gloria buzau

Gloria Buzău – Lot + transferuri pentru sezonul 2023/2024

Autor: Cristi Geiger
Ultimul update pe: 1 ianuarie 1970
5/5 - (1 vote)

La Buzău sunt speranțe mari pentru promovare după o primă parte a stagiunii din Liga a 2-a destul de bună. Gloria Buzău a încheiat 2023 pe loc de play-off. Buzoienii țintesc și în acest sezon accederea în prima ligă.

Ți-am pregătit un material dedicat pentru Gloria Buzău, unde vom analiza transferurile și lotul pentru a doua parte a stagiunii. Va izbuti, într-un final, echipa lui Prepeliță să-și îndeplinească obiectivul? În iarnă au venit multe întăriri!

Citește și analizele noastre pentru celelalte echipe de top din Liga a 2-a: Chindia Târgoviște, FC Argeș, CS Mioveni, Ceahlăul Piatra Neamț, CSA Steaua, Concordia Chiajna sau Unirea Slobozia.

Gloria Buzău Antrenor – Prepeliță continuă pe banca tehnică

În vara anului trecut, pe banca tehnică a celor de la Gloria Buzău a fost numit antrenor Andrei Prepeliță. Antrenorul în vârstă de 38 de ani a reușit o primă parte a stagiunii în Liga a 2-a Casa Pariurilor destul de bună. Buzoienii sunt pe loc de play-off după 15 etape.

Cum a arătat bilanțul pentru Gloria Buzău în primele 15 meciuri: 7 victorii, 4 rezultate de egalitate și 4 înfrângeri. Gruparea antrenată de Prepeliță se află pe locul al cincilea, cu 25 de puncte, șapte mai puține decât liderul Șelimbăr.

Transferuri Gloria Buzău 2024

În mercato din ianuarie și februarie, lotul celor de la Gloria Buzău s-a întărit serios. Nu mai puțin de nouă jucători au fost aduși la echipa antrenată de Prepeliță. Toți evoluează în zona mediană și în apărare.

Iată transferurile realizate de Gloria Buzău

  • Ovidiu Perianu (mijlocaș defensiv, 21 de ani), împrumutat de la FCSB.
  • Alexandru Fărăgău (fundaș dreapta, 18 ani), împrumutat de la U Cluj.
  • Rassambek Akhmatov (mijlocaș defensiv, 27 de ani), venit liber de contract.
  • Alexandru Dandea (fundaș central, 35 de ani), transferat de la CS Mioveni.
  • Radu Crișan (fundaș central, 27 de ani), adus de la CSC Șelimbăr.
  • Mihnea Rădulescu (mijlocaș dreapta, 18 ani), împrumutat de la Petrolul.
  • Vlad Prejmerean (mijlocaș central, 25 de ani), venit de la Petrolul.
  • Denis Dumitrașcu (mijlocaș stânga, 28 de ani), transferat de la UTA Arad.
  • Raul Șteau (mijlocaș stânga, 22 de ani), venit liber de contract.

În ceea ce privește plecările de la Gloria Buzău, echipa antrenată de Mihalcea a renunțat la cinci jucători: Dimitrios Patapis, Kamil Wiktorski (ajuns la CS Tunari), Diogo Izata (transferat la Alexandria), Ionuț Șerban (CS Mioveni) și Sebastian Guiu.

Lot Gloria Buzău 2024

Iată cum arată lotul buzoienilor pentru restul sezonului 2023/2024:

Portari: Alexandru Greab, Norbert Haymamba, Dragoș Horeboiu.

Fundași: Alin Dobrosavlevici, Radu Crișan, Alexandru Dandea, Robert Sălceanu, Diego Ferraresso, Ionuț Nadolu, Sergiu Pîrvulescu, Georgi Pașov, Alexandru Fărăgău, Radu Zamfir.

Mijlocași: Rassambek Akhmatov, Antonio Georgiev, Ovidiu Perianu, Vlad Prejmerean, Dinko Trebotic, Nicușor Brîncoveanu, Denis Dumitrașcu, Raul Șteau, Marko Pervan, Matei Tănasă, Cristian Dumitru, Mihnea Rădulescu, Andreas Mihaiu.

Atacanți: Idan Golan, Valentin Dumitrache, Adrian Chică-Roșă, Viktor Angelov, Dominik Radic.

Prim 11 probabil

Greab – Pîrvulescu, Dandea, Dobrosavlevici, Ferraresso – Prejmerean, Șteau, Perianu, Rădulescu – Dumitrache, Chică-Roșă.

Concluzii

Andrei Prepeliță încearcă să contruiască un lot capabil să promoveze cu Gloria Buzău în Superliga. Misiunea buzoienilor nu va fi ușoară, mai ales că în ultimii ani echipa a dat rateuri în momentele cheie. Va reuși de această dată să promoveze?

Aruncă un ochi și peste celelalte articole ale noastre din secțiunea de știri sportive. Acolo unde ai loturile formațiilor din Superliga, dar și alte noutăți din sportul rege. De asemenea nu uita nici de secțiunea ponturi pariuri, acolo de unde poți alege cele mai bune pronosticuri. Spor(t) în toate!