Pronosticuri baschet live din care să alegi

pronosticuri baschet live 2019

În baschet nimic nu este imposibil, fiind considerat unul dintre cele mai spectaculoase sporturi din lume deoarece în orice partidă poate exista suspans. Popularitatea acestui sport este în continuă creștere în toate colțurile lumii și de aceea avem tot mai multe pronosticuri baschet. Cea mai puternică întrecere din baschet, unde toți jucătorii visează să ajungă este NBA-ul. Europenii se pot lăuda cu Euroliga care este și ea o competiție puternică, dar totuși nu de nivelul NBA-ului. Regulile baschetului sunt diferite în Europa față de America.

În baschetul european, terenul, dar și linia aruncărilor de trei puncte este mai aproape de coș, față de baschetul american. O altă diferență este cea referitoare la timpul de joc. În Europa sunt 4 reprize de 10 minute fiecare în timp ce în NBA o repriză are 12 minute. Aceleași reguli ca în NBA sunt și în China.

Pronosticuri baschet – ce variante avem

Baschetul este în continuă creștere și pe piața din România. Casele de pariuri vin cu o ofertă din ce în ce mai diversificată la fiecare meci pentru a avea de unde să ne alegem. În plus, majoritatea caselor ne oferă și live-stream. La acest capitol putem să notăm partenerii Beturi.ro: Fortuna, Maxbet.

Opțiunea live-streamului este un avantaj destul de mare pentru parior. În timp ce urmărim un eveniment, baschetbalistic putem alege cele mai bune ponturi, cele câștigătoare. Majoritatea site-urilor specializate în a oferi ponturi, au o categorie de pronosticuri baschet, dar cele mai bune rămân cele de pe Beturi.ro.

Analiza pentru cele mai bune ponturi baschet

Fie că este vorba despre meciuri din baschetul european sau ponturi NBA, trebuie să știm cum să ne alegem un pronostic, mai ales atunci când este vorba despre un pariu live. Așa cum știm cu toții în NBA este cel mai spectaculos baschet, dar atunci când alegem ponturi NBA, lucrurile nu sunt așa de simple. În general în baschetul american se înscriu foarte multe multe și în unele meciuri sunt neglijate defensivele. Așa cum știm cu toții baschetul european este recunoscut prin buna organizare defensivă a echipelor.

În alegerea celor mai bune pronosticuri baschet trebuie să avem în vedere o serie de factori. În primul rând trebuie să ne uităm peste lista jucătorilor indisponibili. Oricând un jucător important poate lipsi din diverse motive, iar ponturi baschet, pe care am mizat să fie afectate. Un alt factor ce poate fi decisiv pentru soarta unui meci este cel al meciurilor acasă/deplasare.

Avantajul terenului propriu poate fi decisiv în economia unui meci și astfel, este foarte important să ținem cont de el în alegerea celor mai bune pronosticuri baschet. Diferența de timp între două meciuri este în general destul de mică, uneori de nici 48 de ore.

Acest lucru se întâmplă cam în fiecare campionat cu echipele puternice, care sunt angrenate în mai multe competiții, dar mai ales în NBA. Ponturi pariuri NBA, pot fi influențate și de timpul de odihnă pe care îl au adversarele. Astfel cu o atenție sporită putem profita de programul echipelor și să alegem pronosticuri baschet câștigătoare.

Cele mai populare tipuri de pronosticuri baschet live

pronosticuri baschet nba si alte campionate

Așa cum am mai spus, baschetul ne oferă o gamă variată de pariuri. Așa cum era de așteptat cele mai multe piețe de pariuri vin din NBA și din Euroliga. În baschet pe parcursul unui meci pot fi foarte multe răsturnări de situație, așa că vom merge pe rezultatul final. De obicei, diferența se face în cea de-a doua repriză. Astfel putem profita dacă echipa favorită, are un început mai slab de meci, că va întoarce rezultatul. Astfel cu ponturi baschet bine analizate putem profita de cotele oferite de casele de pariuri.

În rândurile pariorilor, piețele over/under, sunt foarte populare. Acest tip de pariu este recomandat să fie jucat pentru sfârșitul meciului chiar dacă la casele de pariuri putem juca și pe sferturi sau reprize. Acest tip de pariuri bazat pe un anumit sfert ține mai mult de hazardul pariorului. Pentru pariurile over/under nu este necesar să așteptăm rezultatul final al partidei.

Trebuie să notăm faptul că over/under pariat live ne oferă un mare avantaj. Avantajul este acela că se vor lua în calcul inclusiv eventualele prelungiri. Acest avantaj poate fi fructificat în cazul pariurilor over. De obicei pariurile over sunt foarte des folosite atunci când facem referire la ponturi NBA.

Handicap baschet este un alt tip de pariu, foarte mult folosit în parierea live. Pariorul poate profita foarte mult de piața de handicap baschet oferită decasele de pariuri, mai ales live. Startul mai slab de meci al uneia dintre echipe, ne poate creea o piață pentru handicap baschet foartea antajoasă. Totuși trebuie săfim foarte atenți pentru acest tip de pariu live deoarece din cauza răsturnărilor de situație ne putem înșela. Sfatul nostru pentru handicap baschet este acela să pariați pe revenirea echipei favorite, în meciurile în care, au un start de joc mai modest.

Alte tipuri de pariuri live

Audiențele tot mai mari pentru acest sport ne aduc și pariuri mai rar întâlnite. La unele meciuri avem așa zisele pariuri speciale. Ele se pot referi la numărul de puncte înscris de un jucător, sub sau peste. Cu o inspirație de moment dar și cu o analiza bine pusă la punct putem câștiga de pe urma acestui tip de pariu.

Total puncte echipa gazdă sau echipa oaspete nu trebuie să nu îl avem în calcul atunci când facem biletul pentru ponturi baschet. În cadrul acestui tip de pariu vom miza pe numărul de puncte pe care îl va înscrie una dintre cele două echipe. Practic, nu ne interesează rezultatul final al partidei, ci doar numărul de puncte marcate de una dintre cele două formații.

 O altă categorie de pariuri live de pe urma cărora putem profita și despre care găsim ponturi baschet este aceea conform căreia trebuie să anticipăm echipa ce va conduce la sfârșitul primei reprize, sau care echipă va câștiga repriza a doua.

Pronosticuri baschet Pariuri mai puțin obișnuite

Pariuri ce țin de hazard sunt cele referitoare la numărul de posesii pierdute, turnover, sau numărul de pase precise într-un meci. Despre aceste pariuri nu se poate face o statistică deoarece situațiile într-un meci de baschet pot fi diferite de la un meci la altul.

Atunci când se întâlnesc două echipe cu ofensive foarte puternice, o variantă de pariu ce îl putem lua în calcul este cel pe numărul de aruncări de 3 puncte. Aceste pariuri ne pot aduce cote foarte avantajoase. Pentru ponturi NBA, acest pariu poate fi câștigător, deoarece la majoritatea echipelor se află jucători care execută foarte bine aruncările din afara careului.

Baschetul este un sport ce ține pariorii cu sufletul la gură la fiecare aruncare. Atunci când avem plasat și un pariu pentru meciul ce îl urmărim miza crește foarte mult și pentru noi.