rxf românia
Andrei ReF
18 aprilie 2024

Gala RXF România – Gala RXF 46, un eveniment ce atrage atenția!

4.5/5 - (8 votes)

Dacă vrei să afli mai multe despre fenomenul RXF din România, ai ajuns la locul potrivit. În următorul articol ne propunem să vorbim despre cele mai recente lupte RXF România. Cine sunt participanții la gala RXF 46, cote pariuri RXF + informații despre gala RXF 46, evenimentul anului în universul RXF. 

Gala RXF 46 are loc pe 29 mai 2024, la Sala Polivalentă din București. Biletele pot fi achiziționate de pe site-urile de specialitate.

Până atunci, ne concentrăm pe RXF Next Fighter 14, gala RXF de pe 18 aprilie 2024!

las vegas pariuri sportive
Urmărește meciurile LIVE și pariază pe favoriții tăi!
Îți deschizi un cont la Las Vegas și ești gata pentru show

RXF propune cele mai nebune evenimente în zona de lupte din România. Ia parte și tu la spectacolul marca RXF!

Îți deschizi un cont nou Las Vegas și poți paria pe favoriții tăi! Cotele sunt, de cele mai multe ori, extrem de atractive.

Gala RXF 46 – Galele de MMA

De câțiva ani, RXF este sinonim cu galele de arte marțiale mixte din România. Totuși, adevărata notorietate cunoscută de divizie coincide cu schimbarea de context. După modelul Mayweather vs McGregor sau duelurile lui Logan Paul în box, RXF România atrage mult public din generația tânără. RXF este un fenomen care atrage publicul din România!

Meciurile lui Iancu Sterp cu Ovidiu Neveu sau Ricardo de la Puterea Dragostei au bifat un număr record de vizualizări pe canalul de Youtube RXF. Gala RXF Live gratis poate fi urmărită pe youtube, în faza prelims.

Pentru cei mai mulți fani ai diviziei, mai spectaculoasă este prezența lui Romanian Final Boss în ring decât faptul că divizia reușește să-l atragă pe Herb Dean ca arbitru, unul dintre personajele emblematice în MMA-ul american. Ar fi interesant ca Dean să fie arbitru și la următoarea gala RXF România!

Chiar dacă nici edițiile trecute nu au dezamăgit, Galele RXF 43, 44 sau 45 au fost adevărate tsunamiuri. OG East Bull, Romanian Final Boss Vicenzo, Bogdan Mocanu sau Fachirul din Periș sunt doar câțiva dintre luptătorii galelor RXF. În episoadele trecute i-am putut vedea în ring pe Giani Kiriță, Andi Constantin (Burlacul, Insula Iubirii), Zanni, Gheboasă, Exploit, What’s Up sau Kamara.

Galele RXF România – Cine s-a luptat la Gala RXF + Cote Pariuri RXF

Când este Gala RXF 46 – 29 MAI 2024

Fight Card RXF 46:

 • Justițiarul de Berceni vs Kamara – Gala RXF 46
 • Perversu vs Bettyshor & Țuțu (reguli speciale) – Luptători RXF 46
 • Marius Tiță vs Fachiru din Periș – Meciuri RXF 46
 • Matei Cucoaneș vs Marian Dinu – Gala RXF 46

*Lista luptelor programate pentru RXF 46 este în curs de actualizare

Așteptăm cu nerăbdare următoarea gală RXF 2024. Este vorba despre Gala RXF Next Fighter 14, un nou eveniment incendiar. Vom publica aici tot ce înseamnă cote RXF pariuri + luptători RXF Next Fighter! Cu toții suntem nerăbdători să vedem cine se bate la RXF 46! Pregătiți-vă pentru o nouă ediție de succes cu Gala RXF 29 mai 2024.

Luptători RXF România – Cote Pariuri RXF Gala

Așteptăm cotele la pariuri pentru RXF 46 și RXF Next Fighter 14.

Mai jos poți vedea cine sunt ceilalți luptători RXF 46. Echipa noastră va veni cu cele mai proaspete informații, special pentru tine. Următoarea gala RXF se anunță a fi incendiară! Gala RXF 46 propune super meciuri!

Unde poți urmări conferința RXF 46? Pe canalul de youtube RXF, gratuit și live.

Lista cu cine se bate la RXF Next Fighter 14 este aici! Tot împreună vedem și cum arată lista cu cote pariuri RXF 46 și RXF Next Fighter de pe 18 aprilie 2024

Cote Pariuri RXF Next Fighter 14 – RXF 18 aprilie 2024

1Victorie 12Victorie 2
Raul Dan2.50Roby Mund1.40
Alexandru Preda3.60Sandu Lungu1.20
Daniel Cimpoca Alexandru Bunea
Ede AlfonzValentin Petre
Flaviu BuzasCosmin Stanciu
Andrei SaftaDragan Malatcov
Cote Pariuri RXF Next Fighter 14

Cote Pariuri RXF 46 – Gala RXF 2024

 1Victorie 1 2Victorie 2
Justițiarul de Berceni1.85Kamara1.75
Perversu2.25Bettyshor & Țuțu1.50
Matei Cucoaneș2.05Marian Dinu1.60
Marius Tiță1.90Fachiru1.70
Marian Piciu1.95Dan Blondu1.65
Cote Pariuri RXF 46
las vegas pariuri sportive
Urmărește meciurile LIVE și pariază pe favoriții tăi!
Îți deschizi un cont la Las Vegas și ești gata pentru show

RXF propune cele mai nebune evenimente în zona de lupte din România. Ia parte și tu la spectacolul marca RXF!

Îți deschizi un cont nou Las Vegas și poți paria pe favoriții tăi! Cotele sunt, de cele mai multe ori, extrem de atractive.

Rezultate RXF 46 – Gala RXF 2024

 • TBD

Rezultate RXF Next Fighter 14 – Gala RXF 18 aprilie

 • Raul Dan vs Roby Mund – RXF Next Fighter 14 – TBD
 • Alexandru Preda vs Sandu Lungu – RXF Next Fighter 14 – TBD
 • Daniel Cimpoca – Alexandru Bunea – RXF Next Fighter 14 – TBD
 • Ede Alfonz – Valentin Petre – RXF Next Fighter – TBD
 • Flaviu Buzas – Cosmin Stanciu – RXF Next Fighter – TBD
 • Andrei Safta – Dragan Malatcov – RXF Next Fighter – TBD

Competiții RXF România – RXF Slap, concurs de dat palme RXF

Un alt eveniment sportiv (dacă îl putem numi așa) marca RXF România a fost și RXF Slap, concurs de dat palme. Participanții s-au întrecut în dat palme pentru un premiu în valoare de 5000 euro și titlul de campion RXF Slap. Simion Comșa a reușit să șocheze prin performanța sa devenită virală pe internet. Clipurile video care-l arătau pe Comșa cum dă și ia palme până la desfigurare au strâns sute de mii de reacții din toată lumea. Poate cel mai cunoscut fan al lui Comșa este nimeni altul decât Conor McGregor. Irlandezul a reacționat (ironic sau nu), lăudându-i „tehnica splendidă” lui Comșa.

Participanții RXF Slap 1:

La startul competiției au luat parte Drugă Daniel, Busuioc Beniamin, Sulică Ionuț, Georgescu Alex, Mezei Ioan, Gorczyca Alexandru, Comșa Simion și Țincu Florentin.

RXF Slap 3 este următoarea ediție a concursului de dat palme. După succesul avut cu edițiile precedente RXF Slap, organizatorii cresc puțin miza. Premiul cel mare ajunge la suma de 100.000 RON și va fi câștigat de cel care rezistă până la final în competiție. Lista înscrierilor este deschisă pe site-ul principal al competiției.

Participanții Gala RXF Slap 2:

 • Ionescu Gabriel
 • Tudosa Adrian
 • Daniel Drugă
 • Spătărelu Ionuț
 • Croitor Lucian
 • Florentin Tincu

Participanți Gala RXF Slap 3:

 • Florin Hais
 • Iovu Cristian
 • Arnaut Petru
 • Ursu Adrian
 • Cusnir Ionut
 • Marian Dinu
 • Druga Daniel
 • Victor Sima

Participanți Gala RXF Slap 4:

Participanți RXF Booty Slap:

Concluzii

Până la următoarele informații despre competițiile RXF România, rămâi alături de echipa noastră. BETuri îți aduce zi de zi cele mai complete avancronici din industrie. Facem asta din pasiune, special pentru fanii noștri. Nu rata ponturi fotbal, ponturi tenis, ponturi handbal, baschet sau chiar ponturi MMA! Nu rata nici articolul despre Dynamite Fighting Show – o divizie făcută de profesioniști! Nu ezita să accesezi articolul nostru despre filmul documentar „În inima naționalei”.

Avem un articol pe site și despre OptaStats! Aruncă o privire și peste articolul TOP 10 jucători de tenis masculin sau peste cel despre Balonul de Aur! Am pregătit și un articol destinat celor mai importante evenimente sportive 2024! Te invităm alături de noi și pe canalul de Telegram BETuri!

Mult succes!