Box
12.08.2023
O2 Arena, Londra
Anthony Joshua
Robert Helenius
anthony joshua
vs
robert helenius
Joshua câștigă în rundele 1-6
1.91
19:00

Joshua – Helenius – Ponturi Box – 12.08.2023

Aurelian Rotea
11 august 2023
5/5 - (1 vote)

”Greii” se iau din nou la harță în box. BETuri.ro îți oferă cel mai bun pronostic pentru meciul Joshua – Helenius, unul extrem de important în configurația categoriei.

Anthony Joshua și-a ridicat moralul după cele două înfrângeri cu Oleksandr Usyk. A câștigat meciul cu Jermaine Franklin și acum vine cu încredere sporită în meciul cu Helenius.

Robert Helenius a obținut și el o victorie în ultima partidă, contra lui Mika Mielonen. Când a dat peste un boxer mai bun, finlandezul nu a făcut însă față. În urmă cu două meciuri a fost făcut knockout în prima rundă de către Deontay Wilder.

Joshua – Helenius se va disputa sâmbătă, 12.08.2023, de la ora 19:00, la O2 Arena din Londra. Cine va reuși să se impună în acest duel?

Motivarea Ponturilor Joshua – Helenius – Pariuri Box

  • Britanicul vine ca mare favorit în lupta Joshua – Helenius. Este boxerul care a luptat la nivel mai înalt și care a bifat performanțe foarte importante în acest sport, fiind la un moment dat chiar și campion.
  • Helenius este un luptător puternic, care lovește foarte tare. Va avea o șansă în meciul cu Joshua doar dacă va fi ofensiv și va căuta lovitura decisivă.
  • Anthony Joshua este mult mai tehnic decât adversarul său. A arătat în ultimul meci cu Usyk o deplasare foarte bună, și combinații foarte puternice, corp-cap. Dacă va reuși să stea la distanță și să-l prindă pe Helenius cu astfel de combinații, are șanse mari la o victorie.
  • Joshua este și el un sportiv care lovește foarte tare. Are 22 de victorii prin knockout în carieră. Iar la 39 de ani, Helenius nu mai este un luptător foarte durabil. A fost făcut KO în prima rundă de către Deontay Wilder, de o lovitură în care americanul nu a generat prea multă forță.

Ponturi Joshua – Helenius – Pronosticuri Box

Betano Pariuri
Ponturi Joshua – Helenius – Ponturi Box
Cotă 1.91
  • Credem că Joshua este sportivul mult mai bun în acest meci. Mult mai tehnic, mai rapid, mai durabil și chiar și mai puternic. Dacă englezul se prezintă într-o formă bună, nu are voie să rateze victoria în acest meci.
  • Ponturi Joshua – Heleniu – Ponturi Box – Joshua câștigă în rundele 1-6 la o cotă de 1.91 oferită de către Betano.

Formă Anthony Joshua – Meciuri Box

Anthony Joshua nu a mai fost luptătorul de altă dată în ultimele sale meciuri. A pierdut trei din ultimele șase meciuri. Adversarii au fost însă pe măsură. Joshua s-a impus în unul dintre cele două meciuri disputate contra lui Andy Ruiz, dar le-a pierdut pe ambele în fața lui Oleksandr Usyk.

Joshua a demonstrat însă că este un boxer care menține totuși un nivel ridicat. Chiar dacă în trecut a fost cel mai bun greu, și a înregistrat victorii în fața unor boxeri precum Povetkin, Wladimir Klitscho sau Dilian Whyte, nici acum nu este foarte departe de acel nivel.

Pentru a se impune în meciul Joshua – Helenius, britanicul are nevoie să mențină distanța față de adversar, să fie tehnic și să puncteze foarte bine cu combinațiile sale la corp, pentru a-l deschide pe Helenius. Va fi capabil însă să facă acest lucru?

Formă Robert Helenius – Ponturi Box

Robert Helenius are un record de 32 de victorii și patru înfrângeri în box. La prima vedere, ne-am duce cu gândul la faptul că finlandezul reprezintă un sportiv de elită. În realitate, lucrurile nu stau tocmai așa. Helenius a boxat în fața a foarte mulți sportivi slab clasați, iar acest lucru l-a ajutat în a-și îmbunătăți recordul.

În cariera sa la profesioniști, finlandezul a dat doar peste doi boxeri de top. În 2017 a pierdut la puncte în fața lui Dilian Whyte. Ca mai apoi, anul trecut să fie făcut knockout în prima rundă de o lovitură dată din retragere de către Deontay Wilder. Acest lucru pune la îndoială capacitatea de a încasa a lui Helenius, chiar dacă Wilder este un adevărat maestru al knockout-ului.

Finlandezul are nevoie de o lovitură în plin pentru a se impune în meciul Joshua – Helenius, deoarece este greu de crezut că va reuși să-l bată la puncte pe englez. Va reuși oare să obțină un knockout surprinzător?

Concluzii

Doar la noi găsești cele mai bune ponturi pentru meciul Joshua Helenius din box. Noi suntem de părere că nivelul pe care Joshua îl are în acest moment este mult superior al celui lui Helenius. Astfel, credem că englezul va reuși să-și impună stilul, și să obțină un knockout rapid, în primele șase runde ale meciului.

Pentru tine am analizat și alte meciuri interesante de fotbal precum Poli Iași – Universitatea Craiova,  Chelsea – Liverpool sau Rapid – Petrolul. Te sfătuim să arunci un ochi și pe paginile noastre de UFC și Tenis. Dar fii atent și la celelalte evenimente sportive. Citește de pildă și avancronica noastră pentru Europeanul de Volei Feminin!

Alătură-te grupului nostru de Telegram BETuri, unde vei avea acces la alte ponturi interesante. Și abonează-te și la canalul nostru de YouTube, unde vei da peste alte ponturi câștigătoare, dar și peste discuții interesante din lumea fotbalului. Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile:

Lazio Sassuolo
Serie A
26.05.2024
Stadio Olimpico
frosinone Udinese
Serie A
26.05.2024
Stadio Benito Stirpe
cristina dinu laura pigossi
WTA
24.05.2024
Paris
sara errani gabriela ruse
WTA
24.05.2024
Paris
Vissel Kobe tokyo verdy
26.05.2024
Noevir Stadium
FK Csikszereda Dinamo Bucuresti
Superliga
27.05.2024
Stadionul Municipal Miercurea Ciuc