Oferte Speciale

Care e primul gând care îți trece prin minte atunci când pronunți sintagma oferte speciale? Te gândești la vacanțe speciale în Hawaii, la culorile fermecătoare de la Las Vegas sau la ultimul model de Iphone? Cu un bonus pariuri le poți avea pe toate în orice moment al zilei. Avem multe case de pariuri din care să poți alege. Fă-ți propria strategie pentru sport bets. Renumele tău de mare parior va crește treptat, iar ceilalți vor afla despre pe tine de pe rețelele de socializare. Instagramul, Facebookul, Twitterul, toate vor vorbi despre rezultatele tale. Și asta datorită ofertelor speciale pe care ți le prezentăm pe site-ul Beturi.ro. Cele mai populare sporturi pe care poți miza sunt fotbalul, tenisul, baschetul, boxul și hocheiul pe gheață. Fenomenul gamblingului online capătă tot mai multă amploare și pe piața autohtonă. Jucătorii sunt tot mai atrași de cazinourile online, dar și de perspectiva sport bets.

Cele mai multe case de pariuri îmbunătățesc constant bonusurile, dar și condițiile de acordare a acestora. Este foarte important să citești termenii și condițiile înainte de a demara efectiv jocul de bonus pariuri și de sport bets. Vrei să afli mai multe despre handicapul asiatic, despre cel european, dar și despre jocul pe total goluri. Echipa de specialiști antrenată în laboratoarele Beturi.ro are mereu pregătite cele mai bune ponturi. Strategia este numele nostru de familie.  Condițiile de rulaj al bonusului diferă de la o casă de pariuri la alta.

OFERTA-beturi-unibet-pronostic Ofertă expirată

Pronosticheaza primul marcator si minutul pentru a castiga Detalii Ofertă

3 selectii, 30% extra Unibet Ofertă expirată

3 selectii, 30% extra pentru pariurile din Liga I Detalii Ofertă

Ofertă expirată

Netbet 100.000 € pentru 500 de norocosi Detalii Ofertă

Majoritatea caselor de pariuri oferă bonusuri la prima depunere sau un pariu în limita unei anumite sume. Beneficiile sunt neprețuite pentru cei care s-au obișnuit cu câștigurile. Nu poți rata asemenea șanse dacă ești un parior de top. Ofertele speciale nu țin cont de anotimp și nici de momentul sezonului în care ne aflăm.

Care sunt cele mai avantajoase bonus pariuri?

Fiecare jucător trebuie să se informeze atunci când pariază asupra ofertelor de la case de pariuri. Practic în fiecare zi apar noi oferte ale caselor de pariuri. Cele mai multe bonusuri pariuri sunt în mediul virtual, dar acest lucru nu înseamnă că cele stradale nu au oferte la fel de atractive pentru jucători. Un mix între cele două variante poate fi opțiunea câștigătoare. Totuși focusul trebuie să rămână permanent pe câștigurile din mediul online. Până la urmă e vorba de bonus pariuri și de sport bets. Norocul are și acesta rolul său, dar nu poate fi vorba de noroc când folosim o strategie de pariere pe termen mediu și lung.

Unde ne informăm despre bonusurile speciale?

Cele mai bune cazionuri și case de pariuri online le găsești doar răsfoind ofertele Beturi.ro. Maxbet, Efortuna, Unibet, Netbet sau Sportingbet sunt la dispoziția ta în orice moment al zilei cu o echipă de comunicare extrem de bine pusă la punct. Vei primi răspuns la toate întrebările și nelămuririle pe care jocul tău le poate naște. Mare dintre aceste case de pariuri au un program extrem de flexibil, pentru că problemele tale sunt prioritare pentru partenerii Beturi.ro. Mai mult, te poți bucura și de streamuri live la unii dintre acești operatori. Poți urmări jocul de la firul ierbii în campionatele Italiei, Spaniei, Franței, Olandei sau Turciei. De asemenea streamurile acoperă și alte competiții precum cele mai importante turnee de tenis, campionatele nord-americane de baschet, hochei sau baseball, dar și cursele de Moto GP sau Formula 1.

Ofertele speciale pentru bonus pariuri

Pariurile live prezintă mult mai multă adrenalină și suspans decât pariurile prelive. Sunt foarte multe agenții stradale care nu au în oferta lor extinsă varianta de a juca live. Plus că este foarte dificil să te sincronizezi în agenția stradală cu toate monitoarele amplasate în sală. Aceste case de pariuri offline nu se ridică la nivelul bonus pariuri online sau sport bets. Cei mai mulți dintre operatori mizează pe mediul online, deși există și două case de pariuri care merg în paralel cu cele două medii. Vorbim de Admiral și de Efortuna. Cel de-al doilea este și partener oficial al echipei naționale de fotbal a României. Fortuna va fi foarte aproape de echipa noastră în prima ediție a competiției numită Liga Națiunilor. Țara noastră a fost inclusă în eșalonul al treilea (nivel C) într-o grupă cu Serbia, Lituania și Muntenengru. Prima clasată în această grupă va promova în a doua urnă valorică și va avea șanse foarte bune de a evolua la Euro 2020. Această competiție la nivel continental va fi pentru prima dată organizată în parteneriat de mai multe națiuni. Orașele care vor găzdui acest turneu sunt: Londra, Munchen, Roma, Baku, Sankt Petersburg, Amsterdam, Bilbao, Budapesta, Glasgow, Copenhaga, Dublin și București. Sunt foarte multe case de pariuri care vor acoperi acest spectacol de gala al fotbalului de pe bătrânul continent. Vor exista foarte multe bonus pariuri în acea perioadă și toată lumea va vorbi numai despre sport bets la Euro 2020.

Liga Națiunilor va fi o bună șansă pentru echipele din eșaloanele doi și trei să se afirme. De asemenea, state precum Olanda vor putea să revină la forma ce le-a consacrat în toată această perioadă. Olanda a fost plasată într-o grupă extrem de puternică alături de ultimele două campioane mondiale, Germania (2014) și Franța (2018). Există o șansă reală ca batavii să alunece în al doilea eșalon european dacă calculele hârtiei se vor respecta. Toți partenerii noștri case de pariuri online vor furniza cote competitive pentru acest turneu inedit. Știm că îți stă gândul doar la bonus pariuri și la sport bets. În arena pariorilor vor fi mereu disponibile opțiuni interesante și locuri de specialist pe care vrem să le ocupăm în echipa Beturi.ro. Tu poți unul dintre tipsterii noștri pentru ligile inferioare din Anglia, pentru turneele de tenis feminin, pentru Euroliga de baschet sau pentru Liga Campionilor la handbal feminin. Îndrăznește să crezi în forța pe care ți-o oferă cele mai puternice combo-uri și cote live.

Case de pariuri – cote pe alte sporturi

Deși fotbalul rămâne sportul rege pentru foarte mulți dintre pariorii români, echipa Beturi.ro te încurajează să oferi o șansă și curselor de cai. Acestea sunt foarte populare în Marea Britanie și în Irlanda și mai nou și pe piața asiatică. Există două mari categorii de cote pe care marii bookmakeri le oferă. Este vorba de cota fixă și de starting price. A doua variantă este mai riscantă, însă merită efortul în cazul în care vom beneficia de un curs final mai favorabil. Cele mai populare marketuri sunt cele pe o singură cursă. Prima variantă, cea clasică, este pariul antepost. Acesta e un pariu în care indici calul câștigator. În cazul în care calul pe care l-ai indicat drept învingător nu participă la cursă din motive mai mult sau mai puțin obiective, va trebui să citești termenii și condițiile respective. Unele case de pariuri dau banii înapoi pentru caii care se retrag în ultima clipă. Beturi.ro te încurajează să încerci bonus pariuri pe cursele de cai. Cealaltă opțiune are cote mai mici, dar șansele de câștig sunt mai mari. Este vorba de marketul intitulat Each Way. Este vorba practic de o împărțire a biletului tău în două jumătăți egale. Prima jumătate din miză va merge pe învingătorul cursei, iar celalaltă jumătate pe locurile 2-3 (mai există totuși și alte versiuni). E important să știi că pentru modulul Each Way cotele vor fi recalculate. Pentru a alege pariul de tip Each Way vei da click pe cota pentru victorie și vei selecta căsuța E/W care nu este varianta implicită la cursele de cai. Beturi.ro și toate aceste case de pariuri îți vor transforma sejurul în lumea hipodromurilor într-un bonus pariuri de neuitat.

Trebuie să avem în vedere și faptul că cotele pentru Each Way vor arăta într-un anumit fel în funcție de  numărul de cai ce vor lua startul în cursă. Pentru curse cu un număr de la 2 la 4 participanți nu se vor acorda cote pentru Each Way. Pentru cursele cu 5-7 participanți, calul tău e nevoie să termine pe unul din primele două locuri pentru a putea să beneficiezi de suma câștigătoare la Each Way. Astfel, cota pentru Each Way va avea o pondere de ¼ din cea normală. Se va face calculul din cota fracțională și nu din cea zecimală. Pentru un număr de 8-11 cai, se va acorda Each Way pentru locurile 1-3 și cota va avea o pondere de 1/5. Lucrurile se schimbă și mai mult pentru un număr și mai mare de cai. Te poți bucura de cele mai importante curse și festivaluri hipice de peste an. Vorbim de hipodromurile de la Brighton, Sandown, Worcester sau Haydock Park. Niciodată nu e târziu să încerci noi formule ale jocului online. Poți aprecia prin streamurile oferite de case de pariuri noblețea acestui sport. Nu lipsește nicio cursă importantă din oferta marilor bookmakeri cu licență oferită de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Cum arată o zi perfecta? Adu hipodromul la tine acasă prin bonus pariuri atent plasate. Încă un pariu fără risc, vă rog!

Cele mai bune strategii pentru Biletul Zilei

Când vine vorba de oferte speciale, echipa Beturi.ro este mereu pregătită să fie în prima linie. Noi suntem puntea ideală între tine și operatorii online de top. Tot noi suntem cei care te învață tehnici noi și moderne de pariere în online. Există zile când inspirația nu e cea mai bună prietenă a ta. Atunci e momentul ca armata de tipsteri propusă de Beturi.ro să intre în acțiune. Nu poți obține o margine de profit mai bună în altă parte. Primul pas ca să devii un gambler profesionist este să știi cum să te organizezi. Specialiștii în psihologie au studiat pariori din întrega lume și au ajuns la concluzia că un jucător profesionist trebuie să posede următoarele calități: disciplină, răbdare, obiectivitate, perseverență, controlul emoțiilor, inteligență. Referindu-ne la controlul emoțiilor, este bine să separi apele între echipa ta preferată și pariuri. Nu e întotdeauna o idee bună să mizezi multe fonduri pe echipa ta preferată. Un caz de evitat ar fi acela în care echipa ta preferată, să spunem SS Lazio, are o perioadă proastă în Serie A. A pierdut ultimele 4 meciuri în campionat și în cupele europene. Tu, ca fan Lazio, vrei să obții o cotă de cinci în deplasare la Juventus, mizând pe victoria capitolinilor. În acest moment nu vorbește pariorul obiectiv și disciplinat, ci fanul echipei SS Lazio. Trebuie să-ți amintești mereu cât de importante sunt  răbdarea și obiectivitatea. O strategie mai bună, în cazul în care vrei să joci un bilet pe acest meci, este să te gândești la numărul total de goluri sau la linia de handicap cea mai eficientă.  Nu e mereu o idee bună să pariezi pe echipa preferată, cel puțin nu în derby-uri.

După ce am enumerat calitățile, următorul pas pentru orice gambler care se respectă se referă la crearea unui mediu de lucru propice. Da, ai citit bine, jocul la case de pariuri online este un job ca oricare altul. E nevoie de pregătire și de un antrenament serios. Din arsenalul oricărui parior de cursă lungă nu pot lipsi în primul rând timpul și banii. De asemenea, la fel de important este să ai și un spațiu destinat numai acestei activități. Un sistem cu mai multe monitoare (de preferat minim trei) îți poate aduce câștiguri cu până la 40% mai mari pe termen lung. Al treilea pas, și el foarte important, se referă la stabilirea unui mod clar de joc. Beturi.ro te sfătuiește să ai clar în minte bugetul pe care te bazezi când începi aventura, mizele pe care le lansezi de obicei, dar și un management eficient de gestionare a câștigurilor și pierderilor. Bonus pariuri nu e un mit și poate deveni realitate doar cu o investiție serioasă de bani și de timp. Pentru asta ai nevoie să ai puse la punct și metodele de depunere și retragere. Acestea trebuie să țină cont de comisionul de depunere și retragere, de timpul necesar procesării tranzacțiilor, dar și de alte aspect care apar în activitățile curente.

Unde ne informăm despre ofertele speciale?

Fie că preferi elegantele carduri de credit sau de debit sau că te bucuri de siguranța unui portofel electronic precum Skrill sau Paypal, lucrurile vor genera doar o situație de tipul win-win. Beturi.ro și partenerii lui se bucură doar atunci când gamblerii sunt fericiți și cu zâmbetul pe buze. Bonus pariuri în fiecare săptămână pentru cei mai activi useri de pe piață. Sport bets e cea mai bună rețetă a succesului în 2018. E moda momentului. Alții îți pot promite strategii câștigătoare peste noapte, dar echipa Beturi.ro vede relația cu pariorul din tine ca o chestiune de lungă durată. Proverbul După faptă și răsplată se aplică și în cazul acestor case de pariuri online. Revendică azi un bonus pariuri pentru a devein un profesionist în materie de cote și ponturi inspirate. Dacă joci pe termen lung, vei avea nevoie să faci analize și sinteze  periodic. Analiza celor două loturi, jucătorii suspendați, jucătorii accidentați, absențele de ultim moment. Aici apare și avantajul jocului live în detrimentul celui în prelive. Nu vei putea niciodată să vezi tabloul de ansamblu în agenția stradală. Cum se schimbă pariul tău multiplu în cazul unei eliminări, mai ales când e vorba de o cotă de 1.25 de care erai foarte convins? Un sfat pe care ți-l dăm e acela să nu joci cote foarte mici care îți pot distruge un bilet remarcabil. Cum ar fi să câștigi un bilet cu o cotă de peste 10 și să nu folosești varianta 1 la Real Madrid vs Betis Sevilla pentru o cotă de 1.08? Nu vrei să riști să pierzi de zece ori suma pentru un adaos insignificant la cursul final. De asemenea știm că pentru tine e foarte important să îți faci vocea auzită. Fiecare informație e importantă atunci când pregătești biletele în laboratorul tău secret. Fie că vorbim de pariuri sau de păcănele online.

Ofertele speciale pentru pariurile live

Uneori e mai bine să-ți plasezi mizele și pe alte tipuri de pariuri decât clasicele 1X2. Poate fi o decizie înțeleaptă în mai multe situații. Una dintre ele este aceea când ești sigur de victoria uneia dintre echipe, dar cota pe care o primești nu merită efortul și banii investiți. A doua este atunci când cele două combatante sunt extrem de echilibrate și riscul la care te expui e nejustificat. Nu te poți hotărî în niciun caz asupra rezultatului și nu vrei să joci nici dublele clasice 1X sau X2. E cazul să te reorientezi spre total goluri sau spre un handicap care să îți aducă un curs final de măcar 1.8 sau 1.9. De asemenea, un alt bonus pariuri foarte bun este și intervalul minutului în care se va marca primul gol al meciului. Cu cât alegi un moment mai timpuriu din partidă, cu atât șansele să fii răsplătit cu o cotă pe măsură cresc. Rămâi conectat pe frecvența Beturi.ro pentru minunatele bonus pariuri ale sezonului. E locul în care îi întâlnești săptămânal pe Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Neymar Jr, Luka Modric, Paul Pogba, Kevin de Bruyne, Mohamed Salah sau Marco Reus. Haideți să ne bucurăm de magia caselor de pariuri online.