bonus cashback fortuna
Ofertă valabilă: 15 -17.10.2021
Andrei ReF
14 octombrie 2021

Bonus Cashback Fortuna – 30% banii inapoi la Fortuna

Fortuna pariuri îți propune un bonus atractiv, pentru week-endul 15-17 Octombrie 2021. Este vorba despre bonus cashback Fortuna. Promoția este valabilă pentru meciurile de fotbal de top de la final de săptămână. Fortuna îți oferă CASHBACK de 30% pentru fiecare zi de promoție în care un bilet jucat de tine nu iese așa cum ai prezis.

fortuna pariuri sportive
Bonus Cashback Fortuna – Banii înapoi, până la 30 RON
Mizează pe fotbal și primești banii înapoi dacă nu iese cum îți dorești!

Odată cu week-endul 15-17 octombrie, Fortuna vine cu un bonus de neratat. CASHBACK 30% pentru biletele pierdute în care mizezi pe fotbal!

Așadar, 30% cashback Fortuna îți reduce pierderile în caz că rezultatele vor fi împotriva ta. Totuși, câștigurile nu îți sunt afectate. Dacă optezi pentru bonus 30% inapoi Fortuna, pariezi pe aceleași cote, ca de obicei. Doar pierderile vor fi scăzute, nu și câștigurile potențiale!

Cum funcționează bonus cashback Fortuna?

Pentru a primi bonusul ce constă în cashback 30% pentru un bilet pierdut trebuie să pui bilete pre-meci conținând măcar unul dintre meciurile incluse în promoție. Îți vom arăta imediat care sunt acestea. Cota minimă necesară per bilet este de 1.80. De asemenea, 100 RON este miza maximă pe care o poți pune pe bilet. Bonusul se acordă doar în momentul în care biletul tău este declarat necâștigător. Poți profita de această ofertă Fortuna în fiecare zi din promoție (15-17 octombrie 2021), deci poți primi înapoi 3 X 30 Lei. Iată și meciurile dintre care trebuie să alegi obligatoriu măcar unul pe biletul tău, pentru a te bucura de această promoție:

Pentru fiecare bilet pierdut, bonus 30% bani inapoi Fortuna îți returnează o treime din suma jucată de tine, până la 30 RON. Bonusurile pot fi acordate din momentul în care un bilet jucat de tine este declarat necâștigător. El se acordă tuturor pariorilor care îndeplinesc cerințele campaniei. Poți primi bonus cashback Fortuna o singură data pe zi. Bonusul primit nu trebuie rulat!

Bonus cashback Fortuna – Termeni și condiții

  • Campania se adresează doar persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani și dețin un cont Fortuna. Dacă nu ai deja un cont la Fortuna, citește totul despre procesul de inregistrare Fortuna din articolul nostru din zona de Ghid Pariuri!
  • Dacă un parior deschide mai multe conturi în vederea revendicării bonusului cashback Fortuna de mai multe ori, i se vor închide aceste conturi. De asemenea, și fondurile obținute fraudulos vor fi reținute de operator.
  • Campania cashback Fortuna nu se poate cumula cu alte campanii.
  • Prin participarea la promoția prezentată, jucătorii confirmă că sunt de acord cu respectarea tuturor termenilor, prevederilor și condițiilor regulamentului Fortuna.

Bonus bun venit Fortuna – Dacă ești utilizator nou, beneficiezi și de un cadou de bun venit!

În atenția tuturor pariorilor care nu au încă cont Fortuna! În cazul în care nu ești deja membru Fortuna, crearea unui cont nou îți asigură un bonus de bun venit Fortuna de până la 500 lei. Daca alegi să îți deschizi un cont la Fortuna, echipa Beturi îți recomandă să profiți la maxim de bonus inregistrare Fortuna.

În ce constă acest lucru? Prima ta depunere de 500 lei îți aduce automat încă 500 RON din momentul în care reușești să finalizezi rulaj Fortuna bonus. Chiar dacă depunerea a 500 lei îți aduce un bonus bun venit Fortuna substanțial, poți face acest pas și cu o sumă mai mică. Automat, și bonusul primit va fi mai mic, în conformitate cu depozitul inițial făcut de tine. După acest bonus bun venit, te așteaptă cashback Fortuna!

Pentru a vedea și alte informații de care trebuie să ții cont atunci când vrei să înțelegi oferta de pariuri Fortuna, te invităm să accesezi recenzia dedicată acestui operator, de pe BETuri.ro. Acolo, echipa noastră prezintă în detaliu tot ce trebuie să știi! Nu uita că pe eFortuna poți încerca și concursul Fortuna Quiz, pentru a-ți testa cunoștințele în sport, dar și pentru a obține freebet-uri. Nu în ultimul rând, cu Mega Bonus Dublu de la Fortuna, poți să-ți dublezi câștigul de pe biletul tău combo.

Bonus Cashback Fortuna – Ce pariem săptămâna asta?

Dacă ai deja cont Fortuna și vrei să beneficiezi de bonus Cashback Fortuna, următoarele ponturi îți pot fi de mare ajutor. Analiza BETuri îți propune câteva pronosticuri pe care le poți alege pentru biletele tale:

  • 2 solist la Rapid – CFR Cluj, pentru o cotă de 1.90.
  • Ambele echipe marchează în ambele reprize în Lyon – Monaco, pentru o cotă de 8.50!
  • GG la Gaz Metan – Dinamo, pentru o cotă de 1.85.
  • 1 solist în supermeciul Juventus – AS Roma, pentru o cotă de 1.90.
  • 3+ în alt supermeci, de data aceasta din La Liga, Barcelona – Valencia. Măcar trei goluri în meci ți-ar asigura o cotă de 1.67.

La capitolul ponturi fotbal stăm foarte bine, așa că găsești pe BETuri.ro și alte pronosticuri inspirate. Dacă vrei să combini fotbalul cu predicții din alte sporturi, precum baschetul, handbalul sau tenisul, ai această posibilitate, pentru că echipa BETuri este una versatilă!

Concluzii

Jocul echipelor naționale poate fi o ocazie bună pentru toți pariorii. Se vor juca multe partide interesante, cu ajutorul cărora putem să avem un profit bun. Bonus Cashback Fortuna ne ajută să minimizăm eventualele pierderi. Verifică pagina BETuri unde poți găsi ponturi fotbal gratuite pentru fiecare eveniment sportiv important. Poți să găsești numeroase partide interesante, printre care și Rapid – CFR Cluj, Lyon – Monaco sau Leicester – Man United. Alege inspirat și câștigă!

fortuna pariuri sportive
Bonus Cashback Fortuna – Banii înapoi, până la 30 RON
Mizează pe fotbal și primești banii înapoi dacă nu iese cum îți dorești!

Odată cu week-endul 15-17 octombrie, Fortuna vine cu un bonus de neratat. CASHBACK 30% pentru biletele pierdute în care mizezi pe fotbal!