danemarca
Muntenegru
Women’s EHF EURO 2022
18.11.2022
Ljubliana
Danemarca marchează peste 26,5 goluri în meci
1.65
18:45 - Digi Sport 1, Prima Sport 1

Danemarca – Muntenegru – Pariuri Campionatul European – 18.11.2022

Autor: Tibi Demeter
Ultimul update pe: noiembrie 17, 2022
Rate this post

Danemarca – Muntenegru este prima semifinală de la Campionatul European de handbal feminin. Cele două echipe se vor duela vineri, de la ora 18:45, într-o partidă care se anunță extrem de importantă.

Disputa programată la Ljubliana aduce față în față două naționale cu stiluri diferite de joc. Muntenegru este o echipă arțăgoasă, în timp ce Danemarca rămâne aceeași națională elegantă cu un handbal în viteză, tipic echipelor nordice.

Danemarca – Muntenegru se poate vedea pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Danemarca – Muntenegru – Statistici Campionatul European handbal feminin

  • Jaukovic este cea mai bună marcatoare a Muntenegrului la acest turneu final. Djurdjina are 35 de goluri 61 de aruncări.
  • Emma Friis este golghetera Danemarcei cu 28 de goluri la CE.
  • Trine Ostergaard este handbalista cu cele mai multe minute jucate. Extrema daneză a stat pe teren 5 ore și 14 minute.
  • Milena Raicevic are 34 de pase decisive la acest turneu final. Totuși, vedeta Muntenegrului ar putea să lipsească după accidentarea suferită în meciul cu România.

Danemarca – Muntenegru – Ponturi Semifinale Euro Handbal

  • Ponturi handbal Danemarca – Muntenegru – Danemarca marchează peste 26,5 goluri în meci – Cotă 1.65 la Superbet Pariuri. Naționala Bojanei Popopovic a încasat aproape 80 de goluri, fiind departe de naționala care câștiga medalii după medalii sub comanda lui Dragan Adzic. Danemarca este a doua cea mai bună echipă ofensivă de la turneul final, fiind depășită doar de Norvegia.

Formă Danemarca – Campionatul European 2022

Danemarca este echipa despre care am spus la începutul turneului că poate să fie surpriza și să câștige competiția. Elevele antrenate de Jesper Jensen nu au dezamăgit și au câștigat grupa din Main Round, deși au pierdut două puncte importante în disputa cu Slovenia.

Danezele au o nouă generație de aur și au dovedit în partida cu Norvegia că se pot impune la acest turneu final în fața oricărei echipe. Chiar dacă din lotul Danemarcei lipsesc jucătoare precum Line Haugsted sau Mija Rej, formația daneză rămâne o nucă tare.

Sandra Toft, câștigătoare a titlului de cea mai bună jucătoare a lumii în trecut, a făcut un turneu excelent și are un procentaj de 35% al mingilor apărate.

Danemarca a pierdut cu 28-26 primul meci de la turneul final după care s-a impus în fața Serbiei, Suediei, Ungariei, Croației și Norvegiei.

Danemarca – Muntenegru este un duel pe care nu ne-am fi așteptat să îl vedem înainte de ultima etapă. Toate indicile indicau către o semifinală Norvegia – Muntenegru. Totuși, campioana europeană en-titre a pierdut ultimul meci din Main Round și va juca cu puternica Franța.

Formă Muntenegru – Meciuri semifinale

Muntenegru a ajuns în semifinale, după un parcurs cu multe suișuri și coborâșuri. Una dintre gazda Campionatului European 2022 a avut parte de o grupă ușoară, pe teren propriu, și a încheiat grupa cu maximum de puncte. Victorii cu Germania, Spania și Polonia pentru o calificare în Main Round.

În grupele principale, Muntenegru a pierdut fără drept de apel meciurile cu Franța și Olanda. Singurul succes obținut de muntenegrence în Main Roud a fost cu România, un 35-34, la care au contribuit în mare măsură și cele două austrice aflate la cârma artidei.

În ultimele două meciuri, Muntenegru a încasat 75 de goluri, fiind echipa cu cele mai multe goluri primite în această fază a competiției.

Muntenegru se bazează la acest turneu final format din jucătoare din vechea gardă precum Radicevic, Raicevic sau Batinovic, dar și tinere precum Grbic, Jaukovic sau Pletikosic.

În meciul Danemarca – Muntenegru, Bojana Popovici ar putea să nu o aibă la dispoziție pe Milena Raicevic. Coordonatorul de joc de la Buducnost s-a lovit la cap în meciul cu România și a ieșit pe targă de pe teren.

Meciuri directe Danemarca – Muntenegru handbal feminin

Danemarca – Muntenegru este un duel pe care l-am tot văzut în ultimii ani în handbalul feminin. Nordicele au câștigat ultimele trei meciuri direct. Cel mai recent duel a avut loc în 2020, atunci când Danemarca a câștigat cu 28-19.

Muntenegru a câștigat ultima dată în fața Muntenegrului cu 31-24, într-un joc care a avut loc în 2017.

Concluzii

Danemarca – Muntenegru este bătălia pentru marea finală la Campionatul European. Nordicele pleacă cu prima șansă, dar vor avea de înfruntat o echipă care va da totul pe teren. Muntenegru a arătat multe momente de hanbal bun, dar și momente în care luciditatea a lipsit. Mizăm pe un meci cu goluri marcate cel puțin de Danemarca și sperăm că vom avea un arbitraj pe măsura evenimentului.

Danemarca – Muntenegru și Franța – Norvegia sunt duelurile care vor decide finalistele la Campionatul European. Până atunci, pe site-ul BETuri.ro și Telegram BETuri avem analize de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. Ecuador – Qatar este meciul de deschidere. Dar avem și ponturi din F1, baschet – Zalgiris vs Milano, NFL, tenis sau chiar UFC – Lewis – Spivak – în această perioadă. Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile:

gloria buzau
Sepsi
Superliga
22.07.2024
Stadionul Gloria
Dinamo Bucuresti
petrolul ploiesti
Superliga
21.07.2024
Stadionul Arcul de Triumf