UFC
19.11.2022
UFC Apex, Las Vegas
Derrick Lewis
Sergey Spivak
derrick lewis
vs
sergey spivak
Sub 1.5 runde
1.80
23:00 - Pro Arena

Lewis – Spivak – Ponturi Pariuri UFC – 19.11.2022

Aurelian Rotea
19 noiembrie 2022
3/5 - (2 votes)

Lewis – Spivak va fi Main Event-ul Galei UFC din acest weekend. În acest meci se vor întâlni doi sportivi total diferiți din punct de vedere al stilului în care luptă.

Derrick Lewis nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este un adevărat ”KO artist”, ce are nu mai puțin de 23 de meciuri în cea mai mare promoție de arte marțiale mixte ale lumii. Deși nu este cel mai atletic, cel mai tehnic sau cel mai rapid sportiv, Lewis a reușit să-și creeze o carieră de legendă. Forța incredibilă pe care o poate genera în lovituri i-au adus cele mai multe victorii prin KO din istoria UFC.

De cealaltă parte, Serghei Spivak este un luptător de combat sambo. Sportivul din Republica Moldova a adoptat stilul de luptă sovietic la sala Polar Bear Team, care l-a ajutat să-și creeze un nume în Statele Unite. În cariera sa de profesionist, Spivak a reușit să obțină până în acest moment 15 victorii și doar trei înfrângeri.

Ce se va întâmpla în meciul Lewis – Spivak? Ponturi UFC de top în cele ce urmează!

Cine transmite Lewis – Spivak – Pariuri UFC

Meciul Lewis – Spivak este Main Event-ul galei UFC din acest weekend. Main Card-ul galei va fi transmis în România începând cu ora 23:00 pe programul PRO Arena.

Motivarea Ponturilor – Lewis – Spivak – Meciuri UFC

  • În meciul Lewis – Spivak va câștiga luptătorul care își va impune mai repede stilul de luptă. Dacă Lewis reușește să rămână în picioare și să conecteze un croșeu curat în bărbia lui Spivak, meciul este gata. Și la fel se întâmplă și invers. Dacă Spivak duce lupta la sol, are mari șanse să obțină o victorie timpurie.
  • În ultimul timp, Lewis s-a descurcat foarte bine în fața luptătorilor care preferă lupta la sol. A reușit să-i facă knockout pe Curtis Blaydes, Aleksei Oleinik și Marcin Tybura. A câștigat prin decizie și în fața lui Ilir Latifi.
  • Spivak a pierdut de asemenea doar în fața luptătorilor cu un sol foarte bun în UFC, precum Tom Aspinall, Marcin Tybura și Walt Harris.
  • Ambii luptători încheie meciul înainte de decizie. Spivak are patru victorii prin finalizare din șase meciuri, în timp ce Lewis a câștigat doar de patru ori prin decizie, restul de 13 fiind obținute prin knockout sau knockout tehnic.

Ponturi Lewis – Spivak – Lupte UFC

  • Meciul Lewis – Spivak credem că se va termina repede. Fie printr-o lovitură de excepție prinsă curat de către Lewis, fie printr-o manevră de submission, sau un ground and pound aplicat de Spivak la podea adversarului său. Astfel, mizăm pe faptul că meciul se va încheia în interiorul primelor două runde (Sub 1.5 runde) la o cotă de 1.80 oferită de Betano Pariuri.

Dacă ar fi să alegem un favorit, probabil am fi mers pe mâna lui Spivak. Dar Lewis a demonstrat în nenumărate rânduri că are nevoie doar de o fracțiune de secundă pentru a încheia meciul. Forța generată de american este una cu adevărat mare, care l-ar putea răpune repede pe Spivak.

Formă Derrick Lewis – Ponturi UFC

Lewis a ajuns deja la 37 de ani și se îndreaptă spre final de carieră. Chiar dacă recent a avut un tur impresionant de patru victorii în care i-a învins pe Blagoy Ivanov, Ilir Latifi, Aleksei Oleinik și Curtis Blaydes, de acolo, forma sa a început să scadă.

Șirul acesta de meciuri câștigate i-au oferit posibilitatea de a lupta contra lui Cyrill Gane pentru titlul interimar de la categoria grea. Dar în acel meci, francezul s-a dovedit a fi pur și simplu mult prea mult. A controlat perfect lupta de la distanță prin directe rapide și lovituri de picior în abdomenul lui Lewis, care în cele din urmă l-au răpus pe american. Această înfrângere i-a cam anulat lui Derrick Lewis șansa de a deveni campion.

Acesta a revenit bine, cu un knockout în prima rundă în fața lui Chris Daukaus. Dar apoi a pierdut următorarele două meciuri, contra lui Tai Tuivasa și Serghei Pavlovich. Cei doi adversari sunt luptători asemenea lui. Care generează multă forță în lovituri. Iar în aceste meciuri Lewis a fost cel care a fost lovit curat de către adversar.

Este clar că americanul nu mai este la prima tinerețe, și nu se mai află printre sportivii care vor primi curând șanse la centură. Însă rămâne un luptător extrem de periculos. Va reuși acesta să se impună în meciul Lewis – Spivak?

Formă Serghei Spivak – Pariuri UFC

Luptătorul din Republica Moldova a reușit să urce pe locul 12 în clasamentul categoriei grele, după două meciuri câștigate în runda 1, respectiv runda 2, cu Greg Hardy și Augusto Sakai. Acesta a abordat foarte bine aceste meciuri, profitând de avantajul pe care îl are la sol. Și-a dus adversarii la podea, unde a obținut poziția dominantă și i-a copleșit cu lovituri puternice.

Înainte de această serie pozitivă, a pierdut un meci important cu Tom Aspinall, care ar fi putut să-l aducă lejer în top 10 al categoriei. Aspinall este însă un luptător de elită, pe care mulți experți îl consideră drept un viitor campion la această categorie.

Până să se bată cu englezul, Spivak mai câștigase trei lupte. Împotriva lui Carlos Felipe, Jared Vandera și Aleksei Oleinik. Primii doi oponenți nu au reprezentat însă niciodată doi sportivi de nivel foarte înalt, iar Oleinik se află la final de carieră.

Față de primele trei meciuri în UFC, în care a pierdut cu Walt Harris și Marcin Tybura și a câștigat cu Tai Tuivasa, Spivak a arătat însă îmbunătățiri. Atât din punct de vedere al condiției fizice, cât și al cunoștințelor la sol. Va fi însă suficient pentru a se impune în meciul Lewis – Spivak de duminică dimineața?

Concluzii

Noi credem că Spivak este destul de matur și de motivat pentru a-și aplica planul de a-l duce pe Lewis la podea. Dar dacă va fi neatent în momentul în care va încerca să facă trecerea la sol, americanul îl poate prinde cu o lovitură care să-l facă knockout. Meciul este destul de imprevizibil, deoarece fiecare sportiv are un avantaj major într-un compartiment diferit. Depinde dacă Lewis va prinde primul o lovitură curată, sau Spivak va trece primul lupta la sol. Credem însă că până ca unul dintre cei doi va reuși să facă acest lucru nu va trece mult timp.

Pentru tine am analizat și câteva meciuri amicale interesante de fotbal, precum România – Slovenia sau Belgia – Egipt. De asemenea, nu uita să arunci o privire pe paginile noastre de UFC – vezi și ponturile pentru lupta Cuțelaba – Nzechukwu, F1, Tenis și Handbal, pentru și mai multe ponturi din sporturile tale favorite. CM 2022 ne propune duelurile Maroc – Croația și Belgia – Canada.

Alătură-te grupului de Telegram Beturi pentru a vedea cele mai bune opțiuni de bilete ale zilei. Rămâi alături de noi și transformă-ți pasiunea într-o modalitate care generează profituri constante. Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile:

glover teixeira jamahal hill
UFC
22.01.2023
UFC 283
Teixeira – Hill – Ponturi UFC – 22.01.2023
Aurelian Rotea
17 ianuarie 2023
deiveson figueiredo brandon moreno
UFC
22.01.2023
UFC 283
sean strickland nassourdine imavov
UFC
15.01.2023
UFC Apex, Las Vegas
umar nurmagomedov raoni barcelos
UFC
15.01.2023
UFC Apex, Las Vegas
drew dober bobby green
UFC
18.12.2022
UFC Fight Night
Dober – Green – Ponturi UFC – 18.12.2022
Aurelian Rotea
14 decembrie 2022
arman tsarukyan damir ismagulov
UFC
18.12.2022
UFC APEX