100 RON gratis la pariuri virtuale Maxbet. Profită și tu!

100 RON Gratis la Pariuri Virtuale Maxbet

Pariuri Virtuale Maxbet – Bonus de 100 lei gratis la verificarea contului!

Cu promoția de 100 RON gratis la pariuri virtuale Maxbet ai șansa de a primi 100 lei cu titlu gratuit doar pentru a-ți verifica contul. Sună bine, nu? Trebuie doar să-ți faci un cont nou Maxbet, pornind de pe site-ul nostru. Apoi trebuie să treci de procesul de verificare Maxbet, să introduci cod bonus Maxbet 100VIRTUALE și astfel ai intrat în posesia a 100 lei gratis.

Îți explicăm în cele ce urmează în detaliu ce înseamnă această promotie Maxbet și cum poți beneficia de ea.

100 RON gratis la pariuri virtuale Maxbet. Cum faci să-ți deschizi un cont aici?

Cum spuneam și mai sus, primul pas pentru a beneficia de 100 RON gratis la pariuri virtuale Maxbet este să-ți deschizi un cont nou la această agenție online, pornind de la noi. Pașii sunt simpli și-ți vom explica mai departe toate regulile.

Mai întâi apasă pe butonul „CONECTARE” din pagina pop-up care va apărea dupa ce ai accesat linkul de pe site-ul nostru.

Vei completa apoi un formular. La final trebuie să dai click pe căsuța unde scrie ”URMĂTORUL PAS” – butonul se găsește în partea de jos a paginii.

Urmează să primești un link prin email pe care trebuie să-l accesezi pentru a confirma cont Maxbet.

Dacă întâmpini dificultăţi la Maxbet conectare, atunci poţi contacta echipa de suport clienţi. Poți face acest lucru scriind la adresa de email suport@maxbet.ro.

Operatorul e foarte cunoscut pe piața din România. Ai parte de pariuri dinamice și oferte interesante, precum acesta de 100 RON gratis la verificare. Dar mai întâi e nevoie să parcurgi tot procesul de validare.

Maxbet conectare Totul decurge fără probleme

După ce ai apăsat butonul ”Înregistează-te și câștigă” ți se vor cere următoarele informații:
• Codul numeric personal ( CNP ).
• numele și prenumele complete.
• adresa completă de rezidență, județ, localitate.
• adresa de email valabilă
• nume de utilizator.
• Parola.

Maxbet înregistrare Date cu caracter personal

Pasul următor pentru a primi cei 100 RON gratis la pariuri virtuale Maxbet este verificarea contului, un proces obligatoriu conform cu legislația în vigoare.

KYC (Know your customer) – este necesar pentru a avea cont Maxbet. Această regulă se aplică pentru toate agențiile licențiate la ONJN.

Practic, pentru KYC, după ce ai deschis un cont la Maxbet, urmând procedura descrisă mai sus, ai la dispoziție 30 de zile de la data la care ți-ai alimentat pentru prima oară contul pentru a termina acest proces.

Este nevoie pentru asta doar să trimiți o poză color cu buletinul tău, prin secțiunea de încărcare a documentului din contul tău personal (Profilul Meu -> Verificare). Mai poți parcurge acest pas și prin trimiterea unui mail pe adresa suport@maxbet.ro.

Cod bonus Maxbet pentru oferta de 100 lei gratis la pariuri virtuale

Odată terminat procesul de verificare, prin validarea documentului încărcat direct în contul personal sau trimis via e-mail, mai ai un singur pas până să primești 100 RON gratis la pariuri virtuale Maxbet. Va trebui să intri în secțiunea de Bonusuri Disponibile și să introduci acest cod bonus Maxbet: 100VIRTUALE.

Astfel, vei avea la dispoziție un bonus de 100 lei (20 euro) pe care să-l folosești în secțiunea de pariuri virtuale. Citește mai departe și despre condițiile necesare pentru rularea lui!

Rulaj bonus 100 lei gratis la pariuri virtuale Maxbet

Trebuie să ții cont de următoarele aspecte referitoare la acest bonus Maxbet:
• Bonusul de verificare Maxbet va fi acordat o singură dată și doar pentru secțiunea Virtuale.
• El este disponibil pentru: Lucky Six, Next Six, Greyhound Races, Virtual Greyhound Races, Virtual Horse Races și Virtual Motorcycle Speedway.
• Bonusul se acordă doar celor care și-au verificat contul dupa date de 01.08.2020, iar promoția este valabilă până la 31.12.2020.
• Bonusul de 100 RON gratis la pariuri virtuale Maxbet este valabil 7 zile din momentul acceptării.
• Cerinta de rulaj pentru acest bonus de verificare Maxbet va fi de 20 valoarea valoarea sa. Deci trebuie să rulezi 2000 RON pentru a putea apoi retrage suma câștigată.
• Miza maximă pe care se poate juca un este de 10 lei (2 Euro)
• Suma maximă ce poate fi retrasă în urma acestei promotii Maxbet este de 500 RON (100 Euro).

Atenție! Pe lângă îndeplinirea condițiilor de rulaj, pentru a putea retrage câștigurile aferente acestui bonus trebuie să efectuezi o primă depunere de cel puțin 100 RON (25 euro). Ar fi și păcat să nu depui, pentru că și oferta de bun venit este una generoasă!

Cum rulezi cei 100 RON gratis la pariuri virtuale Maxbet?

Nu trebuie să te sperii condiția de rulaj de 20X valoarea bonusului. Cotele pe care le vei găsi în secțiunea de pariuri virtuale sunt generoase și poți ajunge repede la rulajul dorit.

Să luăm de pildă cursele de ogari (Greyhound Races). Pariurile pe câștigători variază în cote mari, în funcție de cursă, de la 3.25 la 14.50. În plus, ai opțiunea să mizezi dacă un anume ogar se va clasa în primele două poziții sau pe podium, în funcție de strategia pe care vrei s-o alegi. Poți da lovitura și să mizezi pe ordinea exacta a primilor doi clasați și atunci poți bifa de la o singură cursă mare parte din condiția de rulaj.

Și asta doar pentru cursele de ogari. Mai ai la dispoziție cote mari și la secțiunile de curse virtuale pe ogari sau cai și Virtual Motorcycle Speedway. Dar și opțiunile numite Lucky Six și Next Six. În doar 10-15 minute, cu puțin noroc, poți îndeplini condiția de rulaj necesară acestui bonus de verificare de 100 RON gratis la pariuri virtuale Maxbet.

Maxbet bonus de bun venit 700 RON

Pe lângă oferta de 100 RON gratis la pariuri virtuale Maxbet, această casă de pariuri oferă un alt cadou generos – Maxbet bonus de bun venit. Tot ce trebuie să faci este să deschizi un cont. Apoi introduci codul: BUNVENIT.
Trebuie să pariezi de 5 ori câte 50 de lei pe evenimente diferite și ai obținut gratuit 100 de lei sub formă de bonus. Poți repeta acest procedeu de 7 ori.

Iată câteva din regulile necesare pentru a profita din plin această ofertă de bun venit :
• Primești două pariuri gratuite de 50 de RON după ce rulezi depunerea pe 5 pariuri.
• Suma pariată este de 50 de RON, iar evenimentele trebuie să fie diferite.
• Se poate repeta acest procedeu de 7 ori.
• Pentru pariurile de tip single cota minimă permisă este 1.85. Pentru pariurile de tip multiplu cota minimă pentru fiecare meci este 1.35.
• Se poate ajunge la un cadou de 700 de lei.
• Pariurile bonus se vor activa automat dacă toate condițiile au fost îndeplinite.

Concluzii

Noi spunem că merită să profiți de acest bonus de verificare Maxbet în valoare de 100 lei. Dar și de celelalte oferte de la acest operator de pariuri sportive online, cum ar fi și bonusul generos de bun venit de 700 RON.

Rămâi pe BETuri.ro pentru a fi la curent cu toate ofertele speciale pentru tine, precum aceasta de 100 RON gratis la pariuri virtuale Maxbet. Dar și pentru ponturi bune din sporturile preferate. Pariază informat și inspirat alături de echipa BETuri!