Biletul zilei: CSU Craiova vs Sepsi Sfântu Gheorghe

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
CSU Craiova - Sepsi Sfântu Gheorghe
1
1.38
X
3.45
2
8.50

Astăzi atenția noastră este focusată spre singurul meci al zilei din Liga 1. Craiova va primi vizita celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Acest meci este deosebit de important pentru olteni deoarece în urma egalului de aseară dintre FCSB și CFR Cluj, ei se pot apropia la doar patru puncte De FCSB. Craiova este sigură de prezența în play-off dar gazdele din această seară își doresc mult mai mult decât atât. În prima etapă a acestui an au încheiat la egalitate partida cu Dinamo, scor 2-2 în care gazdele de astăzi și-au creeat multe ocazii de a marca în acel meci. Pronosticul pentru biletul zilei ne poate aduce un profit destul de important de pe urma acestui joc din această seară.

CSU Craiova are obiectic cele trei puncte, astăzi. Oltenii nu își doresc un pas greșit deoarece acela i-ar putea scoate din lupta pentru titlul de campioană. În prima etapă elevii lui Davis Mangia au arătat un joc destul de bun chiar dacă nu au reușit să câștuge. Trebuie să ținem cont că în acest emci va putea evoluea și Alexandru Băluță. Pe lângă avantajul valoric cei de la Craiova vor avea în spate și un stadion plin, cu siguranță care îi va impinge spre cele trei puncte. Pronosticul pentru biletul zilei va avea ca pronostic o victorie a celor de la CSU Craiova.

Sepsi Sfântu Gheorghe nu trebuie privită ca o echipă care este învinsă de la început. Oaspeții partidei din această seară sunt abia pe poziția a 12-a a clasamentului. Ei au reușit în acest sezon să acumuleze doar 18 puncte. În prima etapă a acestui an au reușit să învingă pe ACS Poli Timișoara cu scorul de 1-0. Și cei de la Craiova declarau că îi va aștepta un meci foarte greu deoarece Sepsi  a transferat foarte mulți jucători noi în aceatsă iarnă și astfel putem spune că sunt o altă echipă decât cea din toamnă. Meciul tur din toamnă a fost câștigat de Craiova cu scorul de 3-2. Pariază și câștigă în fiecare zi alături de noi sume importante doar cu biletul zilei. Biletul zilei poate fi o sursă importantă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.