Liga 1
23.07.2021
Stadionul Nicolae Dobrin
FC Argeș
UTA Arad
FC Arges
vs
UTA
X2
1.52
18:30 - Digi 1, Telekom 1, Look Plus

FC Argeş – UTA Arad | Ponturi Pariuri Liga 1 | 23.07.2021

Razvan Branca
22 iulie 2021

FC Argeș – UTA este primul meci al rundei cu numărul 2 în Liga 1. Formaţiile se vor înfrunta vineri de la ora 18:30 pe Stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti. Aceasă partidă ar putea fi influenţată şi de temperaturile de la ora meciului.
În sezonul trecut cele două formaţii au fost considerate revelaţii şi au uimit pe multă lume prin jocul prestat. În prima rundă a sezonului 2021 – 2022 nu putem spune că au evoluat sub aşteptări, dar au arătat că au capacitate de a mai creşte.

Deşi niciuna dintre cele două echipe nu a pornit cu dreptul în acest start de sezon, nu credem că vor fi implicate în lupta pentru salvarea de la retrogradare. FC Argeş a pierdut în faţa Craiovei în timp ce UTA a obţinut un rezultat de egalitate cu Farul. Ambele adversare din acest meci au întâlnit echipe cu pretenţii în Liga 1, astfel că nu putem trage o concluzie după acele jocuri. Nu uita că am analizat pentru tine și CS Mioveni – Rapid, alt meci de vineri!

Motivarea Ponturilor – FC Argeş – UTA Arad – Fotbal Liga 1

  • Niciuna dintre cele două echipe nu a reuşit să marcheze în prima etapă.
  • Piteştenii au avut o posesie de doar 41% în meciul cu Craiova. Acest procent este în condiţiile în care oltenii au condus aproape o repriză.
  • În FC Argeș – UTA se vor întâlni doi dintre antrenorii care sunt văzuţi cu mare potenţial în viitor: Andrei Prepeliţă şi Giuszy Balint.
  • Deşi UTA a avut o posesie de peste 60% cu Farul, nu au reuşit decât 2 şuturi pe spaţiul porţii.

Ponturi Fotbal – FC Argeş – UTA – Etapa Liga 1

  • Un prim pont pe care îl oferă echipa noastră referitor la meciul FC Argeș – UTA este unul referitor la numărul de goluri. Mizăm pe faptul că în acest meci vor fi sub 2,5 goluri. Cota pentru Under 2,5 goluri este de 1.55. Această cotă a fost selectată din oferta Betano pariuri.

FC Argeş – Forma gazdelor

În primul meci al stagiunii 2021 – 2022, piteştenii au suferit o înfrângere contra celor de la Universitatea Craiova. Oltenii au câştigat acel meci cu 1-0. Andrei Prepeliţă a făcut unele schimbări de lot în aceatsă vară. Poate de aceea în primele etape se vor vedea anumite deficienţe de omogenitate. În meciul cu de la Craiova, FC Argeş a făcut un meci în care a stat mai mult în defensivă, încercând să lovească pe contraatac.

Nucleul echipei a fost păstrat şi poate constitui un avantaj. Două înfrângeri pentru FC Argeş în primele două runde nu ar fi deloc un moment fericit. Cu siguranţă după primele două runde îşi doreau să obţină cel puţin 4 puncte.
Ceea ce este foarte important este că vor beneficia de sprijinul suporterilor, un astfel de detaliu putând fi decisiv într-un meci, FC Argeș – UTA, ce stă sub semnul echilibrului.

FC Argeș – UTA – Posibil prim 11 pentru formația viola – Fotbal Liga 1

Faţă de meciul de la Craiova, Prepeliţă ar putea face unele schimbări în primul 11. Totuşi cei mai importanţi jucători vor fi păstraţi cu siguranţă. O posibilă formulă de start pentru gazde ar putea arăta în felul următor în meciul FC Argeș – UTA:

(4-4-1-1) Greab – Tofan, Boldor, Turda, Tofan – Işfan, Viana, Meza Colli, Tănase – Ruan – Lupeta.

UTA, doar egal în prima etapă – Clasament Liga 1

Arădenii au obţinut o remiză în faţa celor de la Farul, pe propriul stadion, în runda inaugurală. După cum a decurs jocul, cei de la Arad puteau obţine mai mult de la acel joc. Spre sfârşitul meciului cei de la Farul au evoluat chiar și cu doi oameni în minus, dar UTA nu a putut să profite de avantajul numeric.

UTA nu este genul de formaţie care să impresioneze, dar are jucători care îmbină foarte bine experienţa cu valoarea şi atunci pe parcursul acestui sezon poate strânge puncte importante.

Arădenii aşteaptă ca jocul bun făcut în prima rundă să se concretizeze cu 3 puncte. Chiar dacă este startul sezonului arădenii trebuie să adune puncte pentru a îşi îndeplini obiectivul, intrarea în play-off.

FC Argeș – UTA – Posibil Prim 11 pentru Bătrâna Doamnă

Arădenii vor merge pe acelaşi „schelet”, deoarece în meciul cu Farul jocul a mers, doar golul a lipsit. La primul fluier din FC Argeș – UTA, Gyuszi Balint ar putea folosi următoarea formulă de joc:

(4-2-3-1) Iacob – Shlyakov, Medjimorec, Erico, Vukcevic – Passaglia, Batha – Miculescu, Ubbink – Hora.

FC Argeș – UTA – Meciuri directe H2H – Fotbal Liga 1

În ultimile sezoane cele două adversare din acest joc s-au întâlnit de foarte multe ori. Au fost dueluri atât la nivelul Ligii a doua, dar şi la nivelul Ligii 1 în sezonul trecut. Un indiciu pentru acest joc ar putea fi meciurile din sezonul trecut. 3 meciuri directe au fost şi au fost înregistrate următoarele rezultate:

  • FC Argeş – UTA 4 – 1 (Liga 1)
  • UTA Arad – FC Argeş 1 – 2 (Liga 1)
  • FC Argeş – UTA Arad 1 – 1 (Liga 1)

Elevii lui Prepeliţă a avantajul moral în faţa adversarei pentru acest joc. În acelaşi timp putem spune că este şi ca o revanşă pentru Giuszy Balint în faţa omologului său de pe banca piteşteană.

Pronosticuri Fotbal FC Argeş – UTA – Program Liga 1

  • Am ales pentru tine o cotă de pe urma căreia ai şanse foarte mari să câştigi. Mizăm pe un X2, în urma căruia credem că UTA nu va pierde. Din oferta Superbet am selectat acest pariu şi cota lui este de 1.52.
  • Meciul va fi unul echilibrat în care ambele echipe vor încerca să facă diferenţa şi vor să profite de orice detaliu. Vom miza că în acest meci se vor arăta peste 4,5 cartonaşe galbene la o cotă de 1.55. Acest pariu este selectat tot din oferta Superbet pariuri sportive.

Concluzii

Ne aşteptăm la un meci încins între două forţe din provincie care în urmă cu ceva timp dominau fotbalul din ţara noastră. Aşa cum am mai spus, credem că FC Argeș – UTA va fi o partidă echilibrată şi diferenţa va fi făcută de detalii.

Beturi. ro îţi oferă zi de zi pronosticuri de pe urma cărora poţi să câştigi sume importante. Fie că este Liga 1 sau Olimpiada de la Tokyo, totul este pe Beturi.ro. Vezi și ponturile pentru supermeciul din 2. Bundesliga, Schalke – Hamburg. Pariază şi obţine bilete verzi alături de noi!

Alte ponturi utile:

u cluj Dinamo Bucuresti
Liga 1
21.05.2022
Cluj Arena
Concordia Chiajna Chindia
Liga 1
21.05.2022
Stadion Concordia
FC Arges fc voluntari
Liga 1
23.05.2022
Stadionul Nicolae Dobrin
Sepsi fc voluntari
Cupa României
19.05.2022
Stadionul Giulești
fc brasov ssu poli timisoara
Liga 2
21.05.2022
Stadionul Tineretului, Brașov
FCSB CFR Cluj
Liga 1
22.05.2022
Stadionul Municipal Buzău