netbet pariu gratuit 500 ron
Ofertă valabilă: 10.06.2021 - 11.07.2021
Cristi Geiger
10 iunie 2021

NetBet Pariu Gratuit 500 RON – Înregistrează-te la NetBet și primești 500 Lei

NetBet Pariu Gratuit 500 RON, promoția verii – creează-ți un cont nou la NetBet și primești până la 2×250 RON pariuri gratuite!

netbet sport
NetBet Pariu Gratuit 500 RON – Bombă la pariuri!
Profită de oferta NetBet și ia și tu pariurile gratuite!
Cod bonus: EURO

Ofertă valabilă pentru toți utilizatorii noi NetBet. Deschide-ți și tu un cont și joacă-te cu cele 2 x 250 RON pariuri gratuite la meciurile EURO 2020!

Dă click pe ”Vreau oferta!„ și profită și tu de această ofertă bombă din partea NetBet. EURO 2020 începe pe 11 iunie 2021 și se încheie pe 11 iulie 2021. Așadar, avem o lună de fotbal non-stop la cel mai înalt nivel. NetBet Pariu Gratuit 500 RON este numele uneia dintre cele mai fierbinți oferte din vara aceasta.

În cadrul promoției, vei primi două pariuri gratuite cu care poți paria pe cotele de top de la EURO 2020. Vom avea parte de dueluri de foc atât în faza grupelor, cât și în etapele eliminatorii ale turneului final. Fiecare punct contează în ecuația calificării, fiecare gol marcat este un pas înainte spre trofeul EURO.

NetBet îți oferă 2 pariuri gratuite cu valoare cuprinsă între 50 și 250 RON. Cu două cote de 2 prinse pe 2 bilete, poți avea din start un câștig de 1000 RON. Cu multă inspirație, ponturi bune zilnice și o lună întreagă de meciuri la dispoziție, câștigurile tale pot fi cu adevărat substanțiale!

Condiții generale ale promoției – NetBet Pariu Gratuit 500 RON

Hai să vedem care sunt condițiile promoției NetBet Pariu Gratuit 500 RON. Îți recomandăm să fii atent, răbdător și informat! Doar așa vei putea să profiți la maxim, indiferent de sumele cu care alegi să joci! Iată informațiile bine de știut:

 • Oferta NetBet Pariu Gratuit 500 RON se adresează tuturori noilor pariori din România. Sunt eligibili pentru această promoție toți cei care își deschid un cont nou NetBet folosind codul bonus EURO și efectuează o depunere inițială în perioada 10 iunie 2021 – 3 iulie 2021.
 • Toți jucătorii care plasează un prim pariu la NetBet cu valoare de cel puțin 50 RON pe un bilet de tip single, adăugând o selecție Live sau Pre-Live EURO 2020 de cotă minim 1.60 vor primi două pariuri gratuite egale cu valoarea mizei lor. Limita este de 250 lei pentru fiecare freebet. Ca exemplu, îți putem prezenta următoarea situație: Plasezi un pariu inițial cu suma de 250 RON pe un bilet ce întrunește condițiile de mai sus și primești automat două pariuri gratuite. Fiecare pariu este egal în valoare cu miza pusă de tine (250 RON). Obții, astfel, 2×250 RON.
 • Pariurile gratuite obținute în cadrul ofertei NetBet Pariu Gratuit 500 RON trebuie plasate doar o singură dată pe evenimente Live sau Pre-Live. Cota minimă a evenimentului trebuie să fie 1.60 per eveniment.
 • Nu se califică la promoție pariurile din secțiuni precum NetBet Special, zona de Cote Mărite. Aceste tipuri de pariuri nu vor fi eligibile nici pentru primul pariu (cel cu care începi promoția NetBet Pariu Gratuit 500 RON), nici pentru rulajul pariurilor gratuite.
 • Alte tipuri de pariuri care nu sunt eligibile pentru oferta NetBet sunt cele plasate pe evenimente anulate sau asupra cărora ai folosit funcția de Cash Out.

În cât timp primesc pariurile gratuite de la NetBet Pariu Gratuit 500 RON?

 • Nu va dura mult timp până când vei primi pariurile gratuite. Operatorul anunță că toate freebeturile ce trebuie acordate se vor credita în contul jucătorilor în termen de 3 zile (72 ore) din momentul în care plasezi pariul eligibil (cel inițial).
 • Valabilitatea pariurilor gratuite obținute la NetBet Pariu Gratuit 500 RON este de 3 zile. Cronometru pornește din momentul în care pariurile gratuite sunt creditate în contul tău de jucător.
 • În cazul în care câștigi un bilet plasat cu pariu gratuit, trebuie să știi că se va plăti doar câștigul, nefiind inclusă și miza de pe bilet. Vei primi doar profitul de pe bilet. Acesta se calculează scăzând din câștigul total valoarea pariului gratuit în bani reali.

Promoție NetBet Pariu Gratuit 500 RON – Alte condiții ale ofertei

 • Trebuie să știi că, odată ce dai start promoției NetBet Pariu Gratuit 500 lei, trebuie să folosești pentru pariurile gratuite exact suma pe care ai plasat-o la primul tău pariu. Dacă primul tău pariu (pariul inițial, cel cu care te înscrii la promoție) are valoarea de 100 lei, primești două pariuri gratuite în valoare de 100 lei. Din acest moment, nu poți sparge suma de 200 lei decât în 2 părți egale pentru pariurile gratuite. Dacă alegi să plasezi un bilet cu 40 lei, de exemplu, vei pierde diferența de 60 lei până la 100. Mare atenție, ai grijă să profiți la maxim de suma întreagă!
 • Toți pariorii care aplică pentru promoția NetBet Pariu Gratuit 500 nu vor mai putea accesa și oferta de bun venit de la NetBet. Cele două bonusuri nu sunt compatibile unul cu celălalt.
 • Bonusul NetBet Pariu Gratuit 500 RON se poate acorda doar utilizatorilor care și-au creat un cont NetBet după data de 10 iunie 2021. Așadar, dacă ți-ai deschis contul la NetBet înainte de această dată calendaristică, nu poți accesa Bonus NetBet Pariu Gratuit 500 RON.

Ce alte oferte poți găsi la NetBet vara asta? – Oferte Pariuri Euro 2020

NetBet Predictor Euro 2020, bomba pariorilor! Vorbim despre o promoție care pune la bătaie un premiu de 1 milion de Euro. Participarea la NetBet Predictor Euro 2020 este gratuită, fiind suficient să ai un cont la NetBet.

Cum se joacă la NetBet Predictor? Foarte simplu: Oferi pronosticurile tale pentru rezultatele din fiecare grupă, dar și pentru fiecare dintre meciurile eliminatorii. Alege cine va ocupa locurile 1, 2, 3 și 4 pentru fiecare grupă și cine va câștiga partidele din faza optimilor, sferturilor, semifinalelor. Pentru finală este necesar să ghicești atât câștigătorul, cât și scorul corect.

Cu inspirație și un dram de noroc, poți deveni milionar! Încearcă și tu NetBet Predictor, e gratuit!

Concluzii – Fotbal Euro 2020

Euro 2020 începe pe 11 iunie, urmând să fim martorii unor meciuri istorice. Până pe 11 iulie, cei mai buni jucători și cele mai în formă echipe vor face spectacol, zi de zi! Combină NetBet Pariu Gratuit 500 RON cu Campionatul European de Fotbal și poți obține cel mai savuros long-drink sportiv al verii!

Îți recomandăm să urmezi rețeta ponturilor și a pronosticurilor oferită de echipa noastră zilnic, doar pentru tine. Avem Cota 2 și Biletul Zilei gratis, zi de zi. Alătură-te și grupurilor de Facebook BETuri și Telegram BETuri pentru cele mai fresh ponturi în, probabil, cea mai încinsă vară de fotbal!

Mult succes!