Bonusuri

Există multe feluri prin care poți obține venituri suplimentare în afara orelor de program. Pariuri sportive live și bonus fără depunere sunt doar două dintre aceste metode, metode care sunt patentate deja pe site-ul nostru de pariuri sportive online. Multe dintre aceste strategii au fost deja testate de jucătorii profesioniști și tu nu trebuie decât să urmezi calea respectivă pentru a te bucura de un joc fără griji. Emoțiile meciurilor vor fi singurele emoții de care vei avea parte în cele 90 de minute ale meciului de fotbal sau în cele patru sferturi ale meciului de baschet. Bonusul de bun venit într-un club nou de jucători este cea mai bună variantă pentru o seară liniștită de pariuri. Verifică mereu pagina de Bonusuri înainte să plasezi  pariuri live, întrucât actualizăm zilnic ofertele. Pariurile live îți dau mult mai multă libertate de acțiune decât o fac acele variante prelive de la casele de cartier sau de la agențiile stradale. Nu vei mai avea de a face cu cozile imense apărute în momentele cheie și nu vei mai rata nicio cotă pe care ai identificat-o din timp. Biletele tale de pariuri sportive live vor arăta exact așa cum le-ai gândit și proiectat. Câștigurile se vor ridica la nivelul așteptărilor tale. Sunt mulți operatori acreditați de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc pe care echipa Beturi.ro le recomandă. Vorbim de Unibet, un bookmaker cu tradiție de mai bine de două decenii, Winmasters, un proiect local care a căpătat avânt, Netbet, un gigant la nivel european, Fortuna unul dintre pilonii jocurilor de noroc din Europa de Est și Centrală, Sportingbet, operator recunoscut la nivel global, Maxbet și 888.

Citeste mai mult!

1000 RON gratis
250 RON gratis
1500 RON Gratis

300 RON Gratis

1200 RON + 300 Rotiri Gratis

300 RON Gratis

777 RON gratis

200 RON gratis

Numai oferte speciale

Avem mai multe tipuri de bonusuri. Cele de înregistrare sunt foarte populare în rândul jucătorilor pasionați de cazinouri online și de pariuri sportive live. Un bonus fără depunere e tot ce ai nevoie pentru a-ți îndulci cafeaua cu lapte. Există de asemenea și bonusuri la depunere, bonusuri speciale, free bets, dar și campanii speciale, pregătite special pentru marile competiții sportive. Toamna aduce cu sine turneul de tenis de la Flushing Meadows/New York (US Open), ultimele curse din Campionatul Mondial de Formula 1 și din Moto GP, campionatele puternice de fotbal ale Europei (La Liga, Liga 1 din România, Ligue 1 , Serie A, Premier League, Bundesliga), Euroliga de baschet, Liga Națiunilor la fotbal (un nou format propus de UEFA), fazele finale ale Cupei Davis la tenis pe națiuni, Campionatul Mondial de Gimnastică, Turneul Campionilor și Campioanelor la Tenis (Londra/Singapore), Campionatul Marii Britanii la Snooker. Cine a zis că acesta e cel mai bun sezon pentru bonus fără depunere și pariuri live a avut mare dreptate.

E bine să poți face diferența între criteriile după care sunt acordate bonusurile. Cele mai răspândite sunt bonusurile cu condiții de rulare a banilor. Printre acestea se numără și bonusul de bun venit, care poate exista în versiunea sa de bonus fără depunere. Bonusul fără rulaj este de obicei în cuantum de 50% – 100% din suma depusă și e nevoie să fie rulat de un număr de ori până ce va fi retras. Free bet-ul este din nou o opțiune interesantă printre pariorii talentați. Casele de pariuri sportive live oferă o sumă fictivă care va trebui jucată integral pe un eveniment sau pe o sumă de evenimente. Dacă free bet-ul tău este câștigator, vei rămâne cu profitul. Acesta poate fi de obicei retras, nefiind supus de cele mai multe ori unor condiții speciale de rulaj. Cât de tare poate să sune un free bet pe campionatul italian. De exemplu, pariuri live cu Cristiano Ronaldo de la Juventus sau cu Dries Mertens de la Napoli. Bonus fără depunere poate fi rețeta perfectă pentru un joc pe termen lung. Bonus fără depunere pentru meciurile Barcelonei, Realului și ale lui Chelsea? Beturi.ro are toate ingredientele succesului pentru pariuri sportive live. O versiune particulară de free bet este și full bet. Aici contează și miza, care nu era luată în calcul în cazul free beturilor.

Pariul fără risc

Pentru a crește interesul față de jocul în mediul online, marii bookmakeri apelează la încă o strategie de tip win-win. Vorbim despre pariul fără risc sau pariul asigurat. Există două situații care sunt atașate acestui tip de pariu. Prima dintre ele o reprezintă cazul în care pariul tău este castigator. Banii vor intra în contul tău sub forma unei balanțe reale și nu vei avea nevoie de rulaj. În cazul în care echipa ta nu câștigă sau nu îți iese rezultatul de egalitate, banii ți se vor întoarce parțial sau integral sub forma unor bani bonus. Vei primi desigur și condițiile de rulaj necesare deblocării bonusului. Acestea sunt de obicei blânde și ușor de parcurs. Vei învăța să înțelegi că important este mai ales drumul și nu destinația finală. Rămâi pe fază pentru promoțiile exclusive pe care Beturi.ro ți le-a pregătit în parteneriat cu marii operatori din România. Nu ai voie să ratezi cele mai importante capitole din cartea de pariuri sportive live. Capitolul I – Pariuri sportive live, capitolul al II-lea – bonus fără depunere, capitolul al III-lea – pariuri live. Învață aceste prime capitole și noi te vom premia în consecință. Examenele vor avea loc în fiecare zi.

E important să te specializezi pe o anumită ligă sau pe un sport mai puțin popular. Vom găsi mereu loc pe Beturi.ro pentru un expert în rugby union sau pentru cineva care înțelege în profunzime mecanismele din e-sports (Dota 2, League of Legends, Starcraft II, Call of Duty, World of Tanks și multe altele). Cu cât vei avea mai multe pariuri live câștigătoare cu atât prietenii tăi te vor aprecia mai mult. Urmărește foarte multe partide, ia-ți notițe, asumă-ți un sistem de joc de care să te ții și pe care să-l perfecționezi. Important este să fii tot timpul conștient de faptul că ți-ai stabilit un plafon sub care nu-ți permiți să scazi. Jocul responsabil contează enorm în economia strategiilor tale viitoare. Cu cât știi mai multe despre pariuri live și bonus fără depunere, cu atât vei avansa și mai mult în economia jocului tău.

Mai multe detalii

Sunt multe aspecte care te avantajează când îți muți focusul de pe jocul din agenția stradală pe cel din cazinoul sau casa de pariuri live online. Jocul de Over/Under merge mult mai eficient atunci când urmărești meciul la televizor și ești la curent cu ultimele statistici. Dacă avem spre exemplu un duel între Udinese și Atalanta în prelive, am putea obține o cotă foarte mica pentru under 1.5 (sub 1.5 goluri). Tu urmărești meciul și știi foarte bine că între cele două echipe s-a stabilit un echilibru foarte evident, iar golul marcat de Udinese a venit întâmplător. Astfel, vei putea să te bucuri de o cotă mult mai bună pentru sub 1.5 goluri în live. Dacă plasezi pariuri live pe această variantă în minutul 30, te vei bucura de o cotă avantaj extrem de prețioasă. Tu simți ritmul jocului, tu dictezi pariurile. Noi te ascultăm.

La fel de avantajos este jocul și în cazul pariurilor pe tenis. Uneori, liniile de handicap din pariurile prelive nu sunt foarte bine conectate cu realitatea ulterioară din teren. Mai mult, dacă un jucător de top 10 are o zi proastă vei putea simți asta de la primele trei-patru game-uri ale primului set. Secţiunea de ponturi pariuri sportive de colegii noștri tipsteri. Fiecare inside dintr-un campionat puternic îți poate aduce câștiguri speciale. Începe noul sezon cu dreptul. Nu lăsa câștigurile să-ți alunce printre degete. Ai un sezon întreg să demonstrezi care e nivelul tău actual pentru pariuri sportive live. Nimeni nu s-a născut învățat, de aceea poți accesa oricând secțiunea de Opinii/Știri, unde redactori foarte documentați de pe platforma noastră vin cu cele mai proaspete analize. Aceștia sunt experții, acei tipseri cu care ne mândrim.

E nevoie să acorzi foarte mare atenție Termenilor și Condițiilor aferente site-ului unde decizi să faci depunerea și să te bucuri de avantajele jocului online. Nu vei lăsa nimic la voia întâmplării pentru că tu joci responsabil și eficient. De aici vin și câștigurile ce răsplătesc perseverența pentru pariuri live. Savurează o bere alături de prietenii tăi și faceți schimb de ponturi care vă pot rotunji veniturile. Știrile pe care le vei citi pe platforma Beturi.ro vin în întâmpinarea simplificării jocului și creionării unei strategii tot mai bune de câștig în cazinoul online.

Învaţă totul despre bonusuri la pariuri sportive live

Cote mici cu mize mari sau mai degrabă un joc riscant cu mize mici? Fotbal, tenis sau curse de cai?  Pariuri live mereu pe aceeași ligă sau mai degrabă un alt joc în fiecare săptămână? Combo-uri sau single-uri în live? Cote pe marcatori sau clasicul 1X2? Pariuri sportive live plasate în momentele de maximă tensiune sau, mai degrabă, analize chirurgicale la rece? Competiții majore sau ligi mici, dar antrenante? Preferi jocul pe meciurile echipelor de club sau aștepți puținele momente în care se înfruntă două echipe naționale? Pariezi pe prima sau pe a doua repriză? Sau, mai degrabă, privești meciul ca pe un tot unitar. Există foarte multe dileme și întrebări înainte de a începe lupta cu pariuri live sportive. Un sezon nou se pregătește cu atenție, cu multă cafea și cu tabelele cu statistici în față. Dacă te hotărăști să pariezi pe un singur meci va trebui să ai în vedere statistica H2H (pe ultimele 3-4 sezoane), jucătorii suspendați și accidentați (absenții din duel) și să încerci să treci prin mai multe tipuri de pariuri. Nu întotdeauna 1X2 e ideea cea mai bună.

Ce ai zice de un pariu special de tipul ambele marchează sau peste/sub numărul de cartonașe galbene într-un meci considerat de risc maxim. De asemenea, pe Beturi.ro vei găsi jocuri online și orice informaţie folositoare, indiferent că este vorba despre meciuri, clasamente, modalităţi de pariere sau pariuri sportive live. Totodată, vei afla totul despre cum să intri în posesia bonusurilor pregătite special pentru jucătorii care și-au creat un cont la unul dintre partenerii noștri. Ce bookmaker îți face cu ochiul? Să fie oare Maxbet, Netbet sau Winmasters? Te atrag ofertele de la Sportingbet, 888, Unibet sau Efortuna? E cazul să optezi pentru una dintre ele sau pentru mai multe în cazul în care pregătești singur sau alături de prietenii tăi pariori o strategie pe termen lung. Chiar dacă vara nu e neapărat cel mai plin moment pentru pariuri live, pe Beturi.ro vei găsi oricând un pont în care poți avea încredere și pe care poți paria cu toată încrederea.

Metode de depunere

De cele mai multe ori, bonusurile vin direct sub formă de bani în cont, unele ajungând şi la o mie de RON. Sunt case de pariuri online care vin cu oferte şi mai generoase. Este la latitudinea ta pe care le alegi, în funcţie de condiţiile impuse pentru joc şi, mai ales, pentru retragere. Poți depune și retrage prin deja consacratele variante agreate de operatori și instituțiile financiare. Ce zici de portofele electronice precum Paypal, Neteller sau Skrill? Cum îți sună cardurile de credit sau debit Mastercard, Visa sau Maestro? Ai vrea să încerci și cartela preplătită Paysafe Card pentru o depunere cu regim fix? Este transferul bancar rapid o variantă pe care să o iei în calcul? Fiecare dintre aceste abordări vine la pachet cu un timp de așteptare pentru ca banii să intre în cont (de cele mai multe ori depunerile sunt instante, iar retragerile se procesează chiar în ziua respectivă). Metodele de depunere și de retragere sunt amplu explicate pe site-ul Beturi.ro. De asemenea, avem și tutorial video care te ajută pas cu pas în parcurgerea acestor pași nu atât de spectaculoși precum jocul în sine. Te asigurăm că ai nevoie doar de câteva minute din timpul tău prețios pentru a fi liniștit ulterior. În fiecare zi poți învăța lucruri noi despre pariuri sportive live. Lucurile pot arăta mult diferit față de varianta clasică din agenția stradală. Timpurile acestor bet-shopuri pare să fi apus, moda momentului și a viitorului fiind axată pe pariuri sportive live. Nu poți rămâne deoparte, spectacolul nu poate începe fără tine. Ești invitatul de onoare în tribuna V.I.P.

Dacă până acum ai mers la sigur cu echipe precum Barcelona, Liverpool, Real Madrid, Juventus Torino, AC Milan, Inter Milano, Arsenal, Manchester City, Manchester United, credem că e momentul să prevezi și niște surprise senzaționale. Sigur îți mai amintești de momentul în care Leicester City reușea să triumfe în 2016 în cel mai echilibrat campionat de fotbal din lume, Premier League. Atunci băieții lui Ranieri terminau înaintea unor forțe precum Tottenham Hotspur, Arsenal Londra, Manchester City, Manchester United, Southampton, West Ham United sau Liverpool. Chelsea încheia sezonul pe un dezamăgitor loc 10. Sezonul fusese început cu legendarul manager portughez, Jose Mourinho, care a parăsit ulterior gruparea de pe Stamford Bridge în decembrie 2016. În echipa lui Ranieri se remarcau în primul rând cele două guri de foc, atacantul naționalei Albionului, Jamie Vardy, dar și extrema din Algeria, Riyad Mahrez. Alți jucători de top din sezonul 2015/2016 la Leicester au fost N’Golo Kanté, Danny Drinkwater, Shinji Okazaki, Wes Morgan sau Kasper Schmeichel. Cu o cotă astronomică la începutul sezonului (5000), Leicester a întrecut orice așteptări. Cu toate acestea, au fost pariori pasionați ca și tine care au crezut în șansa echipei lui Claudio Ranieri.

Echipe care și-au depășit condiția

O performanță asemănătoare, dar nu la același nivel, a reușit micuța echipă franceză OGC Nice, antrenată în sezonul 2016/2017 de elvețianul Lucien Favre. Echipa de pe Riviera s-a luptat la titlu cu gigantul PSG și cu echipa momentul de atunci, Monaco. Echipa din Regat a și reușit să câștige campionatul Franței și să ajungă până în semifinalele Ligii Campionilor. În ceea ce o privește pe Nice, Favre nu a beneficiat de jucători foarte cunoscuți la nivel mondial. Cum s-ar zice, pentru Nice pariuri live nu au însemnat vedete. Singurii fotbaliști cu nume din sezonul 2016/2017 pentru echipa lui Favre au fost fostul fundaș de la Bayern, Dante Bonfim Costa Santos și atacantul Mario Balotelli (fostul star de la Inter, Milan, Manchester City și Liverpool). Nice a reușit să se califice în preliminariile Champions League, dar nu a reușit să intre în grupe. După ce a trecut surprinzător de Ajax Amsterdam, echipa din sudul Franței a fost eliminată în playoff de gigantul italian, Napoli.

Care va fi bomba sezonului 2018/2019? Poți găsi campionatul în care se vor naște noul Leicester sau noul Nice? Vei miza pe aceste echipe pentru pariuri sportive live sau vei alege un outright/antepost convenabil? Fiecare dintre partenerii Beturi.ro vin cu opțiuni interesante de pariuri live speciale și nu numai. Cum ar fi să mizezi pe cea mai bună echipă din Londra la finalul sezonului 2018/2019 (Chelsea, Arsenal, Tottenham, Fulham, West Ham, Crystal Palace sau Watford), cea mai bună bine clasată nou promovată (Cardiff City, Wolverhampton Wanderers, Fulham FC) sau pe cea mai bună grupare din Sud (Brighton, Southampton sau Bournemouth. Poți paria de asemenea și pe câte goluri vor marca anumiți jucători. De exemplu, Unibet oferă acest market și pentru starul lui Manchester United, chilianul Alexis Sanchez.

Pentru că am lucrat foarte bine cu casele de pariuri sportive live, avem acces la ştirile legate de bonusuri şi promoţii cu prioritate. Te anunţăm prin urmare şi pe tine înaintea tuturor, astfel încât să poţi să profiţi de cele mai bune oferte şi să fii mereu în avantaj. E posibil chiar să obţinem bonusuri şi promoţii exclusive pentru tine, mai bune decât dacă ai intra direct pe site-urile operatorilor de profil. Fii pe fază pentru că pregătim surprize importante pentru iubitorii de cote competitive! Revendică azi un bonus de bun venit pentru a te delecta cu pariuri sportive live. Acum e timpul tău să triumfi!