ATP
29.06.2022
Wimbledon
Tallon Griekspoor
Carlos Alcaraz Garfia
tallon griekspoor
vs
carlos alcaraz
+3,5 Seturi
1.68
16:30 - Eurosport

Griekspoor – Alcaraz – Ponturi Tenis Wimbledon – 29.06.2022

Vlad M.
28 iunie 2022

Griekspoor – Alcaraz este unul dintre cele mai echilibrate meciuri din cadrul turului 2 Wimbledon 2022. Olandezul se află într-o creștere de formă în ultima perioadă, reușind să se impună cu lejeritate în fața italianului Fognini. Carlos Alcaraz este revelația acestui sezon ATP, reușind să câștige nu mai puțin de 4 turnee în anul 2022. 

Ponturi Griekspoor – Alcaraz – Ponturi Tenis Wimbledon

  • Să câștige un set – Tallon Griekspoor – cotă 1.45 la Superbet Pariuri Sportive. Înainte de Griekspoor – Alcaraz, olandezul a câștigat cel puțin un set în ultimele 8 partide disputate. Alcaraz a pierdut cel puțin un set în ultimele 4 meciuri pe care le-a disputat, astfel vom miza pe minim un set câștigat de la Tallon Griekspoor. 
  • Total seturi – Peste 3.5 – cotă 1.68 la Unibet Pariuri Online. În primul tur de la Wimbledon 2022, ambii jucători au avut parte de partide cu cel puțin 4 seturi/meci. Griekspoor s-a impus cu scorul de 3-1 în fața lui Fognini, în timp ce Alcaraz a câștigat la limită în fața germanului Struff (2-3). 

Tallon Griekspoor – Formă de moment – Wimbledon 2022

Griekspoor nu a avut vreo performanța notabilă în acest sezon, însă forma de joc a acestuia cunoaște un progres sesizabil. Fognini a fost învins cu scorul de 3-1 în primul tur de la Wimbledon, iar Tallon Griekspoor se simte încurajat de victoria obținută în fața italianului. Fără vreun turneu important câștigat la activ, Griekspoor speră ca acest sezon de Wimbledon să fie unul favorabil pentru cariera sa în tenisul internațional. 

Carlos Alcaraz – Formă de moment – Wimbledon 2022

Alcaraz a avut parte de o partidă dificilă în fața lui Struff, impunându-se la o diferența de un singur set în fața acestuia. Mulți sunt de parere că spaniolul Carlos Alcaraz se numără printre viitorii “titani” ai tenisului mondial, în special după reușitele de la Rio de Janeiro, Miami, Barcelona sau Madrid. Alcaraz s-a descurcat foarte bine și la Roland Garros, acolo unde a fost eliminat cu greu de Alexander Zverev în sferturile de finală ale competiției. 

Meciuri directe Griekspoor – Alcaraz

Duelul Griekspoor – Alcaraz a mai avut loc de 2 ori până acum, și mai exact în anul 2021. Cei doi tenismeni și-au împărțit victoriile, prima partidă fiind câștigată de Griekspoor (2-1). Cea de-a doua confruntare a fost câștigată de Carlos Alcaraz cu scorul de 2-1. Este prima întâlnire dintre cei doi la un turneu de mare slam. 

Concluzii

Griekspoor – Alcaraz este unul dintre cele mai interesante dueluri din cadrului turului 2 Wimbledon 2022. Ne așteptăm la o partidă echilibrată, dar și foarte spectaculoasă, miza fiind una foarte mare de această dată.

Pentru această etapă de Wimbledon v-am pregătit ponturi și pentru alte confruntări interesante. Vorbim despre Cîrstea – MariaGarcia – Răducanu, Begu – Cocciaretto, Thompson – Tsitsipas, Krajinovic – Kyrgios sau Murray – Isner. Pentru toate acestea te poți folosi de un free bet Betano de 33 lei!

Haide și pe canalul nostru de Telegram pentru mai multă inspirație! Facebook BETuri îți stă la dispoziție pentru cele mai interesante ponturi și noutăți din lumea sportivă!

Alte ponturi utile:

caroline garcia maria sakkari
WTA
29.09.2023
Tokyo
cristian jaqueline ana bogdan
WTA
21.09.2023
Parma
barbora krejcikova dr collins
WTA
16.09.2023
San Diego
beatriz haddad maia barbora krejcikova
WTA
15.09.2023
San Diego
dr collins caroline garcia
WTA
14.09.2023
San Diego
Collins – Garcia – Ponturi WTA San Diego 2023
Andreeas B.
14 septembrie 2023
beatriz haddad maia leylah fernandez
WTA
12.09.2023
San Diego