate până pe 18 iunie, respectiv 5 iulie.

Reguli generale pentru oferta Fortuna – Maratonul pariurilor gratuite

Această ofertă este valabilă până pe 11 iulie 2021. Va fi ne nevoie să îndeplinești câteva condiții simple:

 • Valoarea mizei minime va fi de 20 de lei pentru fiecare bilet de la promotia Euromaraton
 • Cota minimă pe care trebuie să o pariezi trebuie să fie 1,50
 • Nu sunt luate în considerare pariurile la care s-a folosit opțiunea cash-out
 • Nu sunt acceptate biletele duplicat la oferta Fortuna Euromaraton

Un amănunt important este faptul că un jucător poate să nu îndeplinească condițiile cerute de promoție o singură zi pentru primul maraton și trei zile pentru al doilea maraton.

Cum se acordă premiile de la bonus Fortuna Euromaraton

Valoarea individuală a premiilor va fi determinată de numărul câștigătorilor. Suma totală de 300.000 de lei se va împărţi în mod egal între toţi cei declaraţi câştigători de către operator. Mai departe, regulile sunt foarte simple:

 • Premiile constând în bonusuri de tip Pariu fără Risc se vor acorda în maximum 72 de ore
 • Câștigurile vor intra direct în contul de jucătorilor
 • Pariurile Fără Risc obținute în urma ofertei Fortuna Euromaraton sunt valabile pentru o perioadă de 7 zile de la data acordării acestora
 • Clienții care au îndeplinit cerințele pentru freebet-urile de 30 lei, respectiv 50 lei, vor primi înapoi aceste sume în cazul în care pariul plasat va fi necâștigător.
 • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice eveniment din oferta pre-match sau Live
 • Banii cash vor fi împărțiți în cote egale în funcție de numărul total al câștigătorilor
 • Premiile în bani se vor acorda în termen de maximum 72 ore

Bonus Fortuna: Profită de cadoul de bun venit de 500 RON

Pentru că îți plac cadourile și pentru că iubești sportul, eFortuna te recompensează instant cu un cadou generos de bun venit. Dacă ești utilizator nou ai parte de 100% bonus din prima depunere până la 500 RON. Este un premiu excelent cu care operatorul îi întâmpină pe cei mai noi pariori.

Bonusul de bun venit se acordă o singură dată și poate fi revendicat de către jucători doar atunci când aceștia îndeplinesc cerințele minime de depunere și rulaj.

 • După activarea bonusului ai la dispoziție 3 zile pentru alimentarea contului
 • Valoarea primei depuneri va fi și valoarea bonusului pe care jucătorul îl va primi (maxim 500 RON)
 • Pentru a intra în posesia banilor, trebuie să rulezi de 6X valoarea primei depuneri
 • Vei avea la dispoziție 14 zile pentru a juca de șase ori suma inițială pe cote de minim 1.50
 • După îndeplinirea a 50% din rulaj, jucătorul va primi 50% din valoarea bonusului
 • Ulterior, la îndeplinirea a 100% din rulaj, clientul primește restul de bonus. Suma primită trebuie rulată minimum o dată înainte de a fi retrasă
 • Vei putea utiliza rulajul atât pe meciurile live, cât și pe cele pre-live

Pariurile la care s-a folosit opțiunea cashout sau care au primit cota 1.00 (anulate) nu sunt luate în considerare. Orice cerere de retragere transmisă înainte de a îndeplini condițiile de rulare impuse de operator va duce la anularea bonusului și a câștigurilor rezultate din utilizarea acestei oferte.

Nu uita să participi și la jocul Fortuna Quiz. Îți va fi testată cultura sportivă și va trebui să dai dovadă de rapiditate. Fii inspirat și poți pleca acasă cu premii frumoase. Concursul se va desfășura pe site-ul operatorului în secțiunea Quiz, în fiecare joi, de la ora 20:00.

Joacă la EURO 2020 cu oferta Fortuna Euromaraton

Campionatul European de fotbal aduce în fiecare zi meciuri frumoase și premii spectaculoase. Îți recomandăm să nu stai pe gânduri și să te bucuri cât mai repede de promotia Euromaraton. Nu uita că această ofertă e împărțită în două etape. A doua perioadă începe după faza grupelor de la EURO 2020, pe 26 iulie.

Te sfătuim să accesezi pe pagina noastră secțiunea Oferte Case Pariuri. Găsești acolo ultimele promoții ale celor mai populare agenții din România.

De asemenea, îți recomandăm să ții cont de ponturile oferite de echipa BETuri atât pe grupul de Facebook BETuri, cât și pe cel de Telegram. Îți pregătim pronosticuri pre-meci, dar și pariuri live pentru evenimentele de top din lumea sportului!

Pariază inspirat și bucură-te de fiecare ofertă!