campionatul de pariere Wimbledon
Ofertă valabilă: 28.06.2021 - 11.07.2021
Cristi Geiger
2 iulie 2021

Campionatul de pariere Wimbledon – Premii fabuloase

4.9/5 - (44 votes)

Campionatul de pariere Wimbledon de la Unibet pune în joc premii totale de 125.000 de RON. Toți pariorii se pot înscrie la acest campionat care aduce premii importante pentru primii 250 de jucători.

unibet pariuri sportive
Campionatul de pariere Unibet – Cursa pentru premii de 125.000 RON
Pariază pe tenisul de pe iarba londoneză și câștigă!

Pariezi pe meciurile de tenis de la Wimbledon și urci zilnic în ierarhia pentru premii! Fiecare pariu te apropie de premiul cel mare în valoare de 25.000 RON.

Vara asta, așii sunt la tine!

Marele campion poate câștiga 25.000 RON la turneul care se joacă în această perioadă pe iarba de la All England Club.

Wimbledon este al treilea turneu de Mare Șlem al anului și propune meciuri extrem de interesante în fiecare zi. Echipa BETuri.ro analizează cele mai tari jocuri și îți aduce cele mai interesante ponturi și recomandări. Multe meciuri se regăsesc și pe Biletul Zilei sau Cota 2, un motiv în plus să citești despre campionatul de pariere Wimbledon.

Cum te poți înscrie la Campionatul de pariere Wimbledon

Pentru a intra în cursa pentru marele premiu de 25.000 de RON trebuie în primul rând să te înscri la acest campionat de pariere de la Wimbledon. După ce te-ai înscris poți să pariezi pe orice meci live sau pre-match, fiind luate în calcul doar pariurile câștigătoare la calculul final.

Punctajul este calculat după formula: Miza X numărul de evenimente de pe biletul de pariuri X cota totală de pe biletul de pariuri.

Regulament Campionatul de pariere Wimbledon

Fiecare promoție are câteva reguli pe care trebuie să le respecți pentru a înțelege mai bine concursul. Iată care sunt principalii termeni și condiții la Campionatul de pariere Wimbledon.

Doar pariurile câștigătoare pe turneul de tenis Wimbledon sunt luate în considerare pentru această promoție, care sunt stabilite între 00:01 CEST, 28 iunie și 23:59 11 iulie.

Doar pariurile multiple cu selecții numai pe Turneul de tenis Wimbledon sunt luate în considerare pentru clasament în această promoție. Pariurile multiple cu selecții în afara Wimbledon nu vor fi luate în considerare. Pariurile încasate (cashed-out) nu vor fi luate în considerare pentru clasament.

La această promoție clasamentul este actualizat zilnic la ora 16:00, iar toate calculele se vor face în EURO. Practic, dacă mizezi 5 lei pe bilet, atunci o să ai o miză de aproximativ 1 euro în funcție de cursul valutar.

Cum poți participa la oferta Unibet dacă nu ai cont?

Campionatul de Pariere Wimbledon este destinat exclusiv clienților de la Unibet. În cazul în care nu ai un cont deschis, atunci trebuie să parcurgi pașii de înregistrare. Pentru început ai nevoie de datele din buletin cum ar fi CNP, Nume, Prenume, dar și strada sau localitatea așa cum sunt scrise în cartea de identitate.

Procesul de înregistrare are mai mulți pași și ești obligat să-i parcurgi pe toți înainte de a deschide contul de pariuri. Pe lângă datele din buletin, mai ai de completat rubrici precum moneda, adresa de e-mail sau țara unde trăiești.

Bonus impresionant la deschiderea contului Unibet

Dacă ești client nou și vrei să ai cont de pariuri la Unibet atunci trebuie să știi că beneficiezi de o ofertă extrem de interesantă – Bonus de bun venit Unibet. Toți clienții noi pot obține un bonus de 100% la prima depunere până la 500 de lei în perioada EURO 2020 sau până la 300 de lei în restul anului.

Înainte de a deschide contul la Unibet mai trebuie să cunoști foarte bine termenii și condițiile când vine vorba de rulajul bonusului, deoarece nu poți retrage banii bonus până nu îndeplinești condițiile de rulaj (sau ai anulat bonusul sau acesta a expirat). Mult succes la Campionatul de pariere Wimbledon!

Iată care sunt principalele condiții de rulare a unui bonus Unibet

  • Pariurile încasate (cash-in) nu sunt luate în considerare la calcularea rulajului.
  • Pentru calculul rulajului este luată în considerare doar suma bonus.
  • Dacă ai primit 100 RON bonus, trebuie să pariezi 1000 RON pentru a îndeplini condițiile de rulaj. Dacă primești 500 de RON bonus, atunci trebuie rulați 5.000 de lei
  • Doar pariurile finalizate/stabilite sunt luate în considerare.
  • Doar pariurile cu cote minime de 1.40 se califică pentru rulajul bonusului.
  • Poți combina doar pariuri pre-meci și pariuri live. Pariurile combinate pre-meci și live nu contribuie pentru rularea bonusului.
  • Bonusul este valabil 30 de zile. Doar pariurile finalizate în acest interval vor conta pentru rulaj.
  • Nu contează dacă vei câștiga sau vei pierde, fiecare pariu contează la rulajul bonusului.

Ofertă Campionatul de Pariere Wimbledon

La turneul de Grand Slam de la Wimbledon ai posibilitatea să mizezi pe foarte multe meciuri. Poți paria pe absolut toate meciurile, iar opțiunile puse la dispoziție de Unibet sunt multiple pentru fiecare joc. Poți miza pe numărul de gameuri, pe pronostic final sau pe numărul de tie-breakuri în meci, fiind cunoscut faptul că pe iarbă multe dintre seturi ajung să fie decise în tie-break.

Dacă îți place să pariezi live ai o ofertă și mai bogată. Poți să pariezi pe jucătorul care câștigă următorul game sau următorul punct în funcție de cum se desfășoară partida. La Unibet ai suficiente evenimente la dispoziție pentru a câștiga marele premiu de la Campionatul de Pariere.

Alte promoții oferte Unibet

Cu noua funcție Combo Booster pusă la dispoziție de Unibet poți să îți mărești câștigurile cu până la 50%. Tot ce trebuie să faci este să adaugi trei sau mai multe selecții pe cuponul tău de pariere și îți poți mări câștigurile cu până la 50%. Fiecare meci trebuie să aibă o cotă de minim 1.25 pentru a se califica la această ofertă Unibet.

Pe lângă Campionatul de Pariere Wimbledon, în această perioadă mai poți câștiga și un Jackpot uriaș de 1.000.000 de euro.

Concluzii Campionatul de Pariere Wimbledon

Wimbledon este unul dintre cele mai spectaculoase turnee de tenis din lume. Iarba londoneză adună an de an cei mai importanți jucători din lume. Cel mai probabil, Novak Djokovic și Roger Federer vor fi din nou în prim plan.

Pe tabloul feminin, lupta este mult mai strânsă. Asleigh Barty este favorita principală, dar ea se va lupta cu sportive precum Coco Gauff, Aryna Sabalenka sau Iga Swiatek pentru marele titlu.

Rămâi pe Unibet, deoarece poți să vezi toate meciurile în format live streaming video de la turneul din Marea Britanie. Pe siteul BETuri.ro ai toate ofertele și promoțiile de la Wimbledon 2021 și de la Unibet.

Mizează cu încredere pe ponturile și recomandările oferite de colegii noștri pentru câștiguri garantate