casa pariurilor maraton olimpic
Ofertă valabilă: 22.07 - 08.08.2021
Cristi Geiger
22 iulie 2021

Casa Pariurilor maraton olimpic – Câștigă 50.000 RON!

Jocurile Olimpice Tokyo 2020 dau startul promoției Casa Pariurilor maraton olimpic. Participă și tu și poți câștiga 50.000 lei.

casa pariurilor online
Casa Pariurilor Maraton Olimpic – Jackpot de 50.000 RON!
Participi, te califici și la final iei medalia de aur!

Aliniază-te la startul celui mai nou concurs de pariuri! Casa Pariurilor Maraton Olimpic este numele ofertei cu adevărat olimpice. Pe locuri, fiți gata, start la premii!

Cu ocazia Olimpiadei din Japonia, Casa Pariurilor îți oferă șansa să iei și tu o medalie de aur. Vorbim despre premiul cel mare la Casa Pariurilor maraton olimpic. Casa Pariurilor pune la bătaie un jackpot substanțial în valoare de 50.000 RON. Participarea la promoție este foarte ușoară, iar condițiile promoției sunt și ele foarte ușor de satisfăcut.

Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie și tu în competiție este să accepți oferta și să te bucuri zi de zi de oferta pariuri de la Casa Pariurilor online. În continuare îți vom prezenta modul de desfășurare al campaniei Casa Pariurilor maraton olimpic. Iată ce ai de făcut pentru a intra în cursa pentru medalia de aur – 50.000 RON la Casa Pariurilor:

Start la Jocurile Olimpice Tokyo – Maraton de pariuri la Casa Pariurilor

Singurul lucru pe care îl ai de făcut este să plasezi în fiecare zi de competiție Casa Pariurilor Maraton Olimpic câte un pariu cu miză de cel puțin 20 lei. Campania se desfășoară pe perioada 22.07.2021-08.08.2021. Tu trebuie doar să profiți de evenimentele sportive din această perioadă – Jocurile Olimpice Tokyo 2020, Liga 1, Preliminarii Conference League și Preliminarii Liga Campionilor. Acestea sunt doar câteva dintre competițiile momentului la pariuri sportive online. Bineînțeles, ești liber să pariezi pe orice eveniment din secțiunea Sport de la Casa Pariurilor. Asta înseamnă că orice pariu plasat pe sport îți aduce șansa la o parte din marele premiu.

După cum îți spuneam, este necesar să pariezi în intervalul de timp menționat mai sus (22 iulie – 8 august 2021). Nu trebuie să te îngrijorezi, însă. Chiar dacă poate părea o perioadă destul de lungă, trebuie să știi că toate câștigurile eventuale din acest interval de timp îți revin în totalitate. Nu există condiții de rulaj sau bariere de câștig. Practic, în cele 2 săptămâni de competiție poți scoate un profit substanțial. Singura condiție care se impune asupra biletelor jucate de tine este să atingi o cotă minimă totală de 1.50. Nu se menționează un număr maxim sau minim pe care să îl ai pe bilet, nu ești condiționat cu privire la retragerea banilor câștigați.

Cota 2 BETuri, un avantaj pentru pariori!

Nouă ni se pare o misiune ușor de dus la bun sfârșit. Și spunem asta pentru că zi de zi pregătim pe site rubrica Cota 2. În cazul Casa Pariurilor Maraton Olimpic, Cota 2 zilnică pare să fie o unealtă deosebit de puternică. Întrunește în mod evident pragul de cotă minimă de 1.50. Tu alegi ce sumă mizezi, dar ai grijă să nu cobori sub pragul impus de 20 RON. Pentru a-ți veni în ajutor, suntem alături de tine și pe Telegram și Facebook. Găsești și acolo cele mai tari ponturi și avancronici sportive, nu doar pe site-ul BETuri. Te așteptăm în grupurile noastre de pe social media!

Reguli și condiții pentru Casa Pariurilor Maraton Olimpic

Revenind la Casa Pariurilor Maraton Olimpic, suntem datori să îți spunem că trebuie să respecți și un șir de reguli. Iată câteva condiții impuse de operatorul de pariuri:

  • Participanții la promoția Casa Pariurilor Maraton Olimpic trebuie să aibă vârsta minimă legală – 18 ani.
  • Sunt eligibili pentru ofertă cetățenii români și cetățenii cu rezidență română.
  • Casa Pariurilor Maraton Olimpic nu se poate cumula cu alte campanii și promoții oferite de operator. Dacă dorești să primești premiul, nu opta pentru alte promoții în perioada de desfășurare a maratonului.
  • Premiul constă în 50.000 RON. Banii se vor împărți în mod egal între participanții care reușesc să respecte condițiile promoției Casa Pariurilor Maraton Olimpic (pariu aproape în fiecare zi, cotă minimă 1.50 pe bilet). Un mic detaliu care se poate dovedi crucial este ziua liberă pe care o ai la dispoziție. Anterior, am spus că este nevoie să pariezi aproape în orice zi. Într-adevăr, ai la dispoziție un as în mânecă: ai voie să iei pauză într-o zi din intervalul 22 iulie – 8 august. Tu alegi care va fi acea zi, bineînțeles!
  • Se aplică în cadrul promoției de Maraton Olimpic termenii și condițiile din regulamentul general ale operatorului.

Înregistrare Casa Pariurilor – Ponturi Pariuri Online

O condiție esențială pe care trebuie să o respecți pentru a participa la Casa Pariurilor Maraton Olimpic este să ai un cont deschis la această casă de pariuri de top. Dacă ai deja un cont, ești liber să pornești în misiune! Dacă nu ai cont la Casa Pariurilor, nu există motive de îngrijorare. Echipa noastră a pregătit pentru toți pariorii un articol special dedicat. Acolo poți citi despre toate aspectele ce țin de Înregistrare Casa Pariurilor. Explicațiile sunt clare, iar tot procesul de creare cont Casa Pariurilor va dura doar câteva minute.

Pe ce poți paria în Casa Pariurilor Maraton Olimpic? – Jocurile Olimpice Tokyo

Între 22 iulie și 8 august vor avea loc evenimente sportive de top. Echipa BETuri este alături de tine cu avancronici, ponturi pariuri și analize ale tuturor evenimentelor de interes. Fie că vorbim de meciurile din Campionatul României sau de preliminariile cruciale din Liga Campionilor sau Conference League, totul e pe BETuri. Tot pe site-ul nostru mai găsești și noutăți și știri sportive despre lotul României la Olimpiadă. Tricolorii se vor lupta pentru medalii în multe dintre probele olimpice. Bineînțeles, șansele la victorie diferă de la caz la caz. Tocmai din acest motiv, echipa noastră a pregătit pentru tine un articol cu totul special. Pariuri Antepost Olimpiadă este, putem spune, o sursă de inspirație foarte utilă pentru Casa Pariurilor Maraton Olimpic. Asigură-te că stăpânești cotele și pronosticurile înainte de fiecare pariu plasat!

Concluzii Casa Pariurilor Maraton Olimpic – Pariuri Sportive Online

Pregătește-de de o vară de foc. Campionatul European de Fotbal 2021 a dus emoțiile și pariurile la cote înalte. Copa America ne-a oferit un spectacol sud-american de marcă, chiar dacă fanii nu au putut fi prezenți pe stadioane. Acum, este momentul ca toate privirile să fie ațintite asupra Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Casa Pariurilor Maraton Olimpic este un concurs pe măsură. Fiecare zi de concurs îți aduce pe lângă câștiguri potențiale zilnice, o șansă la premiul pus la bătaie de operator.

Noi vom fi alături de tine zilnic. Cota 2 și Biletul Zilei, două rubrici pe care te poți baza vara asta!

Mult succes!