superbet 20+20
Ofertă valabilă: 11.06-11.07.2021
C.R.
14 iunie 2021

Superbet 20+20 – Câștigă un pariu gratuit în fiecare zi de la EURO 2020!

Promoția Superbet 20+20 este o nouă ofertă specială de care poți profita pe durata celui mai important eveniment sportiv al anului – Euro 2020. 20 RON în plus pentru fiecare bilet de 20 plasat!

superbet pariuri sportive
Superbet 20+20 – Oferta care îți aduce profit pe Euro!
Pariezi de 20 RON, primești alți 20 gratis!

Superbet e unul dintre cei mai cunoscuți operatori de jocuri de noroc din România. Din moment ce există mereu promoții Superbet, era absolut normal ca EURO 2020 să aducă alte cadouri spectaculoase pentru clienții care aleg această agenție. Prin oferta „Super 20+20” poți să câștigi zilnic un bonus pe platforma Superbet sau un pariu gratuit în agenție. Tot ce trebuie să faci este să mizezi 20 de lei.

Îți explicăm mai departe cum activezi oferta Superbet 20+20. Pe Beturi.ro ai mai multe informații despre această casă de pariuri la secțiunea Recenzii. Acolo poți să afli care sunt competițiile pe care poți paria, dar și care sunt modalitățile prin care poți să retragi banii câștigați. Nu uita de pronosticurile noastre zilnice. Accesează cu încredere, în fiecare zi, pagina Ponturi Pariuri.

Regulile promoției Superbet 20+20

Promoția se desfășoară în perioada 11.06.2021 – 11.07.2021. Partea bună a ofertei lansate de Superbet este că poți miza pe orice eveniment disponibil pe platforma operatorului. Așadar, dacă te pasionează alte sporturi sau dacă ai găsit o cotă greu de refuzat pe un alt eveniment decât EURO 2020, atunci poți să pariezi cu încredere și vei fi în continuare recompensat cu 20 de lei bonus prin oferta Superbet. Trebuie doar să respecți câteva reguli simple.

În primul rând, pentru a participa la Superbet 20+20 trebuie să accepți oferta prin selectarea butonului “Accept” din notificarea de tip pop-up pe care o vei primi în momentul în care te-ai conectat la contul tău de jucător.

Reguli generale pentru Bonus Superbet:

 • Pariază minimum 20 de lei pe un bilet de tip single sau acumulator.
 • Pentru oferta Superbet 20+20 sunt valabile biletele Pre-Match, dar și cele Live.
 • Nu sunt eligibile pentru Bonus Superbet pariurile încheiate prin folosirea funcției de Cash Out.
 • Nu se vor lua în considerare pentru această promoție, pariurile plasate pe selecții din oferta Super Extra sau cele plasate în categoria Speciale.
 • Cota minimă pentru fiecare selecție de pe bilet trebuie să fie de 1,30.

Un alt detaliu important este legat de pariurile anulate. În cazul în care din diverse motive un eveniment este oprit, acesta va primi automat cota 1,00 și nu va fi luat în considerare pentru promoția Superbet 20+20.

Atunci când joci la Superbet trebuie să ai în vedere că doar un singur bonus de Casino și unul de Sport pot fi active în același timp. În cazul în care ai activat deja un bonus în secțiunea de pariuri, atunci este necesar să finalizezi rulajul acestuia până la începerea biletului selectat pentru promoția Superbet EURO 2020.

Condiții de rulaj pentru Bonus Superbet 20+20

Această ofertă este valabilă până pe 11 iulie 2020, dar poate fi folosită o singură dată pe zi. Pentru a intra în posesia celor 20 de lei e nevoie să îndeplinești câteva condiții de rulaj.

Trebuie precizat faptul că bonusul va fi acordat în maximum 24 de ore de la îndeplinirea regulilor stabilite de operator.

Bonusul se va activa în momentul în care vei accepta notificarea primită în clipa în care intri în contul de jucător. Atenție! Dacă ești deja logat în momentul în care se acordă bonus Superbet 20+20, atunci trebuie să ieși din cont și să reintri pentru a primi cadoul oferit de această agenție de jocuri de noroc. Mai departe, regulile pentru rulaj sunt foarte simple:

Din momentul activării, bonusul Superbet 20+20 trebuie rulat în cel mult trei zile.

 • Condiția de rulaj este x1.
 • Poți paria atât în secțiunea Sport, cât și în cea Live.
 • Pentru pariurile single, cota pe care o selectezi trebuie să fie cel puțin 1,60.
 • În cazul pariurilor acumulator, cota totală a biletului folosit la rulaj va fi de minimum 2,50.
 • Dacă folosești bilete de tip sistem, cota totală a celei mai mici combinații trebuie să fie 1,60.
 • La rularea acestui bonus Superbet nu se pot plasa pariuri pe evenimente care se finalizează după expirarea promoției.
 • Pariurile stabilite prin funcția Cash Out nu sunt acceptate la rularea bonusului.

Un alt aspect care pe care trebuie să-l ai în vedere este legat de biletele acumulator. Aici cota minimă pentru fiecare meci trebuie să fie 1,10.

Ce promoții mai propune operatorul?

După ce ți-ai deschis cont aici, înafară de promoția Superbet 20+20 te așteaptă un cadou care poate ajunge la 500 de lei. E o ofertă pe care nu are sens să o pierzi. Regula este următoarea: primele 3 depozite îți vor aduce bonusuri de până la 500 de lei. Este foarte important ca fiecare depunere să fie de minim 20 de lei pentru a te califica la ofertă.

 • primești 50% din primul depozit până la 200 RON
 • primești 50% din al doilea depozit până la 200 RON
 • primești 100% din al treilea depozit până la 100 RON

Oferta poate fi rulată în secțiunile Sport, Pariuri Live și Loto. Este disponibilă doar 7 zile de la data la care a fost activată.

Verifică periodic pagina operatorului pentru a prinde toate promoțiile. Această agenție excelează la capitolul oferte. Iată câteva cadouri interesante care te așteaptă chiar acum pe site-ul Superbet:

 • Bonus aniversar Superbet
 • SuperProno – premii de 200.000 de lei în fiecare rundă de întrebări
 • Superspin – în fiecare zi beneficiezi de o rotire gratuită care-ți poate aduce premii excelente sub formă de bonus Superbet
 • Super Bonus – poți să crești câștigurile cu până 150%
 • Super Live – ai cote mărite pe pariuri live.

Promoție pe perioada EURO 2020 – Superbet 20+20

Vara lui 2020 se anunță incendiară! Cadourile zburdă, odată cu începerea Campionatul European de fotbal, iar în partea a doua a lunii iulie vor începe să curgă și ofertele pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Îți recomandăm să nu stai pe gânduri și să te bucuri cât mai repede de bonusurile existente deja pe site-ul Superbet. Poți să începi chiar cu promoția „Super 20+20”. Nu uita să accesezi în fiecare zi pe pagina noastră secțiunea Oferte Case Pariuri. Găsești acolo ultimele promoții ale celor mai populare agenții din România.

Pariază inspirat și bucură-te de fiecare ofertă!