bonus bun venit las vegas

Bonus Bun Venit Las Vegas – 900 lei gratis Las Vegas

Ultimul update pe: 1 ianuarie 1970
Rate this post

Bonus Bun Venit Las Vegas e modul prin care acest operator te primește cu brațele deschise pe platforma lui. Poți obține 900 lei gratis Las Vegas, dacă respecți câteva condiții.

las vegas pariuri sportive
900 Lei Gratis pentru pariurile tale!
Oferta de bun venit Las Vegas pentru pariori

Profită acum de o ofertă cinstitiă pentru pariurile tale cu un pachet triplu extrem de generos:

 • 300 RON Pariu Fără Risc.
 • 300 RON Bonus Sport.
 • 300 RON Pariu Gratuit și 30% Profit Boost.

Apasă pe butonul „Vreau oferta!” și fă și tu profit ușor!

În primul rând trebuie spus că acest bonus sport Las Vegas reprezintă bonusuri pentru primele trei depuneri efectuate de tine. Aceasta trebuie să fie de minim 50 de lei și maxim 300 de lei. Hai să vedem cum se activează Bonus Bun Venit Las Vegas, dar și ce reguli trebuie să urmăm pentru a vedea în contul nostru suma totală: 900 de lei.

Bonus Sport Las Vegas – Cum activăm oferta

E foarte important să activați acest bonus Las Vegas Sport înainte de prima depunere. În caz contrar nu veți mai avea șansa să vă bucurați de acest cadou.

Dacă aveți cont Las Vegas și v-ați instalat confortabil pe platforma operatorului, atunci totul va decurge foarte simplu. Bonus la depunere Las Vegas se găsește în secțiunea „Contul meu”. Acolo intrați în „Bonusuri”, iar apoi selectați categoria „Sport”.

După ce ați activat Bonus Bun Venit Las Vegas, veți avea o balanță cu fonduri reale și una bonus. Ele vor fi afișate distinct în contul de utilizator. Atunci când veți paria, banii din balanța bonus vor fi utilizați cu prioritate.

Bonus Bun Venit Las Vegas Sport – Condiții de rulaj

Odată ce ați activat Bonus Bun Venit Las Vegas, va trebui să convertiți suma primită cadou în fonduri reale. Doar așa veți putea retrage cu adevărat banii. Pentru acest bonus sport Las Vegas, rulajul necesar este de 5 ori.

Asta înseamnă că, dacă prima depunere Las Vegas este de 200 de lei, suma totală de rulat pentru retragerea acestui bonus Las Vegas sport va fi de 2000 de lei (5 X 2 X 200). Pe lângă acest aspect, pariurile jucate trebuie să îndeplinească anumite cerințe simple.

Bonus la depunere Las Vegas – Ce trebuie să conțină pariurile

Acum e momentul să trecem la lucrurile serioase. Iată care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pariurile pentru rulaj:

 • pentru Bonus Bun Venit Las Vegas sunt luate în considerare biletele de la secțiunile Sport și Live
 • e necesară o cotă de minim 1,60 pentru un bilet single
 • în cazul unui bilet multiplu, cotă trebuie să fie de 1,30 pentru fiecare eveniment (minim 3 evenimente pe bilet)
 • biletele de tip sistem nu sunt incluse în rulajul pentru bonus sport Las Vegas
 • aveți la dispoziție 7 zile pentru completarea cerințelor de rulaj, din momentul activării bonusului
 • nu este disponibilă opțiune de Cash Out

Un alt aspect important este verificarea sumei rămase pentru convertirea acestui bonus la depunere Las Vegas. Pentru a face acest lucru, dar și pentru a vedea data expirării bonusului și istoricul bonusurilor disponibile, jucători pot intra în secțiunea „Contul meu”, unde trebuie să apese pe „Bonusuri”. Nu uita că ai și 50 Lei Fără Depunere pentru pariurile tale la Las Vegas, dar și bonus fără depunere Las Vegas!

Concluzii Bonus Bun Venit Las Vegas

Fără îndoială, acest bonus sport Las Vegas este foarte atractiv. Nu uitați faptul că el trebuie activat înainte de prima depunere. Dacă dorești să-ți deschizi un cont Las Vegas pariuri special pentru evenimentele RXF, trebuie să arunci o privire și pe articolul ghid despre RXF de pe site-ul nostru.

Așadar, tot ce-ți rămâne de făcut este să-ți creezi un cont de jucător pe site-ul operatorului, iar apoi te poți bucura de acest bonus de bun venit pentru secțiunea de pariuri sportive. Vezi și oferta la depunere Las Vegas casino!

Nu uita să verifici mereu și pagina noastră de Facebook, dar și canalul Telegram BETuri, pentru a fi la curent cu tot ce mișcă în fascinanta lume a pariurilor online. Ai și alte oferte spectaculoase pe BETuri.ro în secțiunea Top Case Pariuri. Spor(t) în toate!

las vegas pariuri sportive
900 Lei Gratis pentru pariurile tale!
Oferta de bun venit Las Vegas pentru pariori

Profită acum de o ofertă cinstitiă pentru pariurile tale cu un pachet triplu extrem de generos:

 • 300 RON Pariu Fără Risc.
 • 300 RON Bonus Sport.
 • 300 RON Pariu Gratuit și 30% Profit Boost.

Apasă pe butonul „Vreau oferta!” și fă și tu profit ușor!